Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Fórum etika/ szabályok vannak?

#807220 prospero Előzmény: #807191

Aki hozzá szól valamihez, az hogy tud kiüresíteni egy topicot? :-)!

nyuszi meg nem áldozat, hanem agresszor.

#807217 Láma Előzmény: #807128

" és megkéred a másikat h ő se sértegessen biztos nem szarnak a fejedre sztem,"

Hát tessék. Kérd meg szépen pici szigetet, hogy ezután ne sértegessen. Rád biztosan hallgatni fog, ha ilyen szépen beálltál elé pajzsnak.

#807206 TrendMan Előzmény: #807195

A zaklatási botrány újabb fejezete ;-)

Lebukott egy fórumozó, akit senki sem ismer!

#807195 Kissherceg Előzmény: #807192

virtuális térben mindent helyén kell kezelni szvsz, nem is ismeritek egymást, semmit se tudni kb a másikról. Ne viccelődj már...

Azt meg nem gondolod komolyan, hogy időmet arra égessem, hogy cicaharcokat egyengessek. Rövid az élet ehhez...

Valahogy, ha egy topik/t…

#807194 TrendMan

Valahogy, ha egy topik/téma kiüresedik, elkezdünk egymás legyőzésére figyelni.

Pszichológusok állapították meg, hogy a kisfiúk gólig játszanak, a kislányoki meg egy ideig, aztán 1x csak abbahagyják.

#807193 Koffein Előzmény: #807192

Miről kellene meggyőzzelek? az elején kellett volna megfogni az indulatokat. Pár éve szóltam rátok, hogy ez a személyeskedés túlmegy bármilyen határon, csak úgy repdestek a jobbnál jobb szólamok. Akkor ugrottatok a torkomnak, hogy nem most kellett volna szólni, meg különben is... amin most hisztiztél be, meg se üti azt az anyázási/személyeskedési szintet, ami volt pár éve.

Felnőttek vagyunk, tudjuk a határokat, van amikor túlcsúszik a téma hevében. én személy szerint néha zártam volna a topikot, hogy nyugodjanak a kedélyek, majd pár nap után kinyit, vagy ha ebből se ért az adott személy, akkor profil törlés...

#807192 tozsdenyul Előzmény: #807184

a politikai és egyéb csevejek kellenek egy szakmai fórumba is, hogy pörögjön, és mert ott is lehet értékes információ, különösen széles merítésü társaság esetén, és mert nívós párbeszéd pl szekértáborok között nincs is, pedig kellene.

A nívótlan dolognak kevesebb az értelme :)

Arany csartokról sincs vita, megjegyzem...más csartról sincs.

És akkor a személyeskedésröl: igen, folytathatok elkerülö viselkedést.

Már te is keveset írsz ide, tucatnyian meg egyáltalán nem, engem is majd beleértve.

Ez is egy megoldás.

De ez a legjobb?

Én nem láttam semmi nevelést.

Kulturáltam vitáztam, elég sok éve írogatok ide is, még akkor is, amikor beszólogattak. OK, fun.

A sorozatosság már kezdett kicsit zavaró lenni, de whatever.

Amikor anyám elökerült, akkor kérdeztem, hogy ezt hogy? Ezt lehet? Ezt is lehet?

És semmi nevelés nem volt, csak hallgatás.

Ájtatosék meg mondták, hogy nincs itt semmi kifogásolnivaló.

Ja, gondoltam, ha ez így OK, akkor a te kurvanyádat, hogy tetszik?

Erre ájtatosék sápítoztak, prüszköltek, a fórum népe meg engem kezdett hirtelen nevelni. Hát a kurvanyátokat mindötöknek :) Nincs itt semmi kifogásolnivaló :)

Azóta is kinyilvánította véleményét a fórum népe, mert mi a kritika tárgya két napja? Én :)

Megjegyzem, én örülnék a legjobban, ha kulturáltan is lehetne, de nem lehet, csak elkerülni, vagy akkor kesztyü fel. Legalábbis én így vélem, amúgy makro szinten is. Türésnek nyögés a vége.

Egyébként tényleg komoly nevelési munka folyik, türjél és lapozz.

Ez is megoldás, de kérdezem én, hogy mégis milyen alapon kellene türnöm a napi szintü btk-t súroló becsületsértéseket? Miért kellene lapoznom? Miért kellene hagynom, hogy a neten, ha valaki rámkeres, akkor ezzel szembesüljön?

Én ugyan el nem türöm.

És ha teszem, akkor mégis hol a határ? És hova vezet?

Majd ájtatosék elvitáznak magukkal, a fórum népe meg naplózza magát belterjesen. És lapoz.

Aki amúgy türi, és szeret lapozni, azt szívesen leanyázom, lesikkasztózom hetente 1x 2x, legyen mit lapozgatni.

Várom a jelentkezöket. Koffein? Egy próba? :)

#807191 Boby. Előzmény: #807176

Azért van annak némi bája,mikor azok akik mentalitásukból vagy munkájukból következően,tönkrevágnak,kiüresítenek egy közösséget,egy fórumot,egy országot úgy, hogy abban szinte nem marad senki, azt a magyarázatot találják erre a jelenségre, hogy akik elmentek,azok azért tették ezt, mert a véleményük nem lelt önigazolást és ezt nem tudták feldolgozni!?

#807184 rbbj11 Előzmény: #807137

Nincs sunnyogas, hanyagolni kell azt a topikot ,ami kiborít, az is megoldás. Arról már szerintem máshogy gondolkodók letettek, hogy néhány trollkodasra hajlamos forumozot megneveljenek. Ugrani kell és kész. Nem csak a szemelyeskedes vágta haza a fórumot. Nekem meggyőződésem hogy a korlátlan politikai és közéleti csevejek lehetősége többet ártott,hisz ez hozta az alparibb stílust és riasztotta el az embereket. Te is pont ennek vagy mintapeldaja: ha nem lett volna ez a topik,csak szakmai jelleguek, valószínűleg most is elégedetten vitatkoznal arany chartokrol, ahelyett hogy besokalltal volna a közéleti topikban ibizatol...

#807183 rbbj11 Előzmény: #807059

bár nyuszi szimpatizáns vagyok,de ebben egyet kell értsek koffeinnel: én is hoztam létre szakmai topicokat , dax topik pörög is, egy politikai megnyilvánulás se volt benne talán sose. Még csak véletlenül se bukkansz fel ilyen helyeken nyuszi...

#807176 prospero Előzmény: #807120

hát igen... ez a fórum még nem olyan, mint a google és facebook, ami abba az irányba mozdult el - állítólag - hogy folyamatosan az önképed megerősítésére törekszik... csak olyan véleményeket, tartalmakat tol feléd, ami által nem sérül az önképed, véleményedben megerősítve érzed magad... :-)! Úgyhogy, nem csoda, ha több negatív energia épül(t) benned itt olvasgatva-írva, mint pozitív...nincs már meg a régi falka, aki bármikor rákontrázott a véleményedre...hiányzik a pozitív megerősítés...

Ez van: az ember szereti olyan emberekkel körülvenni magát, és azokat értékelni, akik olyanok, mint ő, olyan véleménnyel vannak, mint ő... csak kérdés, hogy a safe place az előnyére válik-e az embernek végül, vagy nem?

Na, a Bokros - Matolcsy megítéléséről szóló vitánkat sajnálom, azt sajnálom, hogy félbehagytam...jut eszembe a katolikus pap/migráns erőszak vitánk is félbemaradt, bár ott úgy értelmeztem, hogy végül letetted a fegyvert...:-)... és meghajoltál a statisztikai érvek előtt...:-)! Úgyhogy hagytam, hogy elegánsan sétálj el...

#807146 tozsdenyul Előzmény: #807139

jaj, kis bazsarózsa :)

A csajoknak jól áll egy kis relytélyes rejtély :)

Te is biztos szereted a meglepiket, nemigaz? :)

#807137 tozsdenyul Előzmény: #807128

a közösség a fórumra vonatkozott, de igazad van, amúgyis stimmt :)

Kérés sokszor volt, legalábbis néhányak részéröl és szarás lett a vége az egész fórumon. ..

Nem véletlen nagy a sunnyogás most is, de én zártam, és peace

#807128 Spade Előzmény: #807120

a tiszteketet magadnak is ki kell vivnod, te is soxor kötekedtél és sértegettél másokat, he nem teszed és megkéred a másikat h ő se sértegessen biztos nem szarnak a fejedre sztem, de egy próbát megér(ne). A vélemények itt sztem meg értékesek és nívósak, persze nem egy akolból valók és nem egymás faszát szopjuk könnyezve ugyanarra a ritmusra és kesergőre de nekem ez az értéke. De ennél fontosabb h

"de hallgatólagosan támogatja (kivéve aki lábbal másként szavazott)."

ha lábbal máshogy szavaztál valszeg tényleg fölöslegesen csépeled itt magad. mert ez már nem igazán a te ügyed és lehet h egyes dolgokat a távolság miatt jobban látsz, de nem vagy benne a sűrűjében máshová teszed automatikusan a hangsúlyokat. Olyan mint a paper trade a tőzsdén. Sok sikert '

#807120 tozsdenyul Előzmény: #807106

egyáltalán nem véleményekröl van szó - az a sava-borsa egy fórumnak.

A fórum értéke nemcsak a spectrum, hanem ráadásul minösége, színvonala a diskurzusoknak. (Múltidöben)

A véleményeket nem kell megváltoztatni.

De mások személyének folyamatos gyalázása szvsz nem életképes egy fórumon, és itt nemcsak hercegnek van felelössége, moderálni ezerféleképpen lehet, a közösség is maga ezt az egészet nemhogy elfogadja, de hallgatólagosan támogatja (kivéve aki lábbal másként szavazott).

Nem lehet és nem is kell minden sarokra rendör. De ahhoz kell közösség.

Vagy akkor olyan is lesz a közösség...

Attól, mert virtuális, vagy anonim, ugyanúgy hatással van.

Az én részemröl végtelenül egyszerü - több negatív energia épül bennem, mint pozitív. Így aztán, de igen, nélküle több leszek.