Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Fórum etika/ szabályok vannak?

tozsdenyul Előzmény: #807184

a politikai és egyéb csevejek kellenek egy szakmai fórumba is, hogy pörögjön, és mert ott is lehet értékes információ, különösen széles merítésü társaság esetén, és mert nívós párbeszéd pl szekértáborok között nincs is, pedig kellene.

A nívótlan dolognak kevesebb az értelme :)

Arany csartokról sincs vita, megjegyzem...más csartról sincs.

És akkor a személyeskedésröl: igen, folytathatok elkerülö viselkedést.

Már te is keveset írsz ide, tucatnyian meg egyáltalán nem, engem is majd beleértve.

Ez is egy megoldás.

De ez a legjobb?

Én nem láttam semmi nevelést.

Kulturáltam vitáztam, elég sok éve írogatok ide is, még akkor is, amikor beszólogattak. OK, fun.

A sorozatosság már kezdett kicsit zavaró lenni, de whatever.

Amikor anyám elökerült, akkor kérdeztem, hogy ezt hogy? Ezt lehet? Ezt is lehet?

És semmi nevelés nem volt, csak hallgatás.

Ájtatosék meg mondták, hogy nincs itt semmi kifogásolnivaló.

Ja, gondoltam, ha ez így OK, akkor a te kurvanyádat, hogy tetszik?

Erre ájtatosék sápítoztak, prüszköltek, a fórum népe meg engem kezdett hirtelen nevelni. Hát a kurvanyátokat mindötöknek :) Nincs itt semmi kifogásolnivaló :)

Azóta is kinyilvánította véleményét a fórum népe, mert mi a kritika tárgya két napja? Én :)

Megjegyzem, én örülnék a legjobban, ha kulturáltan is lehetne, de nem lehet, csak elkerülni, vagy akkor kesztyü fel. Legalábbis én így vélem, amúgy makro szinten is. Türésnek nyögés a vége.

Egyébként tényleg komoly nevelési munka folyik, türjél és lapozz.

Ez is megoldás, de kérdezem én, hogy mégis milyen alapon kellene türnöm a napi szintü btk-t súroló becsületsértéseket? Miért kellene lapoznom? Miért kellene hagynom, hogy a neten, ha valaki rámkeres, akkor ezzel szembesüljön?

Én ugyan el nem türöm.

És ha teszem, akkor mégis hol a határ? És hova vezet?

Majd ájtatosék elvitáznak magukkal, a fórum népe meg naplózza magát belterjesen. És lapoz.

Aki amúgy türi, és szeret lapozni, azt szívesen leanyázom, lesikkasztózom hetente 1x 2x, legyen mit lapozgatni.

Várom a jelentkezöket. Koffein? Egy próba? :)