Hozzászólás
banyaiz Előzmény: #804217Ez amit írtam most utoljára, vsz neked könnyed ujjgyakorlat megérteni, még így is , hogy kicsit kusza lett a mondandó.
Na most ezek után gondolj bele abba ha a Soros terv , vagy a kvóta ügyben olyasmivel akarsz cáfolni amit nem is mondtam, vagy nem úgy, az milyen reakciót vált ki belőlem. :)
Jó mondhatod azt ha valaki perverz vállalja a következményeit. :)
Valójában amit mi csinálunk ebben az ügyben olyan extra perverzió, hogy agyhalottak értelmi szintjére belőtt politikai síkon , miközben már réges régen azonosítottuk a politikai célt, logikai alapon vitázunk valamiről. Mikor éppen melyik részletkérdésről még ezen az agyhalott szinten belül is részletkérdésekről. :) Logikai alapot próbálunk olyasmibe vinni amiben nehezen azonosíthatóak ennek a nyomai is.
Azt megállapíthatjuk, hogy a nyilvánvalóan agyhalott dolgokat logikai alapon védeni lehetetlen. Cáfolni pedig folyamatosan logikai alapon értelmetlen. A nyilvánvalót 200 féle módon levezetni , hogy miért értelmetlen az agyhalál. Ez az én perverzióm.
Te miért akarod védeni az rejtély a számomra még mindig.
Ez történik kettőnk között. Extraperverz műfajban utazunk .
Ami mulatságos is, meg hát kínos is tud lenni. Ilyen az extraperverziók világa. :)
Most így a helyén van minden, és béke.
Csak miért véded ezt a fostengert az mégsincs a helyén nálam. Lehet , hogy ez a te perverziód lényege:) Adja magát a következtetés azért teszed ezt mert azonosulsz a politikai céllal fidesz választási győzelemmel. Na de ezért még ezt a hülyeséget nem kellene védened vsz. A kettő között nincs összefüggés, hogy ezen fog múlni a győzelmük vagy vereségük, hogy értelmet próbálsz vinni abba amiben nincs. Mert nem hiszem, hogy akik ebben műsorban értelmet látnak azok egy tőzsdei fórumon gyülekeznek. Bár ki tudja mi történhet az extraperverziók világában. Végül is bárki tőzsdézhet, csak vsz ha ezen sem sikerül átlátnia akkor túl nagy kihívásnak tűnik a tőzsde. Szóval erre még magyarázatot adhatnál mik az indokaid a fostenger védelmében. Mert erre kíváncsi lennék, a többi az nyilvánvaló a számomra.