Hozzászólás
banyaiz Előzmény: #804163Ha azt szűrted le a mondandómból , hogy mi a bevándorlás ellen harcolunk szerintem, és én azt állítottam , hogy senki nem akar bevándorlást akkor a Soros konzultációt javasolom. :) Mivel egyiket sem mondom, hanem egészen más annyira elvont dolgokat mint az 1x1 kb.
Nem tudom, hogy szándékosan nem akarod érteni az 1x1 szintre leegyszerűsített mondandómat , vagy tényleg nem érted. Nem tudom melyik a súlyosabb eset. Mindkettő elég komoly problémára utal.
Szerintem a megoldás , hogy rövidre zárjuk a problémát, töltsd ki a konzultációt aztán öröm boldogság. :)
Pont az olyan eseteknek készült akik néhány különböző dolgot külön és egyben nem tudnak kezelni , meghaladja a képességeiket, ilyenekre szabták ezt a konzultációt.
Ha meg szándékosan csinálod akkor jót röhögsz rajta, hogy a nyilvánvalót leírom neked. Nyugtass meg , hogy erről van szó. :)
Mindkettő verzió komoly.
Úgy emlékszem mintha azt mondtad volna Közgázon végeztél. Nem akarok személyeskedni, de ha egy közgáz egyetemi diplomával ezen szitán nem látsz át, és ráadásul nem is érted amit mondok az szánalmas szerintem. Melyik évben végeztél, csak azért kérdezem , hogy színvonal ennyire zuhan? :) Komolyan nem hiszem el. Az egy paradoxon kell legyen, hogy valakit egy közgáz diplomával 60-as iq-ra szabott műsorral megetessenek. Ilyen nincs, és mégis van? :)
Valld be, hogy csak szórakozol.