Taiwan Semiconductor vétel
Na most már megint esik a cara is... és a teva is természetesen ...
ja igen, mondtad is, hogy majd 30 alatt veszel. Most már 20 alatt is tudsz.
hmm na teva érdeklődésemet felkeltette
durva ez a TEVA. csütörtök -24%, péntek -13%, ma - 4% a premarketban... Vajon lesz itt vmikor egy visszapattincs? Jó lenne elkapni az alját.
amikor au ua-t eladtam, akkor 12,8-nál a cara eladási megbízást is bevittem, de nem nyomtam végül le a megerősítést. Azt hiszem hülyét kaptam volna ha eladtam volna...
cara +23%, Teva viszont zuhan ma is 12-13%-kal... Ez már nagyon durva 5 nap alatt 35% minusz. Kéne nekik egy jó CEO.
ha megnézed a cikkeket, mind arról írnak, hogy usa-ban piacot veszít, jönnek fel a versenytársak... 75%al vágták vissza az osztit, elbocsájtanak...
cenx.us -16%? Valahogy valami zavar kezd lenni itt az ERŐben...
hát csökkent, okés, de azért a vállalat értékének az ötöde csak nem kéne, hogy füstbe menjen emiatt?!
lehet az a spekik problémája, hogy az éves várakozást csökkentették
18% minuszban a TEVA. Mit értelemezek én rosszul a gyorsjelentsében?
kapcsold ki a gépet, és nézz az árfolyamokra úgy 5év múlva... habár a faktor ekkora távon még az amazont is elvérezteti :)
Teva Pharmaceutical (TEVA) on Thursday reported adjusted income of $1.08 per share on revenue of $5.69 billion for the second quarter ended June 30, compared with $1.25 and $5.04 billion, respectively, for the year-earlier period. Analysts had called for adjusted earnings of $1.11 a share on $5.85 billion in sales, according to Zacks Investment Research. The generics drug giant cut its full-year earnings guidance to $4.30-$4.50 vs. the consensus for $4.88.
Azért ezek nem olyan borzalmas számok , hogy így beverjék rá!
4,3 EPS mellett ez a 30 körüli ár egyáltalán nem tűnik túlárazottnak.
a CARA-nak meg még gyj sem kellett hozzá...
Valahogy kurva szar formában vannak mostanában a részvényeim...
http://www.marketwatch.com/story/tevas-stock-plung...
bazz, az összes jelentő részvényem beesik 10%-kal?
Eddig az UA igen, TEVA igen , Amazon igen...
és -13%-ban a TEVA... Tényleg nem hiszem el ezt bammeg...
Durva ez a faktor :(
Egyébként köszi, mert sikerült a 16.18-as rövid skalpra vett pakkomat ezzel kis emelkedéssel 16.47-en eladnom :)
Zavart az a 102 000 eladó 16.48-on miközben minden más ársávon pár ezres vagy százas pakkokkal állnak adni-venni a BATS könyvben.