Az egészségügy és az oktatás olyan szempontból is más Matgab ott adottak a páciensek. Muszáj elmennie az orvoshoz, muszáj tanulnia legalábbis 16 éves koráig. Focimeccsre nem muszáj kimenni. Szóval itt muszáj jónak lenni ahhoz, hogy sokakat érdekeljen. Ez a csavar benne mert ha enélkül is sokan kimennének akkor egyszerűbb lenne. :) Járókerettel közlekednének a pályán de 30 -40 k ember minden meccsen megnézné + tv előtt félmillió akkor kisebb lenne a feladat.
Pl ott van Kína iszonyat pénzeket nyomnak a fociba, pénzmosás jelleggel is . Ahhoz képest a mi produkciónk eltörpül és mégsincs érdemi focijuk.
Ismertem egy focistát aki magyar szinten max kiegészítő ember volt nb1-ben. Kiment Kínába egy darabig és ott nem tudom hányad osztályban nem is első osztályban valamit focizott. 100 milliós nagyságrendű pénzekkel rendelkezett huszonévesen. Ez régi sztori tizenxéves. Még egy magyar válogatott, vagy nb1 szinthez képest is kutyaütő volt és ilyen lóvékat összeszedett azzal, hogy profi focista. Nem is hallottál róla vszínű ha mondanám a nevét.
Most is egy nb1-ben aki alap játékos szerintem éves szinten 50-100 millió Ft környékén azért keres. Ami ezért a produkcióért elég sok.
Sportfogadás része is, ez a tippmix botrány ami volt Keneseivel és társaival. Imitáltak valamiféle focit 500 nézőnek közben a tippmixet nyomatták ezerrel. Fél nb1 a vádlottak padján. Állami gyorssegély ezt most kiváltotta nem kell tippmixeljen, hogy ebből teljesítményből megéljen nem is rosszul.