ne mááár... Már el is kezdett emelkedni...
Szerintem is minden túl van húzva, mindenki várja az összeomlást. Ezért is nem tud hirtelen akkorát emelkedni, mint amekkorát tud esni egy egy papír. Mikor fog eljönni, fene se tudja, hogy mi váltja ki ezt az esést? Milyen hírre kezdenek kitárazni mindenből?
Na hát ez kutya ronda volt ez a tegnapi nap. Gondoltam, hogy nap elején 6% minusz krül dobni kéne az UA-t, de aztán nem tettem és persze, hogy napi minimumnál zárt majdnem.
A Cara szintén ami szintén 6% feletti minuszt ért el.
Az Amazon épp csak 0,8%-os plusszal korrigálta az elmúlt két nap majdnem 10%-os esését.
A ZTO is 2,5%-ot esett tegnap, amivel kb egy hét alatt már 10%-os minusznál jár.
GME, Comcast Teva, Ab Inbev, is 1% körüli minuszokat szedett össze és a röhej, hogy még a fedezetnek tartott Anglo Ashanti is -0,7%-ot hozott össze.
A Richter az már csaknem szintén 10%-ot esett 7100 körüli csúcsaihoz képest.
Emelkedőben csak az FHB és a Nike volt, de ugye azok is még minuszban vannak összességében.
Bezzeg amikor Apple-t vettem , vagy Lockheed-et, akkor azok estek 15 (LMT)-30 (AAPL) %-ot, aztán miután kis minusszal kiszálltam belőlük azóta k..va nagyot emelkedtek töretlenül...
Lassan el kéne kezdeni kiszállni a pozikból, mert őszre várok egy méretesebb zuhét, ha már júniusban nem jött el...
F@sz kivan az ilyen napokkal , mint a tegnapi. Miért nem tud egyszer ugyanez fordítva elsülni, hogy minden részvényem jelentős mértékben emelkedik???
na most csatlakozott az eséshez a cara is... Gyönyörű... :(
ritka fost jelentett az UA. árbevétellel arányos növekvő költségek, ami mellé jó kis restructuring költségek és csökkenő margin. Mindemellett növekvő készletek. Hát ez ritka fos. Egyetlen remény, hogy a piac még szarabbat remélt ennél is.
Amitől tartottam bekövetkezni látszik... UA -7% a premarketban... A tegnapi ralli csak vakítás volt.
na ilyen is rég volt már a TOP 15 részvényből 4 is van nekem és a BOTTOM 15-ből egy sincs (az Amazon van a B20-ban...)
Legyszi szólj, ha DB, CBK vagy Eon részvényt szándékozol venni ;-)
nem tudnak a Maatgab effektussal szembe menni tuti írány a pince :-))))
3 százalékot esett zárás után az Amazon árfolyama, mivel a második negyedéves EPS csak 40 cent lett a várt 1,42 dollár helyett. Ezek után hiába lett enyhén jobb az árbevétel, és hiába lett valamivel erősebb a negyedéves előrejelzés a vártnál, nem tudta javítani a hangulatot. Tegnap egyébként az alapító Jeff Bezos átvette egy rövid időre a világ leggazdagabb embere címet Bill Gates-től.
Nem könnyű ennek a Jeff-nek a világ leggazdagabb emberévé válnia úgy, hogy én is a cégtársa lettem...
Ab Inbev +6,66%-on... Micsoda sátáni emelkedés! :-)
Ez a hülye cara megint szórakozik velem...
3 eset lehet, vagy elbukom a kamatokat és felajánlom októberben 533-ért ha kivezetik vagy
a Takarékbank rájön arra, hogy ezzel az ajánlattal nem fogják megvalósítani a 100%-os tulajdonlásra vonatkozó terveiket és akkor feljebb megy szépen az ár 10-50%-kal (az utolsó pár százalékot remélem már csak nagyon drágán szerzik meg), vagy
a Takarékbank feladja tulajdonlásra vonatkozó terveit (bár amekkora kavarás itt megy most Takarék, Gránit, FHB, MKB , Mészáros Lőrinc vonalon azt nem hiszem) és szépen telenyomják az FHB-t veszteséggel....
Szerintem a kettes a legvalószínűbb, de az egyes sem nagy kockázat -max 3 havi kamat ebben a kamatmentes környezetben, a világ legerősebb devizájában poziciónálva :-) , a harmadik esetben sem tartom valószínűnek , hogy meredek zuhanásba kezdene a részvény, valahol csak lehet majd kiszállni később esetleg.
további FHB bővítés.
Most már a legtöbb értékű papírom FHB-ben van. Jó lenne, ha nem lenne itt vmi beszakadás...
ma este meg Amazon gyorsjelentés lesz, arra is kíváncsi vagyok. Csak ez a rohadt dollár erősödhetne végre...
sörös részvényem (AB Inbev) 5% pluszban! :-)
na végre, így mindjárt eléri a kezdeti pakkom beker árát is...
https://www.bloomberg.com/news/articles/2017-07-27...
Királyság!