Mint legtöbb forexes cégnek, ennek is ciprusi offshore székhelye van. Tőzsdén is jegyzett a ceg,ezért mindent megtudsz az angol tőzsdén jegyzett reszvenyeivel kapcsolatos nyilvános adatok alapján
Mint legtöbb forexes cégnek, ennek is ciprusi offshore székhelye van. Tőzsdén is jegyzett a ceg,ezért mindent megtudsz az angol tőzsdén jegyzett reszvenyeivel kapcsolatos nyilvános adatok alapján
Vannak ennél alaposabb elemzések, és egy Nick Szabo nevű szoftveres gurut pl. szövegelemzések alapján inkább tartják az atyának. Mivel a tárcák nem köthetők személyhez, így elég nehéz megmondani, kinek mennyi BTC-je van.
Garancia az nincs, gondolom, de vannak tőzsdén jegyzett derivatívák, azokat hazai brókereken keresztül is megveheted.
"Nyolc éve már, hogy Satoshi Nakamoto világhódító útjára engedte az
utóbbi évek egyik legnagyobb sztoriját, a bitcoin protokollt, amely
gyakorlatilag az összes iparágat fenekestül felforgathatja a jövőben.
Ennek ellenére a bitcoin szellemi atyja még nem állt a nyilvánosság elé,
személyazonosságát illetően csak pletykákat hallani. Most azonban újabb
fordulat jött a sztoriban, ugyanis a SpaceX egy korábbi alkalmazottja
szerint a Bitcoin kitalálója nem más, mint a Tesla alapítója, Elon Musk."
http://www.portfolio.hu/vallalatok/vallott-a-korab...
emlékeztem, hogy írtátok már, csak nem emlékeztem, hogy mit.
És a Plus500-nak milyen háttere van? Ki garantálja a rajta lévő lóvécskámat?
Vagy google a barátom?
+16% ma ejjel a bitcoin arfolyama.
Ha ma is esni fog a bitcoin group sa akkor tokon bokon magam...
Ti hol vesztek bitcoint?
igy van, de ehhez nem kelle emelkednie btc-nek, ahogy már megbeszéltük
Leszamitva a 8000-es kitörést igen lanyha a kereskedés vele utóbbi 2 hétben, tehát nem is meglepö a btc group árfolyama szerintem
Nem teljesen mert saját írásuk szerint 100%-ban tulajdonolják Németo egyetleg hivatalos bitcoin tőzsdéjét. Tehát ha nagy a bitcoin forgalom a tőzsdén, akkor elvileg annak tükrőzödnie kellene az árfolyamban.
Igen, de ez a pozitív, ámde független hír miatt volt... A groupnak semmi köze a BTC/USD árfolyamhoz, csak a blockchain technológiához fűzik szálak. Ettől még lehet jó befektetés, ha a technológia tényleg elkezdi átjárni a gazdaságot.
de az egy cég, de eddig együtt mozgott nagyjából a bitcoin árfolyammal...
Ez vadnyugati terep, van kockázat bőven, igaz, a profit is kecsegtető.
miért nem nyomod +500 -on siman jo??
Mikor lefordul akkor bch azaz bitcoincash longra!!
beszarás... Tetű bitcoin ATH-n, az én bitcoin group részvényem meg a 80-nal nem tud megküzdeni...
köszi, de ilyen típúsú oldalakat légyszives ne reklámozz.