Regisztráció Elfelejtett jelszó

Migránsok és bevándorlók

Abban mi a ravasz ha v…

#804279 banyaiz Előzmény: #804247

Abban mi a ravasz ha valaki ismeri legalább az alapjait az EU-ban pl a bevándorlási szabályoknak? :) Milyen irányelvekre épül. Rendkívül csavaros dolgok.

Az a tanulsága ezeknek a megvédés ügyeknek a számomra, hogy az élethez nem feltétlenül van szükség különösebb agyi működésre.

Sokféleképpen meg lehet szabadulni az emberi lét fájdalmától pl azzal is ha az ember a szürkeállományát nem használja. :) Van aki ezt különféle tudatmódosítókkal éri el lebutítsa magát, van akinek megy alapjáraton is, vannak akik szembenéznek az emberi lét fájdalmával. Ez tényleg egy fájdalmas folyamat meg tudom erősíteni :)

Sokféle út van . Annyi , hogy már Könyves Kálmán megmondta, hogy boszorkányok márpedig nincsenek. XXI. sz-ben még sikerül találni az IMF-ben, vagy Sorosban, vagy Brüsszelben. Vannak dolgok amik úgy látszik örökös dolgok. :)

Szerinted, ha nincs kerí…

#804269 Koffein Előzmény: #804246

Szerinted, ha nincs kerítés, akkor miként szorítottuk volna "ellenőrzött keretek közé"?

Attól, hogy nagy egyetértés van, két év kellett ahhoz, hogy az EU megegyezzen a törökökkel, líbiával, hogy inkább ott tartsák fel a migránsokat, bármilyen eszközzel. Ez már a te szemedet sem csípi, mert hát egyszerű, mint az egyszer egy. De ha nincs kerítés, akkor azt is mondhatnánk, hogy alsó hangon két millió migri masírozott volna végig az országon. Jaaa el is felejtettem, ez nem a te problémád, mert nem a te kerted előtt migránskodnak, sétálgatnak.

Mi sem 2015ben vettük észre, mert a hír tv 2014.ben filmezett a határon, ahol tömegével, ellenőrizetlenül sétáltak át ezek a jó emberek. Csak ezzel senki nem akart foglalkozni, amíg a Görög probléma meg nem oldódott. Görög válság pipa, hirtelen, az egész média, egész eu erre kezdett összpontosítani, mert a teendők listáján ez következett.

Azt azért te is beláthatod, ha 2015ben nincs kerítés, akkor kb 2016ra az osztrákok húztak volna egy ugyanilyen kerítést. Ja jut eszembe, amit meg is építettek, csak nem kerítésként, hanem szárnyas kapuként.

Tény, kell egy határellenőrzés az eu széleire, ahol engedéllyel lehet bejutni. Ha menekült, akkor beadja a papírokat, hogy hova akar menni, és vár az elbírálásra. Mindeközben, nem hisztizik, hogyha ujjlenyomat, retinafotót, vérvételt, pszichológiai vizsgálaton esik át.

igen..tükrözi az éppen a…

#804248 Ibiza Előzmény: #804242

igen..tükrözi az éppen aktuális cikkeket.... soxor még a kifejezéseket is átveszi.. csak belerakja a relavisztikus dimenziójába..

:) jól meg lehetsz fizet…

#804247 Ibiza Előzmény: #804241

:) jól meg lehetsz fizetve...ravasz és te beszélsz propagandistákról...u.azokat nyomod napestig.. valamelyik f@szmatyit politikustól olvastam orbánék sok tízezer banki dolgozót bélyegeztek meg... 2D-a nek kell lenni valakinél ez bejöjjön..

mellesleg csak gondolkodni és emlékezni kellene.. gyurcsótiékat soha nem csesztették a kv. deficit miatt ahogy orbánék nyertek egyből lecsapták.. erre jött az.. ok.. akkor fizessenek a bankok..azok akik kirobbantották a válságot..

nagy zsuga volt.. ment is a prüszkölés..

az első kormány aki nem az imf-es recept szerint járt el..sanyargasd a népet..emelj adókat..és persze vegyél fel hitelt..de sokat..

mondtam..fidesz pénzügy csillagos- 4es alá... azért alá mert megy a pacsa.. meg a népek közé szórt pénzek..

Egy jellemző példa, a…

#804246 banyaiz Előzmény: #804242

Egy jellemző példa, a bevándorlás törvényes keretek közé szorítása, ellenőrzött keretek közé szorítása , mint irányelv.

Amit mi mint spanyolviaszt feltaláltunk 2015-ben . Kezdetektől fogva egy irányelv amiben nagy egyetértés van. El tudom képzelni milyen értetlenül nézhettek mikor ezt Viktor minden gyűlésen feltalálta, és megosztotta a többi elmaradott ország vezetőjével. :)

Akkor hasonlóan vitán felül álló irányelv , hogy maga a bevándorlás objektíven létező folyamat aminél arra kell törekedni az előnyeit kihasználja az EU. Aminek ugye sok kritériuma van, mindenféle részterület.

Ebben a kettőben nagyjából a stratégiai cél benne is van.

Erre szoktam mondani vezetőnk felmondja az 1x1 -et úgy mint aki valami újdonságot fedezett fel. Miközben mióta EU létezik már ezek papíron vannak. Mert nem minden országban 2015-ben vették észre , hogy létezik ez a jelenség .

De van ennek egy magyar megfelelője is , ahol sűrítve vannak ezek az 1x1-ek EU és bevándorlás ügyben mint irányelvek, azt hiszem azt én másoltam ide be még 2 éve kb.

Akkor játsszuk azt, hogy…

#804242 Koffein Előzmény: #804241

Akkor játsszuk azt, hogy e helyett "...Viktor a pöcsével a porban arról kiabál..." valami olyasmit írsz, amit olvastál az "Európa bevándorlásra vonatkozó irányelveiről"... csakhogy normális érvelés is legyen a blablán kívül

Mindebből az következik …

#804241 banyaiz Előzmény: #804230

Mindebből az következik tudod, ha valaki ismeri Európa bevándorlásra vonatkozó irányelveit , az nehezen tudja komolyan venni mikor Viktor a pöcsével a porban arról kiabál a saját kis stratégiai célja érdekben, hogy a gonosz nem tudom mi.

Ilyen alap dolgok ismerete nélkül persze, hogy lehet olyan aki komolyan elhiszi ezt a tébolydát amit összehoztunk belföldön ebből.

Már megint a nyilvánvalót ragozom. A gondolkodás lépéseit. Amit szerintem nem árt gyakorolni ha valaki nem akar abba a helyzetbe kerülni, hogy mindenféle politikus egy szimpla kamuval átvágja könnyedén, hogy ő nem tudom mivel harcolt. :)

Szóval az kellene , hogy határozd meg szerinted mik a stratégiai célok, mert a részletekből úgy látom mintha te máshol határoznád meg ezeket mint én. Aztán ha ezt megtetted akkor esetleg azon tudunk vitázni. Mert különben azokba a részletekbe keveredünk,hogy a Soros konzultáció kitöltéséhez 50-es iq már elég vagy 60-as kell, de 70 már sok. :) Vagy nyelvtani kérdésekbe , alany, állítmány. Vagy abba mit jelent két állítás együtt kezelése. stb .

Pl ha valaki ezt a gondolatmenetet követte elég jól meg tudta saccolni a bankos műsorunk végkifejletét is. Mi is volt a stratégiai célunk ott? Leginkább az , hogy 2014 -es választások előtt még mindig lehessen gonosz bankozni egy jót. Nyújtottuk mint a rétest, Rogán Tóni minden héten beígért a megmentendőknek 20 millió Ft-ot , egy ingyen házat, meg egy 90-60-90-es csajt is bónuszként. Valaki ezt komolyan vette már azt hihette a stratégiai cél a bankok beszántása, és sóval behintése. :) Aztán választás után a játéknak vége. Teljesült a cél, forintosítás időzítése választás utánra. 2 évvel előtte le lehetett volna zárni ugyanígy, de hát akkor mi lesz a megvédés műsor stratégiai céljával? Így mennek ezek a dolgok.

Most meg tartunk , hogy a stratégiai cél érdekében Orbán azt mondja megérti, hogy a faluban a vendégfogadós kocsiját inzultálták. :) Valaki ezekből a dumákból a stratégiai célt meghatározni az eléggé el fog tájolódni.

végkifejlet2.

#804239 Ibiza Előzmény: #804238

a politika a hatalomról szól.. senkinek ne legyenek kétségei.. a harc azért megy ki mekkorát haraphat.. elosztasz a forrásokból és birtoklod azokat, utána megoldódnak a gondjaid..siklik minden.. kiépül egy kapcsolati háló..

A hatalomtechnikai megoldások több ezer évesek.. azért mert működnek..

A hazai politika a korábban leírt rétegződések katyvaszának az eredői.. az értelmiség felsorolt rétegei..a befolyásolható tömeg... a stabil szavazók.. a politikai szerencselovagok és kijáróik..

Új elem a sorosisták.. mivel soros terjeszt egy izmust.. ezért a követői a sorosisták.. ez is egy populáris mágnes irányzat.. neoliberálisok.. liberálbolsevikok.. nyoma sincs a liberális eszméknek..a liberális értékeknek... összeszed minden kóbor lelket..megtévesztett liberálisokat..deviánsokat.. nemi identitásukat keresőket.. azokat az instabilakat akik divatpártokat keresnek.. ne légy fasiszta..homofób.. antiszemita.. szabadság..állj ki a jogaidért.. csupa klassz jelszó..modern..mozgósító.. ki akar ronda nacionalista fasiszta lenni.. nem baj ha másról szól..kettős a beszéd... lehet vele kicsit lázadni.. minden adott egy kis borzongáshoz.. ez a vonal szippantja be a nem zsidó zsidókat..(slomó) akiknek a szülei eldobták vallásukat.. hagyományaikat.. most ébred az anyag..mindenért a társadalom a felelős..persze nem akarnak igazi zsidók lenni mert az már fárasztó..meg elég uncsi is.. ezért marad nekik a gyűlölködés a fasisztázás..

végkifejlet1.

#804238 Ibiza Előzmény: #804227

a választók rétegződése:

Én azt gondolom a választók és a társadalom rétegződése kb olyan..

van egy 40%-os réteg aki tisztességes...van önbecsülése..jól megfogalmazott stabil értékrendje világképe.. ebben él dolgozik alkot...és neveli utódját.

van egy másik 40% aki már felszinesebb befolyásolható..de alapból tisztességes.. soxor változik mint a szél.. képlékeny anyag.

van egy 5-10% aki egy teljesen más dimenzióban él.. fentiek bármlyike lehet.. nagyban gondolkodik.. célorientált..nem hűséges nem fárasztja magát semmilyen eszmével..

és van egy 10-15%--egy senkiházi mocsok..nem akar a társadalomba beilleszkedni..szemét deviáns ahogy van.

Tehát alapból egyszerű a helyzet.

fidesz beállt középre, ez megengedi a jobbra balra beszédet.. a fidesz rendszerint balról előz.. átvették a kommunisták populista kommunikációját, de olyanok mint egy amerikai film.. van benne egy 1D-seknek szóló vonulat..és vannak benne finomségok.. a célközönségnek.

Tetszik nem a fidesz rendbetette a gazdaságot..épít visszacseppent az országnak..képviseli ez érdekeket.. mellette erősíti a klientúráját egy ismeretlen cél érdekében..

soros nem bonyolult, hüje aki nem látja céljai vannak..nem csak itt hanem a világban.. azonos módszerekkel kommunikálnak..gyűjtenek hívőket.. erőszakkal terjeszti a rögeszméjét..megteheti? igen.. és ez olyan fajta ha megteheti akkor meg is teszi..

Fidesz kihasználja ezt a soros ügyet, igen.. ahogy kihasználja minden más politikus a zsugákat.. merkel ennek a mestere azonnal reagál a közvélemény kutatások szerinti áramlatra.. a választók egy nagy része az utolsó pillanatban dönti el szavaz e..és ha igen kire..

Értem amit mondasz az as…

#804237 banyaiz Előzmény: #804230

Értem amit mondasz az asszimilációról stb. Nyilván nagyon fontos szempont, hogy Európa ezzel kihívással, hogy küzd meg. Benne mi is az EU részeként.

De minden játéknál az első kérdés mi a stratégiai cél. Legyen az egy sakkjátszma, vagy tőzsde, vagy egy háború. A játékot idézőjelben értve.

Mondjuk nem mindegy, hogy a stratégiai cél Moszkva elérése, vagy Kukutyin . A játéknak vannak különböző szintjei is közben, ahol szintén vannak részcélok. Amíg Moszkvát elérnéd kell néhány más tevékenységet is végrehajtani , ezek a részletkérdések.

Mi a stratégiai cél ,ennek a meghatározása alapvetően szükséges ahhoz valaki a játékot megértse. Úgy látom a stratégiai célt teljesen máshogy látjuk ebben a játékban. Annak különböző szintjein is , részben egészben. Amit nem tudok mire vélni, miérteket keresném ugye erre a különös dologra.

Orbáni stratégiai cél ebben a játékban a politikai hatalom megőrzése érdekében ezt a témát felhasználni, agyhalott szintre vinni és kisded játékokat ott a pöcsével a porban játszani. Ez a stratégiai célja minden más mellékes.

Ez nyilván csak egy nagyon parányi részlete a nagy játéknak Európa bevándorlással kapcsolatos stratégiai céljának. Európa bevándorlással kapcsolatos stratégiai célja, tagállamok által elfogadva , leírva, megvan. Jogszabályokba foglalva.

Nyilván a valóság és az elméleti célok mikor találkoznak sok minden felülíródhat. Pl mikor a németek stratégiai célja Moszkva bevétele volt még a tél beállta előtt. Aztán kint a terepen ahol nem a vezérkari főnökök térképén a vonalakat kell behúzni, jön az őszi eső és beragadnak a sárba stb. :)

Ilyen folyamatot láthatsz mikor a meghatározott stratégiai cél , és a valóság találkozik , és hát van minden mint a búcsúban.

De ettől még ha bármit ezzel kapcsolatban valaki értelmezni akar stratégiai célok ismerete nélkül nehéz ügy lesz. Mint első lépés a megértéshez elengedhetetlen.

Ha meg valaki mondjuk a 60-as iq-ra szabott tudatos agyhalál beállításban próbálja a stratégiai célt meghatározni Európa számára az nehéz ügy. Az maximum egy nemzeti konzultáció kitöltéséhez nyújthat segítséget. :) Ezt a szomorú folyamatot láthatjuk derék országunkban , ennek a hétköznapi lecsapódását.

Értem amit mondasz egyéb…

#804236 banyaiz Előzmény: #804230

Értem amit mondasz egyébként.

"Amit senki nem akar" alatt én azt értettem volna, hogy sem Soros, sem a gonosz Brüsszel, sem Merkel, sem EU egyik tagállama se. Azok közül senki nem akarja akiket beazonosítottunk éppen aktuális ellenségként , attól függően milyen elmeállapotban voltunk aznap. :)

De ez, hogy "senki nem akarja" nem zavar meg minket abban, hogy a keresztes lobogót kibontsuk és megkezdjük a harcot a pogányokkal, és a gonoszokkal, Brüsszellel , Sorossal stb. Nyilván mert ez a történet lényeges része politikailag.

Nagyszerű eredményekkel vívjuk ezt a harcot, folyamatos győzelem. Ezen a síkon más nem is lehetene :) Ez a lényege a műfajunknak. Ezért haraptunk rá mint foxi lábtörlőre :)

...

Ahogy te ezt lefordítottad az volt az érzésem szándékosan nem akarod érteni mit mondok. Ezért voltam ingerült. Az eddigi mondandómból nem hiszem az jött le, hogy szerintem senki nem akar bevándorlást, az meg pláne nem , hogy mi a bevándorlás ellen harcolunk. :) Akkor minden korábbi mondandómnak ellent kellett volna mondjak. Ezért gondoltam arra, hogy szándékosan teszel úgy mintha nem értenéd amit mondok.

De ez teljesen részletkérdése annak a nemes ügynek , hogy egészen a választásig kihúzni ezt a témát. Mert ez egy olyan hálás téma ahol folyamatos a győzelem , és a megvédés . Ebből vezetünk már le lassan mindent. :)

Érdemes megfigyelned , interjút ad egyik szellemi vezetőnk, bármilyen témáról, szinte biztos, hogy a migráció , vagy Soros szóba kerül. Mit tudom én téma a szántóföldi növénytermesztés jelene , jövője. Az is kilyukad oda, hogy a Soros által támogatott illegális migránsok átmentek Bözsi néni veteményesén, és a megvédés és a kutyafüle. :D

Arra gondoltam, hogy fol…

#804235 banyaiz Előzmény: #804230

Arra gondoltam, hogy folyamatosan azt játsszuk állítunk valamit, hogy valaki azt elkövetné amit állítunk. Gonosz az a valaki vagy valami , ami ezt a szörnyű dolgot elkövetné az apokaliptikus világunkban. De mi felvesszük a harcot az állításunkban szereplő szélmalmokkal. Amik csak a képzeletünkben léteznek.

Amit beazonosíthatsz az mnyp eltőzsdézte, a rezsiharc, a bankos műfajban, és migrációs küzdelmeinkben is és lassan már mindenben. :) Lassan az egész politikai közéletet ez a jelenség teszi ki.

Konkrétan a migrációnál. Azt állítjuk a gonosz Brüsszel, és most éppen az újabb szélmalom a gonosz Soros, gonosz dolgokat akar. . Csak az a parányi probléma, hogy amit állítunk ezeket nem akarják ezek a gonosz személyek és gonosz városok. Aztán ebből jön az a helyzet, hogy harcunk a semmi ellen folyik. Az ellen amit senki nem akar.

Ez egy axióma az összes megvédésünknél. A megvédés paródia törvénye. :)

Ha pl szeretsz nemzeti konzultáción részt venni akkor ezt a jelenséget minden kérdésben beazonosíthatod.

Szerintem ennek a jelenségnek a felismeréséhez nem kell a mondataimban alanynak lennie. :) Sőt diploma sem kell hozzá, még érettségi sem, remélem.

De legközelebb majd úgy írok, ha azt mondom pl felásom a kertet, hozzáteszem zárójelbe, hogy én . :)

Értelmesebbnek tűnsz annál, hogy ezt a mesét bevedd amit ehhez körítenek. Akkor is ha bármi történik a világban ami heves érzelmeket vált ki.

trendman írta nem olyan …

#804230 prospero Előzmény: #804219

trendman írta nem olyan rég, hogy egy hozzászólásodon belűl minden mondatodból hiányzott az alany. Vsz. Ez okozta a félreértést. Mert az, hogy harcolunk az ellen amit senki nem akar, az "amit senki nem akar" helyére mindenki azt helyettesít be amit személy szerint ő nem akar. Nem pedig azt amiről te gondolod hogy senki nem akar. Nem tudom érthető-e. Sztem ez történt ebben a beszélgetésünkben, a konkrét alany hiánya miatt.

Tehát van olyan ember aki nem akar bevándorlást. Én. Más kérdés, hogy nincs olyan, hogy 0 bevándorlás. Tehát elfogadom, hogy van bevándorlás, ennek mértékét viszont ne a bevándorlók igénye, hanem az állampolgárok igénye határozza meg. Ha ez rendezett keretek között évente 500 fő, akkor annyi, ha 1000 fő, akkor annyi, egy feltétel van: az állam törekedjen arra, hogy a bevándorlási ütem olyan legyen hogy a magyar társadalomba asszimilálódni tudjon. Nem integrálódni, asszimilálódni. 5-10% arány muszlimból már sok ennek az országnak, ahol cigányság is 5-10% körül van. Németek 50 év alatt jutottak el 5-10% muszlim arányhoz. Utóbbi 20 évben azt hiszem duplázódott az arányuk a természetes szaporulat és a bevándorlás miatt illetve a német társadalom szűkülése miatt. Ez a függvény exponenciális, nem pedig egyenesen arányos. Azaz a következő duplázódás 20 éven belül meg fog történni, lehet 10 éven belül.

Kicsit úgy tűnik nekem, hogy azokat az elveket, amik mellett én elfogadhathatónak tartom a bevándorlást, a németek nem tartották be. Most sem. Korábban sem.

hazai politika3

#804227 Ibiza

tehát az időszak amiről írtam/írok az az 1988-1994... kevés1995- 1998

kerekasztal tárgyalások.. kommunisták vértelenül átadják a politikai hatalmat.. egy nagyobb rész gazdasági hatalomért.. lefegyverzik a munkásőrséget.. kiszorítják a hithű valóban kommunistákat.

megalakul az első kormány az mdf.. jószándékú nemzeti érzületű tanárok..értelmiségiek.. szakemberek pártja..

az emberek kezdenek kiábrándulni..

töketlenkedés.. külföldi zsarolások..megfelelni akarás..csúfos bukás..

nagyjából ezek az alapok ami szerintem segít megérteni a mai politikát..muszáj egy kis előzmény mert a mai huszonévesek már csak önmagukban vizsgálják a dolgokat..

akit bővebben érdekel..

link

folyt köv..

hazai politika2

#804226 Ibiza

még egy kis előzmény folytatás és jöhet majd a lényeg..

persze most jön a zsidózás sorosozás összeesküvés elmélet.. meg még ami van..

Tehát amikor kialakultak a politikai erővonalak elkezdtek befektetni a külföldi erők.. ők is teret akartak nyerni..befolyást..befolyásos embereket bezsákolni.. egyik ilyen erő volt a soros.. úgy tudom a német politikai pártok is serénykedtek..kevés olasz és francia vonal..nem maradtak ki az amerikaiak.. a szélsőjobb erőket is tanítgatták finanszírozták külföldről..(urbán "legend" egy tankhajónyi olajjal.. )

Mivel a politikához pénz kell..olyan is ami nem látható irányított privatizációval és olajszőkítéssel szereztek pénzeket a pártok.. ezt a politikusok szándékosan alakították ki.. "most ez a ti vonatotok".. de mivel nem tudtak egy ilyet megszervezni..nemzetbiztonsági emberekkel..bűnözőkkel végeztették el a melót jutalékos rendszerben.. persze azoknak megtetszett már minden második vonat saját zsebre ment nekik.. könyvtárnyi irodalma van..

hazai politika1

#804225 Ibiza

szerintem gereblyézhetjük a vizet napestig..szerintem egyszerű a hazai politika képlete.

egy kis előzmény..ahogy látom:

- "redszerváltás" hajnalán az emberekben volt egy elvárás, elvárás a "kommunizmus" ledöntésére..az elvtársi rendszer szétzúzására..az új világhoz az új elvárásaik voltak.. karnyújtásnyira látták a "bécsi" jólétet... az első kormány feladata lett volna megcsinálja a durva vágásokat.. az emberekben volt annyi akarás elfogadták volna..4év szivacs utána.. javulás.. 4 év teszetosaság után

- az értelmiségi réteg úgy látta eljött az ő ideje.. ők adják majd a politikai muníciót, létrehozzák az új erőt az új pártokat..kezdetben "tisztaszívűek" voltak.. valóban demokratikusak..miért ne lehetne nemzeti érzületű vagy liberális valaki..ez egyben az új pártok tematikáját is adják.. valóban az országért és a demokráciáért gondolkodtak.. aztán egyesek a háttérben már kalkuláltak.. pénzt szimatoltak..vagyonelemeket néztek ki.. előjött az értelmiség tovább osztottsága.. a lábszagú kocsmába járó elméleti emberek.. az urbánus zsidó értelmiség.. a vidéki frusztrált értelmiség.. a nemzeti értelmiség.. az értelmiségi emberek tegyük hozzá nem gyakorlatias emberek.. légvárakat szeretnek építeni..megmondani másoknak hogy is kell.. de nem szeretnek várépítésen dolgozni. lenézik az átlagembert.. annak gyakorlatias gondolkodását.. "harácsolását".. abszolút fogalmakon gondolkodnak napestig..önmagukban vegytisztán nézik a dolgokat... végleges megosztottságuk akkor alakult ki amikor a zsidó urbánus gyüjtőpárt szdsz-t bevette az mszp a buliba.. ott rájöttek semmi gyakorlati érzékük..és ha már ott vannak visznek amit látnak.. ez persze nem tetszett a más rétegzettségőeknek..

ezt még árnyalja.. az mszmp-mszp kezében volt a nemzetbiztonsági hivatal..akinek rengeteg infója volt a friss politikusokról. besúgókról..és persze a régi rend berakta saját embereit az új pártokba...hiszen azoknak semmilyen lehetőségük nem volt az új tagok ellenőrzésére.. nagytudású képzett (kgb-s sulik) emberek ezek..nemzetközi- és bűnözői kapcsolatokkal..

Ez amit írtam most utolj…

#804219 banyaiz Előzmény: #804217

Ez amit írtam most utoljára, vsz neked könnyed ujjgyakorlat megérteni, még így is , hogy kicsit kusza lett a mondandó.

Na most ezek után gondolj bele abba ha a Soros terv , vagy a kvóta ügyben olyasmivel akarsz cáfolni amit nem is mondtam, vagy nem úgy, az milyen reakciót vált ki belőlem. :)

Jó mondhatod azt ha valaki perverz vállalja a következményeit. :)

Valójában amit mi csinálunk ebben az ügyben olyan extra perverzió, hogy agyhalottak értelmi szintjére belőtt politikai síkon , miközben már réges régen azonosítottuk a politikai célt, logikai alapon vitázunk valamiről. Mikor éppen melyik részletkérdésről még ezen az agyhalott szinten belül is részletkérdésekről. :) Logikai alapot próbálunk olyasmibe vinni amiben nehezen azonosíthatóak ennek a nyomai is.

Azt megállapíthatjuk, hogy a nyilvánvalóan agyhalott dolgokat logikai alapon védeni lehetetlen. Cáfolni pedig folyamatosan logikai alapon értelmetlen. A nyilvánvalót 200 féle módon levezetni , hogy miért értelmetlen az agyhalál. Ez az én perverzióm.

Te miért akarod védeni az rejtély a számomra még mindig.

Ez történik kettőnk között. Extraperverz műfajban utazunk .

Ami mulatságos is, meg hát kínos is tud lenni. Ilyen az extraperverziók világa. :)

Most így a helyén van minden, és béke.

Csak miért véded ezt a fostengert az mégsincs a helyén nálam. Lehet , hogy ez a te perverziód lényege:) Adja magát a következtetés azért teszed ezt mert azonosulsz a politikai céllal fidesz választási győzelemmel. Na de ezért még ezt a hülyeséget nem kellene védened vsz. A kettő között nincs összefüggés, hogy ezen fog múlni a győzelmük vagy vereségük, hogy értelmet próbálsz vinni abba amiben nincs. Mert nem hiszem, hogy akik ebben műsorban értelmet látnak azok egy tőzsdei fórumon gyülekeznek. Bár ki tudja mi történhet az extraperverziók világában. Végül is bárki tőzsdézhet, csak vsz ha ezen sem sikerül átlátnia akkor túl nagy kihívásnak tűnik a tőzsde. Szóval erre még magyarázatot adhatnál mik az indokaid a fostenger védelmében. Mert erre kíváncsi lennék, a többi az nyilvánvaló a számomra.

Másik része amit sokszor…

#804218 banyaiz Előzmény: #804197

Másik része amit sokszor próbáltam mondani több kevesebb sikerrel.

Van a témának egy politikai síkja. Amiben a politikai cél a lényeg. Sajnos ezt a politikai síkot tudatosan az agyhalál szintjére vitték le. Ahol 1 mondatban 3 egymásnak ellentmondó dolog hangzik el. Mindezt persze politikai célok miatt.

Ezeket a politikai célokat nekem nagyjából felfelé kerekítve 1 másodperc volt meghatározni mikor ez a műsor kezdődött.

Tehát nem a politikai síkot, hanem a politikai sík politikai célját , belföldön a téma kapcsán.

Te pedig az próbálod nekem elmondani, hogy ezek mégis értelmes dolgok a politikai síkon , ezt véded. Ami a számomra inkább mulatságos mint idegesítő általában. :) De nem mindig lásd ma.

Mindez azután, hogy 1 másodperc alatt nem a politikai síkot hanem a célt meghatároztam már. Ezelőtt 2 évvel. :)

Ennek ellenére szívesen vitatkozom erről, ilyen perverz gyerek vagyok .

Ahhoz , hogy ezen a síkon vitázzunk le kell mennünk az agyhalál állapotának a közelébe . Ez alap követelmény hozzá. Le is szállunk erre a mezőre , gázálarcban . :) Perverz módon. De még ezen a mezőn is olyan dolgokat tulajdonítasz nekem amit nem is mondtam.

Érted ezt amit mondani akarok? :) Persze, hogy érted, akkor értesz mindent , hogy mit gondolok az ügyről. Annak a belpolitikai síkjáról. stb. :) Annak a súlyáról , értelméről, céljáról stb.

Vannak más síkjai is az ügynek. Némelyik bonyolultabb ennél még politikai síkon is mondjuk a külpolitikai része. Maga probléma pedig tényleg összetett ha elhagyjuk a belpolitikai síkot, elhagyjuk ezt a mélységet.

De ez neked az 1x1 amit mondok. Szerintem. Szóval béke, meg minden, de mindent ezen a szemüvegen keresztül eressz át amit itt fent leírtam amit én erről az ügyről jövőben jelenben mondok. Akkor tökéletesen tiszta az álláspontom ha ezt megteszed.