Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

Terroristáknak, zsarolók…

#801537 Csusza Előzmény: #801534

Terroristáknak, zsarolóknak nem engedek!!!

Kivéve persze neked, mert az nem tréfa...

Ui: Viszont rányithatnál egy shortot. ;-)

Ha újra 10K fölé megy, n…

#801528 Csusza Előzmény: #801119

Ha újra 10K fölé megy, nagy szeretettel várom a zárogató shortosokat. ;-)

9880, egy adag vétel.Így…

#801522 Csusza

9880, egy adag vétel.

Így tőkém 80%-a otp-ben van.
Most ráülök...

banyaiz

#801490 banyaiz Előzmény: #801483

Elnézve ezt a gyorsjelentést azt a 9 k környéki visszavásárlást nem lesz könnyű végrehajtani semmilyen kereskedési rendszerben . Valami komoly roggyanás kellene hozzá a világban.

Erődemonstráció kb így tudnám összefoglalni. Az első negyedévnél komolyabb erődemonstráció.

80 mrd környéki profit, és ebből az új horvát cucc 2 hónap alatt 5 mrd környékét hozott. Az éves szinten 20-30 mrd-os hozzájárulás lenne profithoz ha ezt tudja hozni ami igen jó lenne 130-150 közötti vételárra.

ROE fél év alatt közel van a 20-hoz bankszinten.

Hitelállományok is növekedési pályán van hová még nőni benne.

banyaiz

#801483 kisponty Előzmény: #801481
Hiába tervezgetsz, hogy 9k környékén visszavásárolsz, vagy bármit, ha se a Webbrokiban, se a Petiben nem lehet stoppos megbízást adni, mert Qkit ér az egész!

banyaiz

#801481 banyaiz Előzmény: #801469

Köszönöm. Nekem az ideális állapot az lenne ha vissza lehetne venni 9 k környékén , de messzebb nézve a jövő fényes és menetelünk az ötszámjegyű buliba.

Lehet arra is játszani ha nagyon elszáll másik felét is eladni és akkor teljes pakk átlagra egy visszavételre játszani, de ahhoz akkor nagyon extrém árazást kellene látni.

Mert az első negyedév megadta annak az esélyét gyorsabb növekedést tud a bank mint a szerényebb várakozások. Ha 2. nagyon extra lesz, otp-nél ezt sose lehet kizárni akkor az megint komolyan megtámaszthatja. Ugorhat is akár egy nagyot innen.

Hamarosan okosabbak leszünk jelentést látjuk. Hírre adás is benne van akármilyen jó lesz mert mégse azért 8 k-n várjuk , hanem 10 k környékén. Szóval a piac is azért árazta a jó várakozásokat.

Megnézed az idei évben ezzel a poroszkáló mozgásával 7700 környéke és 10 k környéke között mozgott. Ami azért nem kis mozgás.

banyaiz

#801474 Koffein Előzmény: #801465

Petiben most nem tudtam stopot módosítani, habár még 2ika előtt betettem, jó pár napja még módosította, ma már hibát írt ki...lehet az sincs már bent, amit már beadtam? ... f@xa fejlődés...na mindegy, holnap résen kell lennem...

Hogy lehet így rövid távú (1-2max3hetes) meglátásokat/trendeket meglovagolni, ha nincs stop? wádhöfákkvan mááá? :-/

banyaiz

#801469 thibi99 Előzmény: #801462

sztem jo lesz, s up lesz, szorítok nektek!! Kimaradok en barom 10 Ft nem szúrt le értem!! Anno volt egy Erős nevű portfolion ő tanította ha előtte nap nulla v negatív gyors napján szep up!!

banyaiz

#801465 kisponty Előzmény: #801462

Eladtad a felét, eddig rendben. DE, milyen megbízással? Piacival, limitárassal vagy stoppossal? És most erősíts meg! Petivel?

Nézegetem a kínálatot az Interneten, de csak Windows 10 –et kínálnak. Nekem csak az a lényeg, hogy stoppolhassak!

banyaiz

#801462 banyaiz Előzmény: #801445

Nincs mit. Nekem windows 8,1-em van azon fut. Egyelőre még nem akarok 10-esre váltani .

...

Eladtam végül a felét, de mintha a fogamat húzták volna ki. :) Fejem is belefájdult ebbe a döntési helyzetbe. Ha már így terveztem el akkor követtem.

Koffein

#801458 kisponty Előzmény: #801448

Kérlek, add is be a megbízást a Petibe, és ha elfogadta, töröld azonnal, így nem szúrod el a stratégiádat! Én pedig tényleg veszek egy új Windows-t, mert az XP-vel nem lehet Petizni.

Nagyon nagy köszönet!

banyaiz

#801445 kisponty Előzmény: #801421

Én a WebBrokin adogatom a megbízásaimat, XP-n. Ezek szerint kell vennem egy új Windows-t.

Köszönöm, hogy kipróbáltad!

kisponty

#801444 kisponty Előzmény: #801421

Én a WebBrokin adogatom a megbízásaimat, XP-n. Ezek szerint kell vennem egy új Windows-t.

Köszönöm, hogy kipróbáltad!