Regisztráció Elfelejtett jelszó

Migránsok és bevándorlók

Értem amit mondasz. D…

#804216 banyaiz Előzmény: #804197

Értem amit mondasz. De hidd el nekem egy intelligens ember számára kurvára idegesítő, ha arról beszél Európában! senkinek nem érdeke koordinálatlan beáramlás, és még egy másik kritériumot említ azt megcáfolod Szaúd-Arábiával.

Ennél sokkal idegesítőbb egy ilyen értelmes ember számára az amit a kormány művel meggyalázva az emberi értelmet, minden mondatával a téma kapcsán. :)

Ezt érted? Nyilván. Ne haragudj mert ez nem egy tudományos vita csak rettentő idegesítő mikor olyasmit hallok vissza amit nem is mondtam mint érvet, hogy miért nincs igazam.

Ilyeneket hallok vissza , hogy szerintem senki nem akar Európába bevándorlást. Ez tényleg ilyen nemzeti konzultáció szint megerőszakolása az emberi értelemnek.

Ott megy ez, hogy olyasmi ellen hajtunk végre megvédést amit senki nem akart. Aztán hű de megvédtük magunkat a semmitől. :) Ez egy összefüggésekben gondolkodó, vagy egyáltalán gondolkodó embernek az agyhalál. Közgázon is gondolom így lehet még mostanában is, remélem, nem tudom milyen állapotok uralkodnak arrafelé. :)

...

De és itt jön a lényeg....Biztos eltévesztetted , és lehet , hogy egy kicsit túlreagáltam, vagy nagyon, akkor elnézést, pihenjünk.

ami nekem hiányzik, az a…

#804215 tozsdenyul Előzmény: #804214

ami nekem hiányzik, az az, hogy nem érkezik semmi válasz töled a felvetésekre, csak terelés már megint :)

Már csak Magyarország hi…

#804214 prospero Előzmény: #804212

Már csak Magyarország hiányzik a képből, és vagy a szakadár politikusok megnevezése...:-)!

804154#ben én megnevezte…

#804213 prospero Előzmény: #804211

804154#ben én megneveztem, mint az összeesküvés elméletetek része. Amire írtad a szakadár politikust.

Várom a linket amiben eu nem akarja hogy oroszország szétverje eu-t, ha úgy tetszik akár Orbánnal, Magyarországgal, vagy bármilyen kke szakadár politikussal, vagy nyugati szakadár politikussal. Ha létezik ilyen.

amúgy tessék:"Eu to step…

#804212 tozsdenyul Előzmény: #804210

amúgy tessék:

"Eu to step up effort against Russian and Islamist propaganda"

http://euobserver.com/foreign/136643

http://www.news.com.au/world/europe/eu-parliament-...

Szinte hihetetlen, hogy milyen konkrét üzeneteket tol a Kreml propagandaipara, gyakorlatilag lemásolták a magyar habony médiát.

http://euvsdisinfo.eu/commentary-means-goals-and-...

http://us11.campaign-archive2.com/?u=cd23226ada169...

Örület, milyen véletlen egybeesések vannak, hát nem? :)

"Az eu-nak nem tetszik, …

#804210 prospero Előzmény: #804204

"Az eu-nak nem tetszik, hogy szét akarják verni"

mikor tiltakozott az unió olyan orosz befolyás ellen ami az eu szétverésére tör? Megnevezve Magyarországot, mint ennek a célnak a szakadár megvalósítóját? Tényleg nem emlékszem ilyenre, de majd mindjárt linkeled gondolom.

Azok, akik profitálnak e…

#804204 tozsdenyul Előzmény: #804191

Azok, akik profitálnak európa válságából, ezt úgy érik el, hogy meggyözték ennek végrehajtásához...

Európát.

2 ország kivételével, mind az összeset.

Logikus.

putyin áskálódik az Eu szétveréséhez, és ehhez 1-2 szakadár politikust megnyer, míg az EU-nak nem tetszik, hogy öt szét akarják verni. Nagyjából életszerü azért még.

Na de, az Arab, meg Soros démon, aki teljesen nyilvánvalóan az Eu szétverésére tör, ebben segítségre lel a teljes Eu-tól.

A különbség az, hogy európa társadalmi, gazdasági, kulturális válságát a te narratívádban az Eu saját maga támogatja és szeretné. Szigorúan logikus világképekbe ez tényleg nehezen fér bele.

Miért nem látom sehol azt a következtetést és felhívást, hogy azonnal lépjünk ki ebböl az öngyilkos, saját magát válságba taszítani akaró Eu-ból?

"ezért említettem Európá…

#804197 prospero Előzmény: #804193

"ezért említettem Európát"

Én meg szereplőket említettem: globális tőkét, globális vállalatokat, vagy éppen legutóbb Szaúd-Arábiát, Soros szervezeteit...érdekli ezeket, hogy bevándorlás van? Hogy tömeges illegális bevándorlás van Európában?? Téged érdekel. meg engem... meg őket, olyan szempontból, hogy legyen.

Sebaj. Állítsd csak, hogy szerintem Szaúd Arábia Európában van...sokkal értelmesebbnek fogsz tűnni.

A 2 állítás is sok volt?…

#804193 banyaiz Előzmény: #804191

A 2 állítás is sok volt? Szaúd-Arábia mióta Európa , vagy a közgázon már újabban úgy tanítják? :) Úgy emlékszem bár nem vettem részt a legutóbbi nagyon elmés kérdőív megválaszolásában, hogy ott az ellenséget a gonosz Brüsszelben kerestük, ezért említettem Európát. Ilyen beugratós dolgaim vannak látod.

Konzultáljál inkább egyet a nemzettel ott elég alacsonyra tették a lécet.

Szigorúan logikai követk…

#804191 prospero Előzmény: #804184

Szigorúan logikai következtetésekre épített világképedbe nem fér bele, hogy valaki(k) profitáljanak Európa gazdasági-társadalmi-kulturális válságából... ez tényleg kemény.

Az arab világnak nem érdeke, hogy muszlimalizálódjon Európa? Szaúd-Arábia nyilván emberbaráti szeretetből ajánlotta fel, hogy finanszírozza 200 mecset megépítését, csak Németországban, csak kezdetnek.

Soros szervezetei a nap állásából és a felhők járásából állapították meg, hogy a földközi tenger melyik koordinátájánál fog feltűnni a következő migránsokkal megrakott csónak...véletlenül sem működtek együtt az embercsempészekkel...csak emberbaráti szeretetből voltak ott jelen.... a pénzen sem osztozkodtak nyilván...:-)

Az egész ráadásként leöntve egy wilkommenskultur mainstream propagandával (ez persze érthető, nehogy kitörjön a feszkó, feszültségcsökkentésnek jó - ráér az egész robbani később...)

Attól, hogy a te kisember világképedbe nem fér ez bele, és szigorú logikai következtetés alapon számodra hihetetlen, hogy valaki(k) Európa gazdasági-társadalmi és kulturális válságát akarja...nos ez csak azt mutatja, hogy ezért nem vagy fegyvernepper, vagy embercsempész vagy multimilliárdos.

Pedig van olyan "összeesküvés-elmélet" amiben még ti is hisztek: az orosz érdek aminek - trójai falova Magyarország - célja az EU szétverése és van olyan propaganda ami létezik: kizárólag az orosz propaganda... :-)!

Ja, hogy ez a valóság. Akkor minden világos. :-)!

:) még jó, hogy vagy nek…

#804187 Ibiza Előzmény: #804184
:) még jó, hogy vagy nekünk és megfejted nekünk a híreket..világítótoronykényt mutatod a helyes irányt..bátran szembenézel- és megküzdesz helyettünk "a gondolkodást torzító információ áradat" sötét démonával.. lerántod a leplet a főgonosz orbán ördögi tervéről..értéket..értékeket mutatsz a felborult világ hamis értékrendjében.. gyöngyöket szórsz a sekélyes disznók elé.. nem tudjuk eléggé megköszönni..Képtalálat a következőre: „köszönet smile”

Nem tudom, de annyira n…

#804184 banyaiz Előzmény: #804179

Nem tudom, de annyira nem rajonghat senki , hogy gondolkodni is elfelejtsen.

Gondolnám én, de meglepetések érnek. :)

Ha valami az alapoknál nevetséges logikai hibáktól vérzik akkor hogyan lehetne bármi értelme? Életemben nem láttam még ekkora parasztvakítást mint ez a műsorunk.

Aztán 1000 hsz után eljutunk a Soros tervhez. :) Meg ahhoz, hogy a bevándorlás létezik , és ezért a megvédésünk is. :)

Mindezt elvileg értelmes emberekkel. Ez kemény azért akárhogy is nézem.

60-as iq-ra szabva a felépítményt de végkövetkeztetésként leleplezték vezetőink a világméretű összeesküvést ami egy nemzeti konzultációba torkollott mint válasz a világméretű ármánykodásra. Ezt egyetemet végzett emberek is komolyan tudják venni állítólag. Sőt úgy érzik megvédték őket. :)

Na most ez a jelenség ami túl van a megértésem határain. Toleranciám határain is. Akármi is okozta ezt.

"Mindkettő elég komoly p…

#804179 tozsdenyul Előzmény: #804169

"Mindkettő elég komoly problémára utal."

Ez így van, de esetében lehet tudni, hogy a két komoly probléma közül melyikkel állunk szemben.

Az meg végképp a síkhüly…

#804177 banyaiz Előzmény: #804164

Az meg végképp a síkhülye kategória vsz aki azt gondolja , hogy Európában bárkinek az a célja, hogy ne legyen bevándorlás. Beleértve Orbánt is a bárkibe.

Viszont az is síkhülye szerintem aki azt gondolja, hogy Európában bárkinek az a célja, hogy koordinálatlan illegális határátlépésekkel ellenőrizetlen tömegek érkezzenek.

Ezt a két állítást így együtt tudod értelmezni, akkor nagy lépéseket tettél mind a kamu műsorunk, mind a valóság értelmezésében. Az 1x1 síkban. :) (több állítást azért nem írok mert hátha összezavarodsz , a túl sok inputtól. :) Kettő állítás párhuzamos kezelésére csak elegendő egy közgáz végzettség, remélem.

De ezt most utoljára írom le mert ez már tényleg szánalmas.

Az összes megvédésünk az…

#804171 banyaiz Előzmény: #804164

Az összes megvédésünk azt a fő célt szolgálta egy politikai hangulatot kelteni, és azzal időt nyerni. Elfedni vele mellette egyéb célokat pl az mnyp átcsatornázását a költségvetésbe mint mozgástér növelést. Pl a különadós műsor ugye nyilván áthárítják, de ezzel is "fogyasztást" terheltünk "adóval". Ezeket a mögöttes célokat megvédés síkjára vinni.

Ilyen hátsó szándékoktól eltekintve egy hatalmas kamufelhő, mindenféle heves érzelmi kirohanásokkal a nép egyszerű gyermekeinek. Ahol valamilyen képzelt ellenségtől megvédve vannak. :)

Ezzel már nagyon átestünk mindenen amit most csinálunk, minden normán, ép elmén, mindenen.

Az egész megvédés műsorsorozat végig a retardált színvonalra volt szabva, tartalomban, kommunikációban.

Aztán azt akarod nekem elmagyarázni közgázosként, hogy most meg felismertünk egy világméretű összeesküvést.

Tételezzük fel ez így van és akkor minderre annyi a reakciónk, a gonosz összeesküvésre ,hogy nemzeti konzultálunk róla. Gigalol b+. :)

Mennyire hülyének kell lenni , hogy valaki ezt elhiggye. Ne kábíts, hogy ezt te komolyan gondolod. :)

Annyira működött ez a politikai stratégia ez a megvédés műfaj, hogy nem tudnak leszakadni róla. Mert tényleg működött mint politikai eszköz , hogy megvédem valamiféle képzelt gonosztól a nép egyszerű gyermekét, aki ezért hálás. Aztán te egyetemi diplomával arról akarsz meggyőzni engem, hogy mindennek micsoda komoly szellemi tartalma van. :) Közben meg úgy csinálsz mintha nem értenéd miről beszélek, és mindenféle olyan következtetéseket szűrsz le a mondandómból ami 60-as iq felett necces. Mintha szándékosan úgy tennél nem érted mit mondok. Ez egy jó stratégia ha a kifárasztásom a célod. :) De ha komolyan gondolod az súlyos.

Ha azt szűrted le a mond…

#804169 banyaiz Előzmény: #804163

Ha azt szűrted le a mondandómból , hogy mi a bevándorlás ellen harcolunk szerintem, és én azt állítottam , hogy senki nem akar bevándorlást akkor a Soros konzultációt javasolom. :) Mivel egyiket sem mondom, hanem egészen más annyira elvont dolgokat mint az 1x1 kb.

Nem tudom, hogy szándékosan nem akarod érteni az 1x1 szintre leegyszerűsített mondandómat , vagy tényleg nem érted. Nem tudom melyik a súlyosabb eset. Mindkettő elég komoly problémára utal.

Szerintem a megoldás , hogy rövidre zárjuk a problémát, töltsd ki a konzultációt aztán öröm boldogság. :)

Pont az olyan eseteknek készült akik néhány különböző dolgot külön és egyben nem tudnak kezelni , meghaladja a képességeiket, ilyenekre szabták ezt a konzultációt.

Ha meg szándékosan csinálod akkor jót röhögsz rajta, hogy a nyilvánvalót leírom neked. Nyugtass meg , hogy erről van szó. :)

Mindkettő verzió komoly.

Úgy emlékszem mintha azt mondtad volna Közgázon végeztél. Nem akarok személyeskedni, de ha egy közgáz egyetemi diplomával ezen szitán nem látsz át, és ráadásul nem is érted amit mondok az szánalmas szerintem. Melyik évben végeztél, csak azért kérdezem , hogy színvonal ennyire zuhan? :) Komolyan nem hiszem el. Az egy paradoxon kell legyen, hogy valakit egy közgáz diplomával 60-as iq-ra szabott műsorral megetessenek. Ilyen nincs, és mégis van? :)

Valld be, hogy csak szórakozol.

megspékelve azzal, hogy …

#804164 prospero Előzmény: #804163

megspékelve azzal, hogy a globális tőke tényleg erkölcsi skrupulusok nélküli. Egyik jeles képviselője pedig éppen soros. Aki azt mondja: ha nem én teszem meg megteszi más.

Lehet megelégedni kiszámítható körülmények között keletkező biztonságos hozamokkal, de sokkal jobb egy válság. Gyorsan fillérekért lehet nagy vagyont, országok fölött befolyást szerezni. Amit kiszámítható környezetben évtizedek alatt lehet elérni, egy gazdasági-társadalmi válságban pillanatok alatt. Feltéve ha van hozzá tőke és nincsenek erkölcsi gátlások.

Ennek az embertípusnak az egyik megtestesítője Soros. Nem én mondom. Ő mondja saját magáról.

az, hogy tranzitországké…

#804163 prospero Előzmény: #804136

az, hogy tranzitországként tekinthetsz Magyarországra - egy átmeneti állapot. Egy világhódító politikai-vallási ideológiával áll szemben a nyugat. Egy olyan politikai ideológiával ami kitermelt egy iszlám államot, aminek működési elve hasonló egy kommunista vagy egy náci ideológia alapján működő államhoz.

Két lépéssel előre gondolkodsz akkor beveszed a pakliba, hogy előbb-utóbb nem tranzitország leszünk, hanem célország. Ez csak idő kérdése.

50 évvel ezelőtt a konzervatívok azt mondták nyugaton, hogy nem kell letelepedést adni a gyarmatokról érkezőknek. Nem bevándoroltatással kell megoldani a gazdasági/társadalmi problémákat. Ez nem volt elég "modern" álláspont. Ma azt mondják 50 évvel ezelőtt a konzervatívoknak igaza volt. A nyugati társadalmak 5-10%a muszlim hátterű, sokan szavazati joggal is rendelkeznek már, hát most már tekintettel kell lenni rájuk. Mit lehet ma már tenni? :-)! Sőt nemcsak rájuk, hanem a világ összes nyomorultjára. 500 milliós európa vs 7-10 milliárd ember.

Jelenleg pedig ugyanez zajlik a tömeges migráció kapcsán...ugyanazon ideológiai megfontolások mentén vándoroltat be eu tömegeket mint 50 évvel ezelőtt. Egyrészt ugye már itt vannak, másrészt nem tudunk érvényt szerezni a kiutasításnak.

Megvédés "paródiához": most éppen azt állítod, hogy olyasmi ellen harcolunk amit senki nem akar. Eddig azt mondtad, hogy de a nyugat akarja illetve kényszer: egyrészt demográfiai okokból, másrészt gazdasági okoból - harmadrészt egy globális vállalatot baromira nem érdekel hogy egy bevándorló kecskepásztor vagy egy egy echte születésű német végzi el a munkát, ha az el van végezve minél olcsóbban. A globális vállalatot rövid távon nem érdeklik a társadalmi kérdések és hatások, mindaddig amíg biztonságosan tud működni egy adott környezetben.

Szóval vannak olyan szereplők akik a bevándorlást egyértelműen akarják? A válasz igen, és a politikusok pedig kiszolgálják ezt az igényt.