Értem amit mondasz egyébként.
"Amit senki nem akar" alatt én azt értettem volna, hogy sem Soros, sem a gonosz Brüsszel, sem Merkel, sem EU egyik tagállama se. Azok közül senki nem akarja akiket beazonosítottunk éppen aktuális ellenségként , attól függően milyen elmeállapotban voltunk aznap. :)
De ez, hogy "senki nem akarja" nem zavar meg minket abban, hogy a keresztes lobogót kibontsuk és megkezdjük a harcot a pogányokkal, és a gonoszokkal, Brüsszellel , Sorossal stb. Nyilván mert ez a történet lényeges része politikailag.
Nagyszerű eredményekkel vívjuk ezt a harcot, folyamatos győzelem. Ezen a síkon más nem is lehetene :) Ez a lényege a műfajunknak. Ezért haraptunk rá mint foxi lábtörlőre :)
...
Ahogy te ezt lefordítottad az volt az érzésem szándékosan nem akarod érteni mit mondok. Ezért voltam ingerült. Az eddigi mondandómból nem hiszem az jött le, hogy szerintem senki nem akar bevándorlást, az meg pláne nem , hogy mi a bevándorlás ellen harcolunk. :) Akkor minden korábbi mondandómnak ellent kellett volna mondjak. Ezért gondoltam arra, hogy szándékosan teszel úgy mintha nem értenéd amit mondok.
De ez teljesen részletkérdése annak a nemes ügynek , hogy egészen a választásig kihúzni ezt a témát. Mert ez egy olyan hálás téma ahol folyamatos a győzelem , és a megvédés . Ebből vezetünk már le lassan mindent. :)
Érdemes megfigyelned , interjút ad egyik szellemi vezetőnk, bármilyen témáról, szinte biztos, hogy a migráció , vagy Soros szóba kerül. Mit tudom én téma a szántóföldi növénytermesztés jelene , jövője. Az is kilyukad oda, hogy a Soros által támogatott illegális migránsok átmentek Bözsi néni veteményesén, és a megvédés és a kutyafüle. :D