Hajra! Up ra es full csomag? En 10100 kb hol ma du szeretnem vissza venni, jelenleg ricsiben 6540 rol varom a 6800 7 e
Hajra! Up ra es full csomag? En 10100 kb hol ma du szeretnem vissza venni, jelenleg ricsiben 6540 rol varom a 6800 7 e
Jé, most vettem észre, hogy egy adagomat kistoppolták 10300-nál! :-) (beker ~ 9900 )
Annyira nem történt semmi a napokban, meg alig van papperem, hogy nem is nagyon néztem.
De most már figyelem, fenem a számlámat...
Lesz ő még így sem, ha én is veszek egy kis OTP-t...
Jön még kutyára kamion...:-)
Könnyű úgy, hogy harmadjára nyersz az ötös lottón, miközben grófi család sarjaként kapod a havi osztalékot... na mindegy :)
:-)
Közben én meg vettem egy adagot 10380-on.
Szép kis kört csinált ma, kiráztak itt longost, shortost.
Nagy kérdés, hogy ezzel megvolt-e technikai értelemben a korrekció.
Még egy adag eladva 10450-en. (beker 9680)
Egy adag maradt 9920-ról.
Olyan érdekesek a piacok, nem igazán tudok mit mondani. Mert dax akkorát esett utóbbi időben mint egy ólajtó lassan visszaadja az idei emelkedését. Közben bux alig reagált bármire is esés szempontból. Usa se szaggatta össze magát, pár napja még ATH-kon mászkált.
Érdekes egy év ez eddig piacok között helyezkedés, súlyozgatás. Viszont közben elég nagy mozgásokkal.
Otp-ben is azért 7700-10500 között nagyjából az nem kis mozgás.
en eladtam mind de 300 n, dilemma hol vegyem vissza? Amerika lehúzza ma mèg
Még elég kicsi a forgalom, szóval nagy realizálás nem történt
Nekem fél pakkom megvan azt nem adom el. Viszont szeretném a másik felét visszavenni, ha itt ősszel lesz egy kis pitty putty esetleg.
Módosítom az idénre sávozás várakozásomat 9-11 (12k) -ra. Mint az elemzők a céláraikat ahogy aktualizálják. :)
10360-as átlaggal kistoppolódott a pakkom harmada.
Még két stopom van bent lejjebb.
Nagy ugrás minősítésben a bóvliból kijövetel volt olyan szempontból, hogy sok alap nem bizniszel bóvli helyeken. Azoknak megnyílt utána a pálya béten az hozhatott komolyabb plusz lóvékat is.
Kilátás javítások , bóvlitól távolodjunk az alap követelmény ha fellendülés van. Ezek persze kiválthatnak érzelmeket a bejelentéskor, de valamilyen szinten ezzel már kalkulálnak vsz előre.
Persze hirtelen tripla A kategóriába ugranánk akkor habzsi dőzsi lenne. :) De azért ilyen eredményekre még ne számítsunk azért gyorsan. :)
Nem lőjük tökön magunkat és konjunktúra tart akkor kúszunk egyre távolabb a bóvlitól mint pálya vsz ez alap elvárás lehet.
Zsiday gondolata nagyszerű, mindössze annyi a kérdés, hogy meddig tart ez a gazdasági ciklus.
Illetve a monetáris ciklus jelenlegi állapota milyen időpontokat adhat mondjuk a gazdasági ciklus végére.
Illetve ez a soha nem látott unortodox élénkítés még ráadásként milyen gazdasági ciklust eredményez. Soha nem látottat az biztos , de mik lesznek a konkrét jellemzői még az eddig nem látottakon kívül.
Csak ennyi kérdés van. :) Amire elég sokan kíváncsiak lennének.
Ami viszont nem kérdés ha mondjuk az ECB monetáris ciklusának ebben az állapotában a jelenlegi állapotában a címlapokon recesszió ordít akkor Draghi kb a catanát előveszi és harakiri. :) Mert az katasztrófa lenne kb.