Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Fórum etika/ szabályok vannak?

Spade Előzmény: #807086

sztem nem jól nézed a dolgokat. Ez a fórum abban unikum sztem h politiailag jobboldali biassal ugyan de kiegyensúlyozott és széles spectrummal, ez az értéke is. Sztem nem az a lányeg h valaki nagy hangon tolja a magáét hanem h reprezentálva vannak fontos csoport vélemények, amit képvisel csak párat említve Banyaiz, vagy ibiza vagy koffein vagy kawasaki vagy walex vagy matgab vagy prospero vagy phiona, vagy éppen te.Nem a másik megváltoztatása a cél egy fórumon sztem hanem egy másik nézőpont bemutatása és kb. így is érdemes sztem olvasni. Megváltoztatni a véleményeket úgyis lehetetlen mondom, ugyanakkor érezhető elmozdulás van a fórumon, a kezdeti fidesz jobbik irányböl az LMP irányába, ma már talán itt többséget is kapnának.Lehet h ez az elmozdulás bejelzi a jövőt is nem 18.ban hanem utána. Szal a véleményed nagyon is fontos az eü kapcs meg pótolhatatlan. Persze bele is szarhatsz az egészbe de attól nem több leszel hanem kevesebb :)

A stilust alább kell csavarni beleértve engem is sztem banyaiz lehet a példa senkit nem sérteget csak végtelen nyugalommal ír ír és ír :), de tényleg :)