Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Persze, persze... Magyar…

#793102 Koffein Előzmény: #793101

Persze, persze... Magyaroroszágon az étolaj azért drágább, mert anno, néhány ügyeskedő rájött, hogy az elhasznált olajat autóba is fel lehet használni. Majd az állam lépett és hirtelen felemelték az árát, hogy ne érje meg...

http://totalcar.hu/magazin/kozelet/etolaj/

Vagy àfacsalt az is, vag…

#793101 prospero Előzmény: #793087

Vagy àfacsalt az is, vagy uniós tàmogatott. Nem egyforma/egyenlő a tagorszàgi tàmogatàs...

festékdobálás..

#793097 Ibiza Előzmény: #793095

próbáld héberül..hátha..

én mindig jól éltem.. mert szorgalmas és okos vagyok ,)

Nem látod a különbséget az a te gondod.. békés tüntetésnek indult..és reakció volt a rendőri brutalitásra..

ilyenkor felmerül vannak provokátorok.. furcsa mozgású emberek jártak tévénél...

festékdobálás..

#793095 Láma Előzmény: #793093

A szabad véleménynyilvánítás eszközeiről puffogtál. Ebből a szempontból irreleváns a véleménynyilvánítás oka. Az elfogadott eszköz egyenlő kell legyen, bármi ellen tiltakozol. Mármint, ha egyenlő a mérce. (Amit rendszeresen kifogásolsz.) Magyar nyelven ennél érthetőbben nem tudom elmagyarázni. A lovárit meg nem ismerem olyan szinten, hogy megértessem magam. Így körülményes a kommunikáció more. :)

"még soha nem éltek ilyen jól a macska jánosok."

Ebben egyetértünk. Örülök, hogy jól élsz.:)

festékdobálás..

#793093 Ibiza Előzmény: #793092

Amikor szemkilövése volt? Fejre löttek a rendőrök? és összetoltak tüntetőket? amikor nemvipera volt a rendőröknél? Amikor azonositószám nélküli rendőrök "dolgoztak" itt..és meglepő módon israelből gyakorlat céljából ideérkezők is pont akkor jártak erre?

Amikor a rendőrök elvették a Magyar Zászlót földre dobták és megtaposták? Amikor végigvertek mindenkit az utcákon? (mindezt a nemzeti ünnepen)

Amikor Magyarország állitólagos miniszterelnöke azt mondta lehet elmenni akinek nem tetszik?

Amikor szilvási behivta a kgb-seket a magyar titkosszolgálat átvilágitására?

Amikor hazudtak éjjel és nappal és semmit nem tettek ezért a qrva országért?

Amikor az államadósság növelésével foltozták a hiányt? amikor egekben voltak a hitelkamatok? Amikor loptak amit láttak?

Amikor az ingyen eus pénzek 25%-át sem használták fel?

Kopaszok vagy nagyorrúak? nem mindegy? Tényleg azonos a helyzet? Miből is eszkalálódott a helyzet?

még soha nem éltek ilyen jól a macska jánosok.

festékdobálás..

#793092 Láma Előzmény: #793085

Tudsz dobni nekünk egy 2006-os linket, ahol ugyanezt leírtad, mikor a vajdád hős kopaszai gyújtogattak? Mert anélkül ez csak egy a szokásos hiteltelen böffeneteid közül.

csupán egy paraszt vagy.

#793089 Ibiza

tetszik nem, csak gyalog vagy a sakktáblán, ha bármilyen mozgalomhoz párthoz kötöd magad..már is paraszt vagy a kockás mezőn.. megmondják hogy léphetsz..és mikor..valaki játszik veled...egy elfogadható veszteség vagy..feláldozható..

Minden a hatalomról szól.. Nem ismered azokat akik szervezik a dolgokat..nem ismered a szándékaikat..egy marketinghez csatlakozol..ahhoz a képhez amit el akarnak adni neked..és már is eszköz vagy..használnak mint a slozipapírt.. nem bonyi..az emberiségnek vannak évezredes vágyai félelmei..elég ezekből választani.. a többi csak PR kérdése..a média aljas módszereivel segíti ezeket a törekvéseket..

Minden a hatalomról szól..jó dolog a közvagyont irányítani.. belemeríteni egyet a kincsesládába.. haveroknak adni egy-egy tallért..mondom legyen út..s lőn.. legyen itt alagút..és lesz.. persze mindegyik erre vágyik.. felosztják egymás közt..de néha többet szeretnének..próbálkoznak mint kiskutya...néha persze fordul a kerék.

Ha nincsenek gyökereid elfújnak ezek a (gyökerek? :) szelek.. a nemzetben a lelkedben a génekben ott vannak a valódi vágyak..a valódi értékek.. a családból hozott értékrend.. ezek felül állnak minden divathullámon...universális etalon amit az egész világ használ.

Most néztem, a legolcsób…

#793087 Ricsi Előzmény: #793086

Most néztem, a legolcsóbb étolaj az Auchanban 0.94 Eur. Magyarországon, ha 300 forint, akkor mindenki sipákol, annyiért nem lehet, csak áfacsalt lehet, stb, stb. Itt meg valahogy lehet. És ez az ár elbírja a magasabb bérköltségeket is, tehát valami hiba van az erőben. Abban mindenképpen, hogy nyugaton minden drága.

Legalább az értelmesebbj…

#793086 Ricsi Előzmény: #793082

Legalább az értelmesebbje ne higgye el.

Lakást bérelek, 130 m2 körül, 3 szoba, nagy nappali, 2 fürdőszoba, szépen berendezve 400 Eur. Nincs közösköltség, semmi egyéb.

Villany 80-90 Eur, de nincs gáz, minden arról megy.

12 tojás 1 Eur.

1 liter tej 0,56 Eur.

Sajjt 5 Eur-tól.

0.25 kg vaj 1.15.

3 Corissant pékségben 1.2 Eur.

3 bagett boltban (1 kg) 1 Eur.

Gázolaj 0.97 Eur.

Átraktam angolra, lehet nézelódni:

https://www.alimentacion.alcampo.es/tienda/index.p...

De én már legalább 10 éve pestről is bécsbe jártam vásárolni a Metro-ba, már akkor is olcsóbb volt, a minőségről ne is beszéljünk.

festékdobálás..

#793085 Ibiza

ha soros alapítványait..vagy egy zsinagógát dobnának festékes dobozokkal..akkor az is a szabad véleménynyilvánítás eszköze lenne?.. vagy az más tészta..az már "fegyverbe ki neolibsi mert támadnak a fasiszták"?

VESZÉLYES JÁTÉK..akkor már dobhatunk a templomokra is.. református a R. keresztényére..stb stb.. nem tetszik mert nem a mi kutyánk kölke..és jogom van a véleményem kinyilvánítására.. de hoppá.. hova lesz az elfogadás..a demokrácia.. amikor tiszteletben tartom mások életét véleményét..és a többség akaratát..hol a határ?

Mindig a kettős mércét utáltam..és azt amikor egy nagyhangú brigád előtérbe tolja a képét..elnyomva mindent..és mindenki érdekét..visít mint állat.és arról beszél kéretlenül is ő engem képvisel..értem harcol és hal...

de .nem tartják tiszteletben mások fájdalmát..sérelmeit... hagyományait.. az érdekeiről vagy személyes jogairól nem is beszélek. Demokrácia van..mindenki felállhat egy hordóra elmondja a véleményét..mozgalmakat indíthat.. ez helyes.. de el kell fogadni mások más véleményét..és tiszteletben is kell tartani..ez már csak egy ilyen játék.

Amúgy érdekes a dolog..tetszik kik akarnak domborítani, kik akarnak rátelepedni.. alakula molekula

Tüntetések

#793084 Ibiza Előzmény: #793083

Megértem, a tények makacs dolgok.. Amúgy ismered..amilyen az adjonisten olyan a fogadjisten.. és bizony.. ez minősít amit és ahogy írsz..

:) szánalmas, alacsony szintűek az írásaim de lopod a kifejezéseimet jelzőimet.

Jöhetnek a természetes reakcióid.. valaki jelentcse már fel.. tilcsukki.. fejezzük le.. :)

Tüntetések

#793083 phiona Előzmény: #793080

Figyelj, az első mondatod után én nem olvastam tovább… ha beszélgetni akarsz az első h tanulj modort. Nem a kocsmában vagy a betintázott retard képzeletbeli barátnőddel, akivel elképzeled h tűri, talán. Tényező alatti vagy… udvariasság se játszik 1 ilyen prosztó bunkóval szemben.

Amúgymeg kb hiába beléd minden szó, olyan romlott és reménytelen vagy, remittenda önismételgető sekély amit írni szoktál és ami 1 szint felett senkinek se kell. Lehettél volna pillangó is ugye? de a krumpibogár ártalmas létet magad választottad. Tocsogni a szarban és levenni az előnyeit, dicsőíteni mert neked jó: ez vagy te, rongálni próbálva a társadalmat.

Jajj Ricsi… az a 750 EUR…

#793082 phiona Előzmény: #792545

Jajj Ricsi… az a 750 EUR ott nem sok mert drága az élet, nehogymá h dőzsöl és GDP-t lendítve fogyaszt abból… és Mo. meg hol van attól… az itthoni max h a Duna-járó hajókat látja a sok német turistával, nekik erre is telik, neki meg mire is? Aránytalan az elosztás, erre próbáltam utalni. Nem a 28e nyugdíjú jár csókdosni a nagyurak kezeit. Sok van 200e felett, ilyenolyan alapon, ezt vágnám meg, mert aránytalan. Jobb lenne persze adni, növelni, de miből? Egységnyi van elosztásra és kissé el lett tüntetve, szalonképtelebbül de tényszerűbbnek tűnőn: el lett lopva. Még szalonképtelenebbül: tisztelt nincstelen miniszterelnökünk lopja el az országot strómanok neve alatt. Még sokkal szalonképtelenebbül: az oroszok által zsarolt miniszterelnökünknek, mert náluk a titkos besúgó aktái, semmi se drága. Állítják róla egyesek, nem tudom. Mondjuk ha ez igaz a helyében lemondanék, de lehet ez 1 olyan pszichotikus csavar is amiből nincs menekvés…rab benne. Néztem amikor Vona feltette a kérdéseit a Parlamentben és gyárilag hárította de a mimika és nyelvcsapások elég árulkodók voltak… Mondjuk eleve nonszensz h hogyan is jönne ki ennyi pénzből 5 gyerekkel (Récsölre mondjuk költeni kár volt, angolul se tanult meg de ez nem akadálya h vigye Lawrence által a teljes hazai szállodaipart), és szembe hazudni a választókat, főleg nyíltan: nem szép.

Nem azok komcsik aki rendbetenni akarják évtizedes eltérítések után…a narancsosok akarják a komcsi fölt is beleülve levenni. 2+ millió nyugdíjas, igen. Írhatnék erről sokat… főleg a magára hagyatottságról a végén, de mindegy is, aljas az egész.

re

#793081 phiona Előzmény: #792606

Köszi :-)

Ne sikkadjon el ez a téma sem.

Spade:

„Igen a nyugdíjba beszámítanák legalább 40%-ban a gyerekei által Mo-n befizetett adót (beleszámítana minden adó szja,illetékek,áfa is). Ez honorálná a minőségi felnevelést (eleve többe kerül a jobb képzés) mert több adót fizethet be, és a gyerekszámot is., Ez lenne társadalmilag igazságos és fenntertható nyugdíj is.”

Prospero, megérzésedet ha lecsekkolnád erre, lszi :-) elég csehül álltok, közvéleménykutatóitok szépítenek. Ha ma lenne a fülke csúnyán el lennétek verve… és messze nincs még vége. Kis korrekciós lehetőség ezért, megveszitek az absz civil szférától?

Tüntetések

#793080 Ibiza Előzmény: #793079

megint kiömlött belőled valami trutymó.. mondtam ne igyál..főleg ne gyógyszerre.. tudom..izzadságszagúan szeretnél nagyot, magasröptűt írni.. de ez nem az.. mert sok sok szót egymás mellé rax az nem feltétlenül okos...ez egy nagy katyvasz.. persze..nyílván jön a riposzt..Én nem értem..aha..áltasd magad..

CEu kapcsán amit nem nagyon értesz.. MO-on olyan szabályokat vezetnek be amik lazábbak mint az usában az ide vonatkozóak.. igen egy szervezet..alapítvány vagy iskola legyen átlátható.. lehessen látni kik fizetik..már csak azért is mert pénzmosási és terrorellenes előírások vannak a pénzmozgásokra vonatkozóan.. ha veszem ki pénzem a bankból..papírokat kell aláírnom és jelentik a szerveknek..akkor?

Az sem megy ha 10ig van egy demonstráció..akkor ott be kell fejezni.. és tudod miért cicamica? egyrészt mert nem korlátozhatod mások szabadságát..másrészt törvény van rá.. tudod a liberalizmus.. na nem a tifélétek..hanem a valódi.. az arról szól egyenlőség..egy ember egy vélemény.. és a szabadságom addig tart mint ahol a te személyes jogaid kezdődnek. szar ügy igaz?

Vagy arról van szó.. azt gondolod..ti vagytok a bátrak..és kiálltok értünk ..persze kéretlenül..nektek lehet mert igaz ügyért teszitek.. hááát Emese volt már ilyen nem egy..a főelvtárs megmondta mi kell nekünk.. szent háborúkban öltek mert a szent cél ezt kívánta.. áriák hittek felsőbbrendűségükben.. és kiválasztott nép szakadár arab gyermekei gondolják ők különbek..szomorú..és szégyenletes..

Zsidózás mint vissza-visszatérő jófejkedésed lájkgyüjtésed tárgya..

Bizony..RADNÓTI az egyik legszebb magyar író.. kedvencem..megnézhetnéd a dossziémban..jaaa, hogy csak a rosszcsont dolgaim vannak benne..szivacs.:)

Írtam ember, magyar, kisebbséged a sorrend.. ha elsősorban zsidónak gondolod magad..vagy grúznak svábnak..akkor joggal lezsidóznak..stb stb..

Szerinted a zsidók között nincsenek értelmiségiek akik Budapesten élnek? Ha vannak akkor bizony létezhet az urbánus zsidó értelmiség kifejezés...ezt Német Miklós is leírta a könyvében..és egyszer zukman is felháborodottan monta a médiában "kevés mszpben és a kormányban a zsidó származású.. hm..ez hogy? zukmanék nyilvántartják? vagymi?

Nem én tehetek róla nálatok a zsidó szó pejoratív..miért? Vagy a holokauszt üzlet kulcsszava lenne?

Nézd meg usában bármelyik szinész önéletrajzát.. pl Woody E. " Allen zsidó származású amerikai családba született. Szülei, Martin Konigsberg és Nettea Cherrie, és nővére, Letty,.." nem szégyellik.. és lásd milyen ragyogó humorral hozza a zsidó identitást..és karikatúrázza a zsidó tulajdonságokat. Ezt a viccekben is láthatod zsidó magyar székely parasztbácsis viccek... jól hozzák a karaktereket...de vannak örményes oroszos stb-k

Tudod..az van az számít amit teszel..vagy van tehetség vagy nincs.. az már szar..ha haverok pakolásznak hoznak helyzetbe..te meg kicsi vagy hozzá..

Ha teszel valamit akkor mint ember teszed..és mint magyar..és mint a kisebbséged.. minhárom helyre kapsz egy p.pontot.. ha negatív akkor mindhárom helyre fekete az a pont..

Nem tudom mit képzesz magadról, de te állandóan rasszistáskodsz..ami antiszemitizmus (még ha képzavar is de ki van sajátítva) nem egyszer cigányozol ..cigány szót mint pejoratív jelzőt használsz..ej ej füles "Díszcigány lenyúlta a lét de a cigók is forrponton…"

cigányozás=zsidózás.. secko jedno..

rákóczinépézni lehet (nyúltól szopiztad) de saulfiazni nem, vagymi?

te megállapítod..csak úgy séróból..ide bizony senki nem jött külföldről a tüntetésekre.. hááát Én nem tudom..akár jöhettek is.. gondolom erre vonatkozóan vannak adatok..

Perszeee..igen zsidók építették BP-et..ezt már elsütötték párszor.. a török megszállást követően indult fejlődésnek.. nyílván éltek itt zs. kereskedők.. iparosok.(települtek ide a törökkorban a muszlimokkal). de a nemesség..az itt élő hivatalnokok és németek kezdték a fejlesztést..lett itt kultúrális .oktatási..tudományos és kereskedelmi központ.. koncentrálta és vonzotta a tőkét.. és a jóképességű embereket.