Regisztráció Elfelejtett jelszó

Sport

Vizilabdáztam 20 évig

#800610 prfecó

20 év játékos tapasztalattal gratulálok a magyar férfi csapatnak.

Oroszok ellen nekünk volt egy 6 - 0 for , most horvátok 4 - 0

elmentek. Hiába egyenlítettünk már idegileg nehéz volt a koncentrálás.

Régebben a bírók segítették a hazai csapatot, nem elcsalták , csak segítettek. Most teljesen korrektek voltak , sőt.

Közönség óriási segítség , ugyanakkor csak az aranyat vártak el.

Viszont kinnt látva és vereség álló vastapsot kapott a csapat és ez mindent elmond.

Toronyugrás lánccal

#800608 TrendMan Előzmény: #800595

Akárki akármit mond, ezt az extrém toronyugrást nagyon tutira megtervezték és megszervezték az egész látványvilággal a háttérben a Battyhányitéren.

Jó országimázs építés.

Nem értek a vízilabdához, tehát értékelem!

#800595 Tapasz Előzmény: #800594

Én sem értek a vizilabdahoz ( mashoz sem), de éreztem, hogy elveszitjük, ahogy nemrég a kézilabdát is. Amúgy nem érdekes, mert a vilàgon szarr sem ér ez a két sportág (azokkal együttt, amiben jók vagyunk). Ez a szomorú valóság. Majd ha a foci vb-t vesztjük el megint, vagy a a fradi a BL döntőt, ill. magyar versenyző nem nyeri meg forma 1-et, vagy wimbledont a döntőben, akkor leszek igazán szomorú.

Nem értek a vízilabdához, tehát értékelem!

#800594 TrendMan Előzmény: #800563

Korábban egy hozzászólásban már céloztam arra, hogy szerintem mind a horvát, mind a szerb, de még a görög csapat (amíg el nem fáradtak) csapatjátéka is jobb, mint a mienk.

Gördülékenyebb a játékuk, jobban járatják a labdát.

Mi ezt erő vízilabdával, látványos átlövésekkel és kapusteljesítménnyel eddig még tudtuk kompenzálni.

Most nem.

A meccs elején többször úgy játszottak át minket, ahogy mi őket egyszer sem. Ajtó-ablak helyzetet teremtettek.

Mi az emberelőnyös helyzeteket sem tudtuk jól kihasználni, kevés megúszásunk volt etc.

Semmi baj: A Kemény csapat is így indult és aztán szépen kinőtte magát. Azt, hogy nagy tornát pusztán átlövésekkel tudjon nyerni, az a csapat is csak a 3. olimpiai aranynál tehette meg, amikor az amcsikat lőttük szét a döntőben.

Előbb volt a megbízható fór játék, a gyorsaság, a finesz és a fittness fejben is. Most ezen kell dolgozni.

Egyébként mi történt Benedekkel, mint szöv. kapitánnyal?

Erről a fejleményről lemaradtam?!

Ksz

görög - magyar

#800563 prfecó Előzmény: #800351

Lényeg látom a döntőt a Margitszigeten , mert Duna Aréna technikailag nem tudja.

női sportpszichopaták mellé női sportpszichológust!

#800390 TrendMan Előzmény: #800372

Nézd!

Eddig az volt a baj, hogy a női kézilabda, vizilabda etc. válogatottak mellett nincsen pszichológus, ezért le vagyunk maradva a külföld sportpszichológiájától.

Most egyet továbbléptünk: Most már van ott pszichológus, de maga sem tudja, miért?!

Egyébként meg a beteg maga a hibás!!!

görög - magyar

#800372 matgab Előzmény: #800351

http://www.nemzetisport.hu/vizes-vb-2017/vizes-vb-...

Valahogy nem látom az önkritikát ebben az interjúban.

A pszichológus, aki nem keresi magában a hibát, akkor amikor a teljes magyar csapat láthatóan bestresszelt a meccsen.

Ki nem végzett jó munkát? Szerintem a pszichológus. Vagy azért mert 1,5 éve együtt dolgozik a csapattal és a délelőtti beszélgetéseken nem derült ki számára, hogy senki nem mond igazat, vagy azért mert 1,5 év alatt sem nyílnak meg neki a lányok...

Mondjuk mit várjunk egy felsztárolt párkapcsolati pszichológustól, aki a saját kapcsolatát sem tudta megmenteni?!

görög - magyar

#800351 prfecó

A legjobb 4 jutó csapatok közül messze kilóg a Görög válogatott. Szerencsével - jó játékkal jutottak be . Orosz válogatott pl sokkal jobb.Viszont nincs előre lefutott mérkőzés.

Remélem a döntőt a Duna Arénába nézem meg.

orosz - magyar

#800328 banyaiz Előzmény: #800208

Bekapcsolódtam most én is a küzdelmekbe. De csak a tv képernyőn keresztül. Egész jó ennek a nagy uszodának a belső kialakítása , versenyhangulat megvan ezzel a nagy lelátóval. Cseh, Kenderesi döntőt néztem, jó küzdelem volt.

Vízilabda is közeledik a végkifejlethez be kell kapcsolódjak abba is. :) Mindjárt vége mire elkezdeném nézni.

orosz - magyar

#800208 prfecó Előzmény: #800139

élvezett volt nézni a magyar csapatot , a közönség állva tapsolta meg a játékosokat. Érdemes volt kimenni( mondjuk k&rva drága minden)

NŐI VIZILABDA

#800157 matgab Előzmény: #800139

tegnap láttam Csányit és Hernádit. Szegény Zsolti nagyon rosszul mozgott.

Hát igen, 10 évvel ezelőtt egyszer hozzám ért egy szórakozó helyen, akkor még fitt és fiatalos volt. Azóta a MOL részvény ára harmadolódott és az Interpol meg hol körözi, hol nem. Nem mindenki tudja olyan emelt fővel elviselni a faktort , mint én.

Remélem azért Csányi , így hogy ő nem ért hozzám tegnap -szerencsésebb élete lesz...

:-)

NŐI VIZILABDA

#800139 prfecó Előzmény: #800124

Nagyon jó meccs volt .

kiváló kanadai center , gyenge magyar támadás , jó magyar védekezés( auserdem central bekk), korrekt bíráskodás.

viszont nyert Hosszú , szvsz célfotóval a japánnal szemben ( hátha nem nyer , akár polgárháború is lehetett volna)

4x100 gyors érem

#800136 TrendMan Előzmény: #800124

Volt egy jelenet rögtön az elején:Az egyik támadásunknál lepasszolták az oldal úszó játékosunknak a labdát, aki először a kapusba lőtte, de visszapattant középre. A középső játékos megint lepasszolta ugyanoda, most a kapufára lőtte a szélső, de megint visszapattant.

Ez ismétlődött 4x vagy 5x és a szintén jó pozícióban lévő játékosunk ahelyett, hogy a 3. 4. alkalommal maga próbálkozott volna, mindig lepasszolta ugyanoda, ahonnan már háromszor nem sikerült.

Na mondom, ahol önbizalom van, ott nem így játszanak ...

4x100 gyors érem

#800124 matgab Előzmény: #800087

Hát egy kínszenvedés volt ezt a helyszínen nézni...

Pedig eddig veretlen helyszíni szurkoló voltam, mert kint voltam a ZTE- Manchester meccsen (1-0) és utána volt egy magyar -spanyol válogatott meccs (2-2). Erre most meg kikapunk Kanadától egy poló meccsen...

orosz - magyar negyeddöntő

#800065 prfecó

megkérik szépen az árát hiszen csak egész napos jegyet lehet venni..............szóval nem magyar fizetésekhez igazítják

4x100 gyors érem

#800022 prfecó Előzmény: #800020

van jegyem a döntőre Margitsziget , deremélem Duna Arénába nézem ( ez magyar döntőt jelent )