Regisztráció Elfelejtett jelszó

Hozzászólás

banyaiz Előzmény: #804197

Értem amit mondasz. De hidd el nekem egy intelligens ember számára kurvára idegesítő, ha arról beszél Európában! senkinek nem érdeke koordinálatlan beáramlás, és még egy másik kritériumot említ azt megcáfolod Szaúd-Arábiával.

Ennél sokkal idegesítőbb egy ilyen értelmes ember számára az amit a kormány művel meggyalázva az emberi értelmet, minden mondatával a téma kapcsán. :)

Ezt érted? Nyilván. Ne haragudj mert ez nem egy tudományos vita csak rettentő idegesítő mikor olyasmit hallok vissza amit nem is mondtam mint érvet, hogy miért nincs igazam.

Ilyeneket hallok vissza , hogy szerintem senki nem akar Európába bevándorlást. Ez tényleg ilyen nemzeti konzultáció szint megerőszakolása az emberi értelemnek.

Ott megy ez, hogy olyasmi ellen hajtunk végre megvédést amit senki nem akart. Aztán hű de megvédtük magunkat a semmitől. :) Ez egy összefüggésekben gondolkodó, vagy egyáltalán gondolkodó embernek az agyhalál. Közgázon is gondolom így lehet még mostanában is, remélem, nem tudom milyen állapotok uralkodnak arrafelé. :)

...

De és itt jön a lényeg....Biztos eltévesztetted , és lehet , hogy egy kicsit túlreagáltam, vagy nagyon, akkor elnézést, pihenjünk.