Regisztráció Elfelejtett jelszó

Orbán Viktor 3 hónap alatt félmillió szavazót veszített

banyaiz Előzmény: #794483

Nincs bajom azzal az iránnyal, hogy a jövedelmet terhelő adók csökkentése és a fogyasztást terhelők növelése. Mert aki többet fogyaszt magasabb jövedelmű az ott visszaad belőle. Azzal sincs bajom, hogy gyerekkedvezmények emelése mert demográfiai lefelé mutató spirálban vagyunk amiből csoda kategória ha kijövünk. Lásd nálunk sokkal jobb életszínvonalú országok ugyanezzel küzdenek.

Szegénység kérdése az kapitalizmus rendszerszintű gondja, Usától kezdve akármilyen gazdasági teljesítményű országnál ott van elég komoly problémaként.

Valahol azt kell kezelje egy kormány ha gazdasági növekedés van akkor abból jusson a felzárkóztatásra, a szegény rétegekhez is . Ne az legyen még jobban leszakadnak.

Messze vagyunk attól az állapottól vsz, hogy elégedetten hátradőlhetünk.

Ez a kalóriás sztori azt hiszem a létminimum alattinál volt, hogy még a napi kaját se tudja megvenni ami kellene létfenntartáshoz. Tudom, hogy valami vita volt az ügyben milyen módszertannal kellene mérni. De nem vagyok igazán képben a dologban . Pontosan miről mire tértünk át . Ha egységes EU-s mérés van azért is jó mert összehasonlíthatóak az országok.

Még ami szerintem egy fontos dolog, hogy a gonosz EU-ban külföldre dolgozni eljárók is sokat tettek az ügyben mert egy szegény családból esetleg kimegy, akkor egy angol/német fizetésből egy tv megvásárlása nem fog gondot okozni , és máris "kitört" a statisztika szerint a szegénységből. Ha még egy-két hasonló beruházást végrehajt.

Na meg az EU -s felzárkóztatási támogatás ami jön csőstől azért annak is valahol közvetve hatnia kell az életszínvonal emelkedésére. Ezért kellene ezt a forrást minél hatékonyabban használni.

Mindez egy 0 kamat időszakban egy válságból kijövetel és fellendülés időszakában. Mikor ha most nem mutatunk eredményeket. Ha egy ilyen időszakban nem tudunk akkor game over kb.