Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

Ezt néztem én is . …

#801428 banyaiz Előzmény: #801318

Ezt néztem én is . Vagy elfeledkeztek róla a nagy hajszában , vagy ennyire nagyvonalú az elemzésük. Minden apró cseprő dologra nem reagálnak. :)

Érdekes de van benne olyan szempontból logika, hogy kivárták mit tud kezdeni úgy ha lekerült a napirendről a chf buli , és a banki terror ökör műsor. Mihez kezd ezzel a mozgástérrel , mekkora egyáltalán ez a mozgástér kivártak ennek az elemzésével, aztán utána értékelték át.

Nem kapkodtak vele. El tudom képzelni.

Mert egyébként egy kicsit furcsa lenne ha csak 2 évente frissítenék.

kisponty

#801421 banyaiz Előzmény: #801400

Megnéztem most PETI-ben megbízást nem vittem be de kiválasztani ki tudom stop aktiválási árral .

Nem haraptak rá a nagy h…

#801418 banyaiz Előzmény: #801354

Nem haraptak rá a nagy halak itt a gyors előtt 100 kilós harcsák vagy valami? :)

Hát ez van. Még mindig nem tudtam eldönteni eladjam e a felét vagy sem.

Ilyen nyomott áron. Kemény döntés de meg kell hozni. Persze , hogy örültem volna ennek az árnak év elején .

Itt van annak a sávnak a tetején amit vártam volna idénre mozgásként 10 k körüli plafonnal. Játékra talán jó lehet , de most valahogy nagyon határesetnek érzem.

kisponty

#801400 kisponty

Tőzsdeügyben kérek segítséget!

A KBC-nél tőzsdézek, de augusztus 2.-a óta nem lehet stoppos / aktiválási áras / megbízásokat adni. Beteg agyammal képzelődni kezdtem, hogy csak én vagyok letiltva.

Kérdezem, hogy köztetek is van-e letiltott ember?

Eddig a KBC-vel tökéletesen elégedett voltam, az elszámolásuk pontos volt.

Tudtok-e ajánlani egy másik, megbízható brókercéget?

Előre is köszönet!

igaz, de az erste követé…

#801354 Koffein Előzmény: #801322

igaz, de az erste követése is vicc 8k-s célárral :)

OTP2016/10/10Tartás8 000

no lássuk miként teljesít a gyj előtt... meghúzzák a végét, ahogy a sportba is szokás, vagy tötymörgés, iránykeresés következik... :o)

hát inkább az elemzőcég …

#801322 matgab Előzmény: #801318

hát inkább az elemzőcég a katasztrófális. mennyire reális az, hogy azt mondom, hogy követek egy részvényt és utána megduplázom egyik napról a céláram. Vagy ne mondja, hogy követi, vagy reális értéken tartsa a célárakat.

egy picit durcás a cikk …

#801318 Koffein

egy picit durcás a cikk író :o)))

"Kicsit nehezen értelmezhető, amit a Wood nevű cseh elemzőcég művel az OTP-vel. 2015 februárban 5216 forintos célárral és vétel ajánlással kezdték meg a magyar bank követését, majd tavaly januárban 6954 forintra emelték a célárat, és azóta semmi. Ja, hogy azóta az OTP Horvátországban, Romániában és Szerbiában is vett egy bankot, és megvette az AXA magyarországi üzletágát, a bank árfolyama meg közel 6000-ről majdnem 10000 forintig emelkedett? Ez nem nagyon tűnt fel a Woodnak, végig maradt a 6954 forintos célár és a vétel ajánlás. Egészen máig, a cseh cég ugyanis laza 68 százalékkal 11649 forintra emelte a célárat. Ráadásul nem tudtak várni még két napot, hogy péntek hajnalban az OTP kitegye a második negyedéves számait, a március végi adatokból dolgoztak. "

http://www.portfolio.hu/finanszirozas/bankok/feleb...

Short zárásokat se felej…

#801119 Koffein Előzmény: #801113

Short zárásokat se felejtsük el, amiket zárogatnak, újabbakat még nem nyitottak...

Köszi:)és ime,Te döntött…

#801113 Sumér harcos Előzmény: #800803

Köszi:)

és ime,Te döntöttél az árfolyam sorsáról ismételten.

ts14 repült konec,kiütötték.

ts16 10150nél repül

és nincs több sort certi,tudnak választékot nyujtani.

részemről sincs a papirból,csak nézem.

Nem tudom örüljek e …

#801112 banyaiz Előzmény: #801089

Nem tudom örüljek e ennek a gyors előtti helyzetnek , vagy olyan csapda amiben könnyen a fél pakkomtól megválok és elszáll gyors után. :)

Még megvárom a közvetlen gyors előtti állapotot nagy halak hátha komoly bevásárlást rendeznek még előtte.

:)

#801110 Ibiza
2017. augusztus 5. 12:03 Ibiza müködnek az otp szintjeim. 650 felett nagy valószínűséggel elmegy 950ig.. bele belekarcolva a kerek ezerbe

Egy kicsit elbizonytalan…

#801107 Csusza Előzmény: #801106

Egy kicsit elbizonytalanodtam, ahogy ma délután vették. De mivel más kapaszkodó itt fent nincsen, én arra gyúrok, hogy a 10K most megfogja, és lefordul róla. Hogy lehessen majd visszaszállni.

De ez itt most tényleg eléggé rulettszerű... :-)

és még csak hétfő van...…

#801106 Koffein Előzmény: #801103

és még csak hétfő van... :) elsőre a céláram 10k-ba belecsippentés volt, oszt óriási kitárazás, hírre adni címszóval, ahogy jelenleg kinéz a dolog, ezt 10k fölé akarják tolni, hogy onnan várja a nép a gyj-t... mivel 10k egy pszichológiai színt, így ha felette van 1-2 nappal, akkor támaszként is funkcionálhat... ha meg extra jó a gyj, akkor tovább pörgetheti felfele.. meglátjuk na, mindenesetre stop fentebb húzva.. :)

:-/Utolsó percekben elér…

#801103 Csusza Előzmény: #801092

:-/

Utolsó percekben elérte az első céláramat, a pakkom harmada elment 9945-ön. (Beker átlag ~9450)

kva 8450-es vételről meg…

#801092 matgab Előzmény: #801089

kva 8450-es vételről meg lemaradtam...Ilyenkor bezzeg mindig száguldozik. Vettem helyette richtert, na ez meg is látszik rajta...

Megjöttem a nyaralásból.…

#801089 Csusza Előzmény: #801057

Megjöttem a nyaralásból. 17 nap alatt egyszer néztem csak meg a tőzsdét, jó volt így. :-) (Stopok bent voltak a helyükön persze.)

Közben az elképzelésem szerint mozgott, vételek is bekattantak felfelé menet, a pakkom szépen meghízott, és az árat húzták is tovább.

Már nagyon közel a céláram, remélem azt nem néztem el.