Szerintem arra kell figyelni a következő jelentés előtt 2-3 héttel hol lesz , ha tovább adják.
Mert legutóbb is úgy volt emlékeim szerint az eladási kedv a jelentés előtti hetekben tetőzött ami pont egybeesett a Groupama történet végével. Utána hirtelen nagyon olcsó lett.
Ha megint ezt eljátszanák és jönne hozzá egy kis októberi paraféleség a világban akkor lenne esély a 9 k környékére vsz.
Aztán év végére fel.
De hát ez kb mint a kutya vacsorája olyan nagyjából. Mert egyáltalán nem vagyok benne biztos tovább adják. Bármikor ráugorhatnak vételben is, hogy már reklámáron van. Pl 9 k alatt én reklámáron látnám már a papírt, de ezen az áron se mondanám drágának. Bele van kódolva a számaiba az ATH.
Ami legjobban zavaró ugyanaz mint az idei másik lefelé körnél is, hogy külföld közben nem parázik. Ebben mindig benne van, hogy mikor jön külföldön egy parásabb időszak és akkor hiszti érdekes árakat tud produkálni. :)
Szóval sokkal egyszerűbb lenne ha ezeket a korrekciókat egy nemzetközi parában tudnánk le. Nem úgy, hogy az mindig ott van bónuszként mint lehetőség. :)