Hozzászólás
prospero Előzmény: #804219trendman írta nem olyan rég, hogy egy hozzászólásodon belűl minden mondatodból hiányzott az alany. Vsz. Ez okozta a félreértést. Mert az, hogy harcolunk az ellen amit senki nem akar, az "amit senki nem akar" helyére mindenki azt helyettesít be amit személy szerint ő nem akar. Nem pedig azt amiről te gondolod hogy senki nem akar. Nem tudom érthető-e. Sztem ez történt ebben a beszélgetésünkben, a konkrét alany hiánya miatt.
Tehát van olyan ember aki nem akar bevándorlást. Én. Más kérdés, hogy nincs olyan, hogy 0 bevándorlás. Tehát elfogadom, hogy van bevándorlás, ennek mértékét viszont ne a bevándorlók igénye, hanem az állampolgárok igénye határozza meg. Ha ez rendezett keretek között évente 500 fő, akkor annyi, ha 1000 fő, akkor annyi, egy feltétel van: az állam törekedjen arra, hogy a bevándorlási ütem olyan legyen hogy a magyar társadalomba asszimilálódni tudjon. Nem integrálódni, asszimilálódni. 5-10% arány muszlimból már sok ennek az országnak, ahol cigányság is 5-10% körül van. Németek 50 év alatt jutottak el 5-10% muszlim arányhoz. Utóbbi 20 évben azt hiszem duplázódott az arányuk a természetes szaporulat és a bevándorlás miatt illetve a német társadalom szűkülése miatt. Ez a függvény exponenciális, nem pedig egyenesen arányos. Azaz a következő duplázódás 20 éven belül meg fog történni, lehet 10 éven belül.
Kicsit úgy tűnik nekem, hogy azokat az elveket, amik mellett én elfogadhathatónak tartom a bevándorlást, a németek nem tartották be. Most sem. Korábban sem.