Fórum etika/ szabályok vannak?
prospero Előzmény: #807120hát igen... ez a fórum még nem olyan, mint a google és facebook, ami abba az irányba mozdult el - állítólag - hogy folyamatosan az önképed megerősítésére törekszik... csak olyan véleményeket, tartalmakat tol feléd, ami által nem sérül az önképed, véleményedben megerősítve érzed magad... :-)! Úgyhogy, nem csoda, ha több negatív energia épül(t) benned itt olvasgatva-írva, mint pozitív...nincs már meg a régi falka, aki bármikor rákontrázott a véleményedre...hiányzik a pozitív megerősítés...
Ez van: az ember szereti olyan emberekkel körülvenni magát, és azokat értékelni, akik olyanok, mint ő, olyan véleménnyel vannak, mint ő... csak kérdés, hogy a safe place az előnyére válik-e az embernek végül, vagy nem?
Na, a Bokros - Matolcsy megítéléséről szóló vitánkat sajnálom, azt sajnálom, hogy félbehagytam...jut eszembe a katolikus pap/migráns erőszak vitánk is félbemaradt, bár ott úgy értelmeztem, hogy végül letetted a fegyvert...:-)... és meghajoltál a statisztikai érvek előtt...:-)! Úgyhogy hagytam, hogy elegánsan sétálj el...