Hozzászólás
banyaiz Előzmény: #804230Mindebből az következik tudod, ha valaki ismeri Európa bevándorlásra vonatkozó irányelveit , az nehezen tudja komolyan venni mikor Viktor a pöcsével a porban arról kiabál a saját kis stratégiai célja érdekben, hogy a gonosz nem tudom mi.
Ilyen alap dolgok ismerete nélkül persze, hogy lehet olyan aki komolyan elhiszi ezt a tébolydát amit összehoztunk belföldön ebből.
Már megint a nyilvánvalót ragozom. A gondolkodás lépéseit. Amit szerintem nem árt gyakorolni ha valaki nem akar abba a helyzetbe kerülni, hogy mindenféle politikus egy szimpla kamuval átvágja könnyedén, hogy ő nem tudom mivel harcolt. :)
Szóval az kellene , hogy határozd meg szerinted mik a stratégiai célok, mert a részletekből úgy látom mintha te máshol határoznád meg ezeket mint én. Aztán ha ezt megtetted akkor esetleg azon tudunk vitázni. Mert különben azokba a részletekbe keveredünk,hogy a Soros konzultáció kitöltéséhez 50-es iq már elég vagy 60-as kell, de 70 már sok. :) Vagy nyelvtani kérdésekbe , alany, állítmány. Vagy abba mit jelent két állítás együtt kezelése. stb .
Pl ha valaki ezt a gondolatmenetet követte elég jól meg tudta saccolni a bankos műsorunk végkifejletét is. Mi is volt a stratégiai célunk ott? Leginkább az , hogy 2014 -es választások előtt még mindig lehessen gonosz bankozni egy jót. Nyújtottuk mint a rétest, Rogán Tóni minden héten beígért a megmentendőknek 20 millió Ft-ot , egy ingyen házat, meg egy 90-60-90-es csajt is bónuszként. Valaki ezt komolyan vette már azt hihette a stratégiai cél a bankok beszántása, és sóval behintése. :) Aztán választás után a játéknak vége. Teljesült a cél, forintosítás időzítése választás utánra. 2 évvel előtte le lehetett volna zárni ugyanígy, de hát akkor mi lesz a megvédés műsor stratégiai céljával? Így mennek ezek a dolgok.
Most meg tartunk , hogy a stratégiai cél érdekében Orbán azt mondja megérti, hogy a faluban a vendégfogadós kocsiját inzultálták. :) Valaki ezekből a dumákból a stratégiai célt meghatározni az eléggé el fog tájolódni.