mert te ezer éve benne ülsz ;)
macd, rsi maxon https://invst.ly/4sh48 szerintem nemsokára kisebb korrekció jöhet..persze még mehet fentebb, de nekem túl kockázatosnak tűnik.. ha lesz korrekció még 9e körül visszaszállhatok :)
mert te ezer éve benne ülsz ;)
macd, rsi maxon https://invst.ly/4sh48 szerintem nemsokára kisebb korrekció jöhet..persze még mehet fentebb, de nekem túl kockázatosnak tűnik.. ha lesz korrekció még 9e körül visszaszállhatok :)
Én otp-t nem látom túlvettnek. Szerintem egy régi elmaradást hoz be, bár tény, hogy elég lendületesen. Ok, ennek persze lehet később böjtje, de nem biztos, hogy olyan durva lesz.
DB-ről gőzöm sincs, bár Concorde hírleveleket kapok, és ők néha nagyon emlegetik, sokat foglalkoznak német piaccal, meg is nézem, mostanában hogy látják.
nos ez fogós kérdés, otp túlvett, db túladott... ha észak kora visszatáncol, elcsendesedik a rakéta párbaj, akkor db-t tech alapon előbb megtéphetik... vagyis szerintem... amúgy fene tudja, hogy a wall streeti betyárok miként gondolják.. :o)))
Micsoda kérdéseid vannak! :-)
Utánanézek a DB-nek, elültetted a bogarat... ;-)
fogas kerdes?? Db nem figyelem. Felhagytal a sávos vétellel aminek a mestere vagy?! Ricsi 6260 vegyél azt hiszem odajön értem ill MOL 2270
Szerintetek a jelenlegi árfolyamhoz képest melyik fog előbb emelkedni 20%-ot?
Otp vagy a DB?
Pontosan rátették az 5 számjegyre. :)
Komoly erőt mutat a mai mozgása is vsz. Mert azért gyors előtt jött felfelé várakozások megvoltak a jó eredményre, ha nem is jött utolsó napokban a nagy emelkedés még hozzá.
Ezek után hírre helyben járás nagyjából kis emelkedéssel, kis eséssel napközben amit végére megvettek az erő .
Mondjuk van oka , azért a számok a jelentésben biztatók a jövőre nézve.
Első félév várakozásokon felüli + még 2 bankot idén sikerült venni.
En is full bol folytatom 9950 sok lemaradó felos huszar meg 10500 rem jovoheten pisloghat ezt a jelentést ha nem lenne a kinti bum bum felelem mar ma 5 % jutalmaztak volna!
10 éve mikor ATH-t elérte egy nagyon felpörgött banki működés volt , és nagyon magas árazás. Most amikor nagyjából azon az árszinten van egy éppen galoppozó banki működés és hozzá egy közepes árazás.
Gyakorlatilag megduplázta a saját tőkéjét 10 év alatt ilyen környezetben ami volt.
Sokat lehetne elmélkedni a dologról de az vszínűnek tűnik ezzel a felállással , hogy előbb utóbb ATH-ra fog kerülni. Nagyon rosszra kellene forduljanak a bankolási viszonyok a működési területen ebből a helyzetből ne következzen ez be.
Kérdés, hogy idén nekiugrik e, vagy még kell mászkáljon egy darabig hozzá nagyjából 10%-ra van. 10 k környéki idei plafont azt hiszem felfelé kell kitolni .
kiszálltam, haszon zsebre téve... majd meglátjuk innen az irányt, hogy hol és mikor szállok vissza...
minekünk rem a beérett szőlőből a bodota! Varom MOL 22700, rich 6300, Csepel 1030 Te kit hol?
Bizony, de ébredni még szebb. :-)
Másoknak marad a savanykás mosoly... ;-)
Az lesz szerintem is. Most itt elszarxik, azután egyik semmi különös napon 10K fölött nyit, és ott kezd szépen nyugodtan emelkedni, mintha semmi sem történt volna.
De ez a jó, erős papír így viselkedik.
A lemaradtak meg majd hőbörögnek, hogy "ezmosmé' van?"...
talán ma v jovoheten, ha tisztul a helyzet kint akkor hopp hopp 10400
Ez tényleg érdekes.
Lehet, hogy a 10K körüli harc el is fog maradni?