Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

helyzet elemzés

matgab Előzmény: #800805

Na hát ez kutya ronda volt ez a tegnapi nap. Gondoltam, hogy nap elején 6% minusz krül dobni kéne az UA-t, de aztán nem tettem és persze, hogy napi minimumnál zárt majdnem.

A Cara szintén ami szintén 6% feletti minuszt ért el.

Az Amazon épp csak 0,8%-os plusszal korrigálta az elmúlt két nap majdnem 10%-os esését.

A ZTO is 2,5%-ot esett tegnap, amivel kb egy hét alatt már 10%-os minusznál jár.

GME, Comcast Teva, Ab Inbev, is 1% körüli minuszokat szedett össze és a röhej, hogy még a fedezetnek tartott Anglo Ashanti is -0,7%-ot hozott össze.

A Richter az már csaknem szintén 10%-ot esett 7100 körüli csúcsaihoz képest.

Emelkedőben csak az FHB és a Nike volt, de ugye azok is még minuszban vannak összességében.

Bezzeg amikor Apple-t vettem , vagy Lockheed-et, akkor azok estek 15 (LMT)-30 (AAPL) %-ot, aztán miután kis minusszal kiszálltam belőlük azóta k..va nagyot emelkedtek töretlenül...

Lassan el kéne kezdeni kiszállni a pozikból, mert őszre várok egy méretesebb zuhét, ha már júniusban nem jött el...

F@sz kivan az ilyen napokkal , mint a tegnapi. Miért nem tud egyszer ugyanez fordítva elsülni, hogy minden részvényem jelentős mértékben emelkedik???