Tüntetések
Ibiza Előzmény: #793079megint kiömlött belőled valami trutymó.. mondtam ne igyál..főleg ne gyógyszerre.. tudom..izzadságszagúan szeretnél nagyot, magasröptűt írni.. de ez nem az.. mert sok sok szót egymás mellé rax az nem feltétlenül okos...ez egy nagy katyvasz.. persze..nyílván jön a riposzt..Én nem értem..aha..áltasd magad..
CEu kapcsán amit nem nagyon értesz.. MO-on olyan szabályokat vezetnek be amik lazábbak mint az usában az ide vonatkozóak.. igen egy szervezet..alapítvány vagy iskola legyen átlátható.. lehessen látni kik fizetik..már csak azért is mert pénzmosási és terrorellenes előírások vannak a pénzmozgásokra vonatkozóan.. ha veszem ki pénzem a bankból..papírokat kell aláírnom és jelentik a szerveknek..akkor?
Az sem megy ha 10ig van egy demonstráció..akkor ott be kell fejezni.. és tudod miért cicamica? egyrészt mert nem korlátozhatod mások szabadságát..másrészt törvény van rá.. tudod a liberalizmus.. na nem a tifélétek..hanem a valódi.. az arról szól egyenlőség..egy ember egy vélemény.. és a szabadságom addig tart mint ahol a te személyes jogaid kezdődnek. szar ügy igaz?
Vagy arról van szó.. azt gondolod..ti vagytok a bátrak..és kiálltok értünk ..persze kéretlenül..nektek lehet mert igaz ügyért teszitek.. hááát Emese volt már ilyen nem egy..a főelvtárs megmondta mi kell nekünk.. szent háborúkban öltek mert a szent cél ezt kívánta.. áriák hittek felsőbbrendűségükben.. és kiválasztott nép szakadár arab gyermekei gondolják ők különbek..szomorú..és szégyenletes..
Zsidózás mint vissza-visszatérő jófejkedésed lájkgyüjtésed tárgya..
Bizony..RADNÓTI az egyik legszebb magyar író.. kedvencem..megnézhetnéd a dossziémban..jaaa, hogy csak a rosszcsont dolgaim vannak benne..szivacs.:)
Írtam ember, magyar, kisebbséged a sorrend.. ha elsősorban zsidónak gondolod magad..vagy grúznak svábnak..akkor joggal lezsidóznak..stb stb..
Szerinted a zsidók között nincsenek értelmiségiek akik Budapesten élnek? Ha vannak akkor bizony létezhet az urbánus zsidó értelmiség kifejezés...ezt Német Miklós is leírta a könyvében..és egyszer zukman is felháborodottan monta a médiában "kevés mszpben és a kormányban a zsidó származású.. hm..ez hogy? zukmanék nyilvántartják? vagymi?
Nem én tehetek róla nálatok a zsidó szó pejoratív..miért? Vagy a holokauszt üzlet kulcsszava lenne?
Nézd meg usában bármelyik szinész önéletrajzát.. pl Woody E. " Allen zsidó származású amerikai családba született. Szülei, Martin Konigsberg és Nettea Cherrie, és nővére, Letty,.." nem szégyellik.. és lásd milyen ragyogó humorral hozza a zsidó identitást..és karikatúrázza a zsidó tulajdonságokat. Ezt a viccekben is láthatod zsidó magyar székely parasztbácsis viccek... jól hozzák a karaktereket...de vannak örményes oroszos stb-k
Tudod..az van az számít amit teszel..vagy van tehetség vagy nincs.. az már szar..ha haverok pakolásznak hoznak helyzetbe..te meg kicsi vagy hozzá..
Ha teszel valamit akkor mint ember teszed..és mint magyar..és mint a kisebbséged.. minhárom helyre kapsz egy p.pontot.. ha negatív akkor mindhárom helyre fekete az a pont..
Nem tudom mit képzesz magadról, de te állandóan rasszistáskodsz..ami antiszemitizmus (még ha képzavar is de ki van sajátítva) nem egyszer cigányozol ..cigány szót mint pejoratív jelzőt használsz..ej ej füles "Díszcigány lenyúlta a lét de a cigók is forrponton…"
cigányozás=zsidózás.. secko jedno..
rákóczinépézni lehet (nyúltól szopiztad) de saulfiazni nem, vagymi?
te megállapítod..csak úgy séróból..ide bizony senki nem jött külföldről a tüntetésekre.. hááát Én nem tudom..akár jöhettek is.. gondolom erre vonatkozóan vannak adatok..
Perszeee..igen zsidók építették BP-et..ezt már elsütötték párszor.. a török megszállást követően indult fejlődésnek.. nyílván éltek itt zs. kereskedők.. iparosok.(települtek ide a törökkorban a muszlimokkal). de a nemesség..az itt élő hivatalnokok és németek kezdték a fejlesztést..lett itt kultúrális .oktatási..tudományos és kereskedelmi központ.. koncentrálta és vonzotta a tőkét.. és a jóképességű embereket.