Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Orbán Viktor 3 hónap alatt félmillió szavazót veszített

#794419 prospero Előzmény: #794410

Értem. Az érvek nem számítanak csak az alternatív valóság. :-)!

ok. Csak akkor nem kell lobogtatni / hitelesnek tekinteni a 2012/2013-as statisztikát sem, ami a szegénység növekedéséről számolt be. Sőt az oktatás/eü finanszírozásra vonatkozó adatokat sem..ami szerint 2009-2012 között csökkent a gdp arányos finanszírozás pl. Eüben. :-)!

Ezek után akkor végképp írhatom, hogy amit phiona írt baromság, még cáfolnom sem kell...elég ha annyit írok: ezeket az adatokat ő hamisította.:-)

#794410 Koffein Előzmény: #794406

Annak a statisztikának hiszek, amit én készítek, a többi mind hamis. :o))

#794406 prospero Előzmény: #794405

ettől függetlenül százezrek kerülnek ki a szegénység által veszélyeztetett csoportból évről évre csak nem 2012/2013-as statisztikákra kellene emlékezni/hivatkozni, hanem meg kellene nézni az új adatokat.

A tárki pl. Eggyel ezelőtti jelentésében a szegénység miatt ostorozta a kormányt, legutóbbi jelentésében jelentős javulásról számolt be úgyhogy áttért az oktatás/eü kritizálására.

#794405 Koffein Előzmény: #794403

"A legszegényebb rétegek jövedelme is emelkedett"

Ahogy az alapvető élelmiszerek ára is emelkedett...

#794403 prospero Előzmény: #794385

2 külön világban élünk re: néhanyan gazdagszanak miközben milliók mennek tönkre.

Baromság. A legszegényebb rétegek jövedelme is emelkedett - nagyon jelentősen eddig is lsd. Szegénységi statisztikák - ami szerint több százezer ember emelkedik ki a szegénységből - jövőre pedig 906 milliárd lesz a bérkiáramlásnak csak az emelkedése!!!

#794396 KawaBazsy Előzmény: #794395

"Röhej emberöltővel a rendszerváltás után sincs kialakulva a társadalom..és még mindig szabadságharcot kell folytatni a külföldi befolyás ellen"

Tényleg röhej. Álmomban sem jutott volna eszembe, h ekkorra a nyakunkba ül egy jogász kollégiumos banda, kik mindent szétlopva a ruszkikhoz dörgölőznek, s Brüsszelt akarják "megállítani".

#794395 Ibiza Előzmény: #794385

már kb 500x ugattam.. a parlamentnek képviselni és lefedni kell a társadalmi igényeket..

Nekem az a jó ha szélsőbaltól szélsőjobbig minden ott van.. és ott vannak a tematikus pártok.. de a valódiak.. pl zöld párt ..(mert lmp azért nem az..) képviseljék romákat israelitákat..svábokat.. senki ne tólja előrébb a pofályát a számarányánál..

Az a jó kormány ami arányosan lefedi a főbb erőket.. teszik nem a konzervatív-keresztény értékrend a fő erő.. van a neoliberális erő.. és ezt követően a tematikus pártok.. legyen ilyen kormány.. ha nem akkor a konstruktív ellenzék legyen a váltópárt..de a parlamenti munkájával és kormányprogramjával nyerje el azt.

de annyi legyen már bennük mindegyik az országért dolgozzon.. nem a rombolás..lázítás, megosztás, barikádépítés.. a programjával és parlamenti javaslataival tűnjön ki nem az.. láttátok milyen jól lefagyasztottam Budapestet.. a parlamentben obstruálnak..akadályoznak rombolnak mindent..

Röhej emberöltővel a rendszerváltás után sincs kialakulva a társadalom..és még mindig szabadságharcot kell folytatni a külföldi befolyás ellen.

#794394 Ibiza Előzmény: #794385

erős fogalmi zavaraid vannak.. hazaáruló aki idegen érdekeket képvisel.. aki közvagyont lop az tolvaj..és nem méltó az ország vezetésére.. ha lopnak fel kell jelenteni őket.. de eddig ezt egyik sem tette..az is tréfás amikor a tolvaj kiállt tolvajt..

Libsibal Euban feljelentgeti Mo-t követelik az eus pénzek felfüggesztését ..ez mi? ez nem orbán ellen van.

most ne susogd el nekem amiket tőlem olvastál.. mert elég ovis.. 2000x beírtam miről szól a politika..hatalomról az elosztásról és a javak birtoklásátról..mindegyik ide ácsingózik.. akik már jártak ott azért akik még nem azok meg azért..

soros egy szervezet ..politikai és befolyásolási célokkal.. ha nincs eszed lásd az a te gondod.. egy takony ember.. a menekülő zsidó társait is kirabolta anno.. azzal keres befolyásol piaci folyamatokat..nem azzal okosan meglátja azokat..

Elég bután hangzik ez lesz az lesz.. fogalmad sincs mi lesz.. de akkor írd oda szerinted mi történik majd..

Mi van ha orbánék előrehozzák a választást? nem lesz kétharmad de simán többségi kormányzás lehet.. jobbikot maga mellé veszi a libsibal? hogy venné..mikor azoknak már orbán is fasiszta..

olvasd el vagy nézd meg a kártyavár trilógiát.. a politika sima matek...és újraosztás.

Persze előhúzod a zsidó kártyát.. ha sorosozás van akkor az zsidózás igaz.... ott nem lehet kritika..mert az már fasisztáskodás igaz.. az is az ha israel kapcsán bármilyen tényeket felsorol valaki.. tovább kéne már lépni ezen.. már uncsi.. meg gyerekes.

Volt egy roma srác suliban..rossz volt mint ördög..akkor még vertek minket..kedvenc mondása volt ha fegyelmezték azéé mert én cigány vagyok? most is megy a kisebbségi kártya előhúzása mert a tányek azért makacs dolgok.

Zsidózás ha a tényről beszélsz?..létezik zsidó városi értelmiség Budapesten..(by Német M.) és nekik vannak preferált pártjaik.. szdsz..majd lmp..miért ne lehetne? de szdsz kapcsán láthattuk mi történt a kormányban és Bp-en.. Azt is tudnod kell az üldöztetések után az israeliták asszimilálódtak.vegyesen házasodtak.átkeresztelkedtek..nem volt kötelező.. de így döntöttek.. most a szabad időkben keresik identitásukat..(nem csak Mo-on) minden fasiszta ami liberálbaltól jobbra van..(zsidók egymás közt filmet nézd meg youtube) másokra haragszanak szüleik döntése miatt.. nekiugranak mindennek... Persze túllengenek..Értelme? (max a holokauszt 1204.3 as verzió)

Az a normális és szép ha mindeki teszi a dolgát..ezért vagyunk társadalom..erre szerződtünk.. miért kell békétlenkedni rombolni? ember magyar és kisebbséged a sorrend.. miért kell kirekeszteni megbélyegezni embereket ha más eszméket vallanak, konzervatív az értékrendjük..ha nem neoliberálisok?..Hol a liberalizmus? mármint a valódi.. .. Nem a butáskodással kell kitünni..hanem a munkáddal.. a teljesítményeddel... nem valami ellen hanem valamiért kell dolgozni..

Ha tényeket néznél kevesebb butaságokat beszélnél.. persze megy a faszkodás a kormánynál amitől kiütést kapok....de azért vannak olyan dolgok amiket erősen rendbe tettek.. ne feledjük egy csődközeli országot vettek át libsibaltól.. ez tény.

ne legyen olimpia..ne legyen paks..ez a jó irány? a nelegyen politizálás?

http://www.portfolio.hu/…

#794387 Tucsok

http://www.portfolio.hu/gazdasag/theresa_may_egy_m...

"Juncker azt is egyértelművé tette megint, hogy amíg Nagy-Britannia nem fizeti ki az uniós hozzájárulását, addig nem beszélnek semmilyen kereskedelmi megállapodásról"

És utána az angolok megmondják mi legyen az EU-ban mert hát ők tartják el az EU-t

#794385 phiona Előzmény: #794383

Ehhe.., és az nem hazaáruló ugye aki a közvagyont saját zsebbe lopja ki? Lawrence és a gazdája jó mert akolmeleg magyar, ugye? bezzeg a soros-izés szar – ugye? ki kell ábrándítsalak. Az új magyar oligarchatőke a legkíméletlenebb, nem osztozik és max a jobbágya lehetsz bagóért, de annyi erre is a talpnyaló jelentkező h bekerülni nehéz. Majd téged is helyettesítenek hamar ha meglátják h az iparodban van vmi – h nem tették még: mert kamus vagy és nem nyúlnivaló ipar. Soros a tehetség alapján válogatott, h benézte többször: belefér, nem ua a leosztás. Nem a semmiből jött, nem országot és nem lenyúlni akar, és megtehette, mert neki már volt miből. Értelmiséget nevel, mert neki belefér és nem fél a gondolkodó agyaktól, mert megteheti. OV nem teheti meg, a lebutíttakból él. Újgazdagoknak is lenne miből de nem adnak petákot se… nem h értelmiség nevelésére, sőt cél a butítás, de végrehajtás alatt álló jobb sorsra érdemesekre se, Ricsinek se (írtam róla sokszor) akit azért lakoltatnak ki mert beteg volt és a családja anyagilag erre ráment. Lawrence (Viktor) adott is 1 fillért erre? – segítek: nem, semmi másra sem, pedig lenne miből. Zsidókérdést csinálsz ebből ahogy a kormánypárti agymosás elvárja… mondod másnak h buta és te nyeled be a propagandát mint a jó május 1-jei felvonuló… hiába, ebbe nőttél, ebben maradtál, kádár népe… kár érted.

Jaja moccan a társadalom csak nem úgy ahogy akarod – nem véletlenül veszti Viktor a szavazókat. Aki nem hülye látja h hazudik, manipulálni próbál, korszerűtlen, gátlástalanul lopnak, szabadságjogokat korlátozva egyre beljebb mennek és a ruszkikat hozzánk ránk. Eltaktikázta magát, túlságosan lenézte a választóit, bukni fog, keress új segget. Migráncs is látszat-izé volt, kipukkadt, most van a soros-izé, nénike már azért zárja a kertkaput be ne jöjjön a Soros, de mi jöhet még? Simics? kb azon túl minden kimerítve. Viccesek vagytok és nevetünk rajtatok, megmoccantok majd mint Brüsszelben a CÖF ugye? Az is a mi pénzünkből ment de legalább szórakoztató volt. Csak tudod jobban szeretném ha az adómat nem erre, a plakátokra, stadionokra, kisvasutakra, hanem arra amire kell költené az állam. És nem lopnának meg minden minutumban, nem aláznának meg azzal h 1 gagyi gázszerelő másodpercenként gazdagszik, miközben milliók szegényednek és mennek tönkre a sajátos jogszabályaitok miatt. Ti, akik ezt hájpoljátok (neveket nem mondok) mind felelni fogtok a történelem ítélőszéke előtt, mert az életünket felelősséggel éljük.

#794384 Ibiza Előzmény: #794382

most őszintén..van ez a botka.. gazdagokról beszél..akik fizessenek.. ő a szegények védelmezője..de annyi esze nincs ne 25milkás kocsival 2 gurigás órával menjen fröcsögni.. ez mi? ennyire hüjének nézi az embereket..vagy tényleg ennyire sügér..

de jobbik sem kutya..szivecskés lapokat küld a rabbinak..de nem érzi jól magát ahol van.. sorosra nem tud reagálni.. korábban euból kilépésről beszélt..most már eupárti akar lenni.. nem tud kilépni a simicsicska bélyegből..

LMPben megjelentek az új emberek.. semmi nem különbözteti meg őket a dktól..és a soros erőktől..

Orbán lehet időlegesen veszit szavazókat..de a libibal szétforgácsolódik.. össze fognak fogni? kétlem az mszp vezető szeretne lenni.. gyurcsóti meg a jövőben bizik.. kimarad hátha surranópályán..

#794383 Ibiza Előzmény: #794382

Én öreg vagyok már bohócnak.. elég volt már a hazaárulókból...kollaboráns hataloméhes kis köcsögökből..

megy a kamuzás..euért tüntetnek mondják.. érdekes nem?

Egy pozitiv irányt várok.. lehet jó az ami van..megmozdulnak az erők .. mint a migránsok esetében.. megmoccan a punnyadt társadalom.

#794382 phiona Előzmény: #794381

Én meg azt gondolom h öreg vagy már viccbeli királyfinak h benyeld a fityisz-meséket :-)

#794381 Ibiza Előzmény: #794380

kinek mi..nekem saul fiainak mohó tekintete az ami szánalmas.. nem szeretném megélni sorosbérencek kormányozzanak..

euban shortosnak van a legnagyobb frakciója? érdekes nem? És nálunk?

pici agyadban nem áll össze a kép azt gondoltam..

majd meglátjuk...szorgos népünk győzni fog... :)

gulyásmarci és momentum..

#794379 Ibiza

megy a harc a sosos koncért.. az kap aki előrébb jár..soros motivál..momentum próbál előzni mint választáson induló gittegylet..a végén majd összefogásra szólitja őket..

mszp és jobbik mint bogáncs próbál rátapadni az eredményre.. juhászpeti meg próbálja eladni a gyurcsányi cuccot mint ócska porszivóügynök.

soros népe hej..

de coki.. ez még nem az az idő..sőt.nagyon nem :)

soros veszi kilóra eu képviselőket IS.. ez nem botrány?

#794373 Ibiza Előzmény: #794369

nem minden jön be az öreg takonynak....

de nem durva ugye?..eu parlamentben a soros frakció a legerősebb... és mi van a médiával? érdekes erre nem indul be a mocsokáradat.. a mémgyár..

ha fiatal lennék és lenne időm..csinálnék egy karcsi a hebdó újságot.. hasonló stilusban mint a jogilag rendbenlévő..

CEU --> libsik

#794363 KawaBazsy Előzmény: #794355

Már nem férek hozzá a tananyaghoz, mert levizsgáztam. Azt meg nem hiszem, h kevésbé mélyül el így a tudás, mint tanteremben. Sőt, ezzel a módszerrel akkor tanulok, amikor kedvem van hozzá, s csak annyit, amennyi jól esik, nem akkor, amikor kell..