Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

csupán egy paraszt vagy.

#793089 Ibiza

tetszik nem, csak gyalog vagy a sakktáblán, ha bármilyen mozgalomhoz párthoz kötöd magad..már is paraszt vagy a kockás mezőn.. megmondják hogy léphetsz..és mikor..valaki játszik veled...egy elfogadható veszteség vagy..feláldozható..

Minden a hatalomról szól.. Nem ismered azokat akik szervezik a dolgokat..nem ismered a szándékaikat..egy marketinghez csatlakozol..ahhoz a képhez amit el akarnak adni neked..és már is eszköz vagy..használnak mint a slozipapírt.. nem bonyi..az emberiségnek vannak évezredes vágyai félelmei..elég ezekből választani.. a többi csak PR kérdése..a média aljas módszereivel segíti ezeket a törekvéseket..

Minden a hatalomról szól..jó dolog a közvagyont irányítani.. belemeríteni egyet a kincsesládába.. haveroknak adni egy-egy tallért..mondom legyen út..s lőn.. legyen itt alagút..és lesz.. persze mindegyik erre vágyik.. felosztják egymás közt..de néha többet szeretnének..próbálkoznak mint kiskutya...néha persze fordul a kerék.

Ha nincsenek gyökereid elfújnak ezek a (gyökerek? :) szelek.. a nemzetben a lelkedben a génekben ott vannak a valódi vágyak..a valódi értékek.. a családból hozott értékrend.. ezek felül állnak minden divathullámon...universális etalon amit az egész világ használ.

Most néztem, a legolcsób…

#793087 Ricsi Előzmény: #793086

Most néztem, a legolcsóbb étolaj az Auchanban 0.94 Eur. Magyarországon, ha 300 forint, akkor mindenki sipákol, annyiért nem lehet, csak áfacsalt lehet, stb, stb. Itt meg valahogy lehet. És ez az ár elbírja a magasabb bérköltségeket is, tehát valami hiba van az erőben. Abban mindenképpen, hogy nyugaton minden drága.

Legalább az értelmesebbj…

#793086 Ricsi Előzmény: #793082

Legalább az értelmesebbje ne higgye el.

Lakást bérelek, 130 m2 körül, 3 szoba, nagy nappali, 2 fürdőszoba, szépen berendezve 400 Eur. Nincs közösköltség, semmi egyéb.

Villany 80-90 Eur, de nincs gáz, minden arról megy.

12 tojás 1 Eur.

1 liter tej 0,56 Eur.

Sajjt 5 Eur-tól.

0.25 kg vaj 1.15.

3 Corissant pékségben 1.2 Eur.

3 bagett boltban (1 kg) 1 Eur.

Gázolaj 0.97 Eur.

Átraktam angolra, lehet nézelódni:

https://www.alimentacion.alcampo.es/tienda/index.p...

De én már legalább 10 éve pestről is bécsbe jártam vásárolni a Metro-ba, már akkor is olcsóbb volt, a minőségről ne is beszéljünk.

festékdobálás..

#793085 Ibiza

ha soros alapítványait..vagy egy zsinagógát dobnának festékes dobozokkal..akkor az is a szabad véleménynyilvánítás eszköze lenne?.. vagy az más tészta..az már "fegyverbe ki neolibsi mert támadnak a fasiszták"?

VESZÉLYES JÁTÉK..akkor már dobhatunk a templomokra is.. református a R. keresztényére..stb stb.. nem tetszik mert nem a mi kutyánk kölke..és jogom van a véleményem kinyilvánítására.. de hoppá.. hova lesz az elfogadás..a demokrácia.. amikor tiszteletben tartom mások életét véleményét..és a többség akaratát..hol a határ?

Mindig a kettős mércét utáltam..és azt amikor egy nagyhangú brigád előtérbe tolja a képét..elnyomva mindent..és mindenki érdekét..visít mint állat.és arról beszél kéretlenül is ő engem képvisel..értem harcol és hal...

de .nem tartják tiszteletben mások fájdalmát..sérelmeit... hagyományait.. az érdekeiről vagy személyes jogairól nem is beszélek. Demokrácia van..mindenki felállhat egy hordóra elmondja a véleményét..mozgalmakat indíthat.. ez helyes.. de el kell fogadni mások más véleményét..és tiszteletben is kell tartani..ez már csak egy ilyen játék.

Amúgy érdekes a dolog..tetszik kik akarnak domborítani, kik akarnak rátelepedni.. alakula molekula

Tüntetések

#793084 Ibiza Előzmény: #793083

Megértem, a tények makacs dolgok.. Amúgy ismered..amilyen az adjonisten olyan a fogadjisten.. és bizony.. ez minősít amit és ahogy írsz..

:) szánalmas, alacsony szintűek az írásaim de lopod a kifejezéseimet jelzőimet.

Jöhetnek a természetes reakcióid.. valaki jelentcse már fel.. tilcsukki.. fejezzük le.. :)

Tüntetések

#793083 phiona Előzmény: #793080

Figyelj, az első mondatod után én nem olvastam tovább… ha beszélgetni akarsz az első h tanulj modort. Nem a kocsmában vagy a betintázott retard képzeletbeli barátnőddel, akivel elképzeled h tűri, talán. Tényező alatti vagy… udvariasság se játszik 1 ilyen prosztó bunkóval szemben.

Amúgymeg kb hiába beléd minden szó, olyan romlott és reménytelen vagy, remittenda önismételgető sekély amit írni szoktál és ami 1 szint felett senkinek se kell. Lehettél volna pillangó is ugye? de a krumpibogár ártalmas létet magad választottad. Tocsogni a szarban és levenni az előnyeit, dicsőíteni mert neked jó: ez vagy te, rongálni próbálva a társadalmat.

Jajj Ricsi… az a 750 EUR…

#793082 phiona Előzmény: #792545

Jajj Ricsi… az a 750 EUR ott nem sok mert drága az élet, nehogymá h dőzsöl és GDP-t lendítve fogyaszt abból… és Mo. meg hol van attól… az itthoni max h a Duna-járó hajókat látja a sok német turistával, nekik erre is telik, neki meg mire is? Aránytalan az elosztás, erre próbáltam utalni. Nem a 28e nyugdíjú jár csókdosni a nagyurak kezeit. Sok van 200e felett, ilyenolyan alapon, ezt vágnám meg, mert aránytalan. Jobb lenne persze adni, növelni, de miből? Egységnyi van elosztásra és kissé el lett tüntetve, szalonképtelebbül de tényszerűbbnek tűnőn: el lett lopva. Még szalonképtelenebbül: tisztelt nincstelen miniszterelnökünk lopja el az országot strómanok neve alatt. Még sokkal szalonképtelenebbül: az oroszok által zsarolt miniszterelnökünknek, mert náluk a titkos besúgó aktái, semmi se drága. Állítják róla egyesek, nem tudom. Mondjuk ha ez igaz a helyében lemondanék, de lehet ez 1 olyan pszichotikus csavar is amiből nincs menekvés…rab benne. Néztem amikor Vona feltette a kérdéseit a Parlamentben és gyárilag hárította de a mimika és nyelvcsapások elég árulkodók voltak… Mondjuk eleve nonszensz h hogyan is jönne ki ennyi pénzből 5 gyerekkel (Récsölre mondjuk költeni kár volt, angolul se tanult meg de ez nem akadálya h vigye Lawrence által a teljes hazai szállodaipart), és szembe hazudni a választókat, főleg nyíltan: nem szép.

Nem azok komcsik aki rendbetenni akarják évtizedes eltérítések után…a narancsosok akarják a komcsi fölt is beleülve levenni. 2+ millió nyugdíjas, igen. Írhatnék erről sokat… főleg a magára hagyatottságról a végén, de mindegy is, aljas az egész.

re

#793081 phiona Előzmény: #792606

Köszi :-)

Ne sikkadjon el ez a téma sem.

Spade:

„Igen a nyugdíjba beszámítanák legalább 40%-ban a gyerekei által Mo-n befizetett adót (beleszámítana minden adó szja,illetékek,áfa is). Ez honorálná a minőségi felnevelést (eleve többe kerül a jobb képzés) mert több adót fizethet be, és a gyerekszámot is., Ez lenne társadalmilag igazságos és fenntertható nyugdíj is.”

Prospero, megérzésedet ha lecsekkolnád erre, lszi :-) elég csehül álltok, közvéleménykutatóitok szépítenek. Ha ma lenne a fülke csúnyán el lennétek verve… és messze nincs még vége. Kis korrekciós lehetőség ezért, megveszitek az absz civil szférától?

Tüntetések

#793080 Ibiza Előzmény: #793079

megint kiömlött belőled valami trutymó.. mondtam ne igyál..főleg ne gyógyszerre.. tudom..izzadságszagúan szeretnél nagyot, magasröptűt írni.. de ez nem az.. mert sok sok szót egymás mellé rax az nem feltétlenül okos...ez egy nagy katyvasz.. persze..nyílván jön a riposzt..Én nem értem..aha..áltasd magad..

CEu kapcsán amit nem nagyon értesz.. MO-on olyan szabályokat vezetnek be amik lazábbak mint az usában az ide vonatkozóak.. igen egy szervezet..alapítvány vagy iskola legyen átlátható.. lehessen látni kik fizetik..már csak azért is mert pénzmosási és terrorellenes előírások vannak a pénzmozgásokra vonatkozóan.. ha veszem ki pénzem a bankból..papírokat kell aláírnom és jelentik a szerveknek..akkor?

Az sem megy ha 10ig van egy demonstráció..akkor ott be kell fejezni.. és tudod miért cicamica? egyrészt mert nem korlátozhatod mások szabadságát..másrészt törvény van rá.. tudod a liberalizmus.. na nem a tifélétek..hanem a valódi.. az arról szól egyenlőség..egy ember egy vélemény.. és a szabadságom addig tart mint ahol a te személyes jogaid kezdődnek. szar ügy igaz?

Vagy arról van szó.. azt gondolod..ti vagytok a bátrak..és kiálltok értünk ..persze kéretlenül..nektek lehet mert igaz ügyért teszitek.. hááát Emese volt már ilyen nem egy..a főelvtárs megmondta mi kell nekünk.. szent háborúkban öltek mert a szent cél ezt kívánta.. áriák hittek felsőbbrendűségükben.. és kiválasztott nép szakadár arab gyermekei gondolják ők különbek..szomorú..és szégyenletes..

Zsidózás mint vissza-visszatérő jófejkedésed lájkgyüjtésed tárgya..

Bizony..RADNÓTI az egyik legszebb magyar író.. kedvencem..megnézhetnéd a dossziémban..jaaa, hogy csak a rosszcsont dolgaim vannak benne..szivacs.:)

Írtam ember, magyar, kisebbséged a sorrend.. ha elsősorban zsidónak gondolod magad..vagy grúznak svábnak..akkor joggal lezsidóznak..stb stb..

Szerinted a zsidók között nincsenek értelmiségiek akik Budapesten élnek? Ha vannak akkor bizony létezhet az urbánus zsidó értelmiség kifejezés...ezt Német Miklós is leírta a könyvében..és egyszer zukman is felháborodottan monta a médiában "kevés mszpben és a kormányban a zsidó származású.. hm..ez hogy? zukmanék nyilvántartják? vagymi?

Nem én tehetek róla nálatok a zsidó szó pejoratív..miért? Vagy a holokauszt üzlet kulcsszava lenne?

Nézd meg usában bármelyik szinész önéletrajzát.. pl Woody E. " Allen zsidó származású amerikai családba született. Szülei, Martin Konigsberg és Nettea Cherrie, és nővére, Letty,.." nem szégyellik.. és lásd milyen ragyogó humorral hozza a zsidó identitást..és karikatúrázza a zsidó tulajdonságokat. Ezt a viccekben is láthatod zsidó magyar székely parasztbácsis viccek... jól hozzák a karaktereket...de vannak örményes oroszos stb-k

Tudod..az van az számít amit teszel..vagy van tehetség vagy nincs.. az már szar..ha haverok pakolásznak hoznak helyzetbe..te meg kicsi vagy hozzá..

Ha teszel valamit akkor mint ember teszed..és mint magyar..és mint a kisebbséged.. minhárom helyre kapsz egy p.pontot.. ha negatív akkor mindhárom helyre fekete az a pont..

Nem tudom mit képzesz magadról, de te állandóan rasszistáskodsz..ami antiszemitizmus (még ha képzavar is de ki van sajátítva) nem egyszer cigányozol ..cigány szót mint pejoratív jelzőt használsz..ej ej füles "Díszcigány lenyúlta a lét de a cigók is forrponton…"

cigányozás=zsidózás.. secko jedno..

rákóczinépézni lehet (nyúltól szopiztad) de saulfiazni nem, vagymi?

te megállapítod..csak úgy séróból..ide bizony senki nem jött külföldről a tüntetésekre.. hááát Én nem tudom..akár jöhettek is.. gondolom erre vonatkozóan vannak adatok..

Perszeee..igen zsidók építették BP-et..ezt már elsütötték párszor.. a török megszállást követően indult fejlődésnek.. nyílván éltek itt zs. kereskedők.. iparosok.(települtek ide a törökkorban a muszlimokkal). de a nemesség..az itt élő hivatalnokok és németek kezdték a fejlesztést..lett itt kultúrális .oktatási..tudományos és kereskedelmi központ.. koncentrálta és vonzotta a tőkét.. és a jóképességű embereket.

Tüntetések

#793079 phiona

Sztem elég nagy hiba nem érezni a ritmust…

Az 1 dolog h a fidesz mit kamuzik az agyhalottainak, h repülők hozták a tüntetőket meg soros-bérencek stb, de hiba nem látni h sokaknak, hazai állampolgároknak tényleg elege van, és „csak” megfelelő hívószó, vállalható ügy kell h mellé álljanak, mint az olimpia bojkottja v most az oktatási és civil korlátozás. Többről szól persze, az összes szabadság korlátozásáról és az orosz irányultságról, a gátlástalan lopásokról. Arról, h az állam egyre többe pofázik bele abból ami nem lenne a dolga, ezzel elvonja a jogokat és közben gátlástalanul ellopják a jövőt is: tulajdont maguknak, max a csicskásuk lehetsz, Ráchelé meg Lawrence-é, övék az ország, multik helyett saját CBA, sajtó, és minden legyen az övék. Simics a régi öleb már csak a partvonalról kívülről ugathat be, a Jobbiknak nem ez a segítség hanem h nem beszámítható, ha pattan a cérna: kifakadás várható. Nehéz, mert magát is vádolná ezzel, ezért sem volt még, de ha eldurran: nem fog számítani.

És sokan nem tüntetnek mert félnek: egzisztenciálisan függnek a hatalomtól. Ha okuk sem lenne félnek a listázástól, ami be van himbálva. Gyáva nép… sok frusztráció után.

Az nem kegy h lehet tüntetni hanem olyan alapjog amit nem lehet korlátozni EU országban. Majd ha kivisz minket Viktor más lesz… de mondjuk ruszkiknál is lehet, más kérdés h némelyek közben elhunynak… kedves fórumtársaink némelyike (nem 1!) is elég súlyos mélységekbe süllyed, dögöljön meg mind aki nem nyal be, ugye?

Nem tetszik h fiatalok fesztiváloznak? Miért, olyan összeszorított szájú, erőlködünk majd beszarunk kéne mint a békamenet? Lejárt szavatosságú megélhetésiektől, akik elég gyengén domborítják az őszinteséget? És minden véresen komoly, huhh mentik a hazát, közben piti érdekeik miatt nyalnak a diktátornak, sokban gyászos múltú és jelenű, zsarolható egyedek. A tényleges agyhalott jóval kevesebb, Prospi se annyira hülye csak prosti.

Idősebbek is vonultak, meghatározó értelmiségiek is, biztos mind zsidó… soros-bérenc és malteros ugye? Hát nem. Hanem a társadalom gondolkodó és nem gyáva java. Akik a „hivatalos” tünti után fegyelmezetten többségükben hazamentek, a fiatalabbak és radikálisabbak meg maradtak. És lazultak, jól érezték magukat, élvezték h övék a város. Szívnak épp eleget, ennyi kijárt. És a tüntető oldalon van szellem, humor – a leggyilkosabb fegyver. Nem tetszik? Nemzedéki ellentét van? Hát jah, sokban változott a világ, csak szólok… Gyerektelen és ’70-’80-as évekből úgymaradt nem fogja megérteni h egész más új generáció nőtt fel, nem csak itt, nemzetközileg. Akinek a Sziget is csak vmi ördögtől való, nem kéne h ossza az észt a jövőről – mert alapjaiban nem ért fontos dolgokat. Lemaradtak, akik magukat járatják a korszerűtlen látásmóddal.

A zsidózás is elég avult, globalizáció és már előtte is vegyülések, 100 évvel ezelőtti, akkor is szar dumákat felhozni és újrarugózni: messze nem időszerű, mondjam így. Más Izrael állama, más a vallás, más a holokauszt (ami Európa legnagyobb közelmúltbeli gyalázata, beleértve a cigány-holokausztot is, ezért persze h feldolgozandó), és más a „zsidó nép”, ami üldözöttként külön-külön integrálódott a befogadó államokba, nemzetekbe, vallásokba, sokban vegyült. Soroljam h nálunk kik vitték előre a magyar ipart a felvilágosodás korában? a tőzsdét is? a millenium épületeit? Kik a Nobel-díjasok? az előnyt kivenni jó a tehetségből, de amúgy retkes zsidók? Menjetek a picsába. Szerb Antal pl katolizált és mélyen hívő katolikus zsidó volt, szülei is, nagyszülei nem, ezért vitték el. Utsó pillanatig hitte humanistaként h nem történhet meg vele ami megtörtént, ki akarták menteni, de nem kell, ez nem történhet meg… És Radnóti. Ki írt nála szebb magyarság verset? Szerbnél ki írta meg jobban a Világirodalom és a Magyar irodalom történetét? Én még beszélgettem olyannal aki a tanítványa volt a Vas utcai gimiben… karizmatikus és empatikus igazi jó tanár volt, megfért azzal h széles látókörű irodalmár… És sorolhatnám, és arra voltak jók beledögölve a bizalmukba h Ibiza szintű senkik zsidózzanak… én kérek bocsánatot. Majd ha írtál olyat bro, majd ha alkottál vmit… nem csak lefölözted a piti nyalásaid eredményeit. Ők a nevükkel az életüket tették fel tétnek és elbukták, pont a magadfajták miatt. Ártalmas vagy, de hasznos is: mutatja h mit hogyan nem szabad.

És nincsenek összeszorított rémült szájak: ezek a fiatalok és ezek az értelmiségiek nem félnek, nem függenek: ha nem itt, megélnek máshol, jobban. De itt szeretnének, ez a hazájuk! és van annyi joguk hozzá, mint a megélhetésieknek: ugyanúgy állampolgárok. A zömük valszeg okosabb és képzettebb mint pl Ibiza, és megkockáztatom h az itthon tartásuk is fontosabb lenne, a jövő orvosaié tanáraié mérnökeié jogászaié. Nem ügyeskedők, tárgyi tudás van mögöttük és ami fontos: a jellemfejlődésben is sokan jóval előrébb tartanak.

Ezt úgy értelmezni h fujjfujj libsik: elég szerény… Érik a forradalom mellesleg, nem Soros miatt hanem az önhitt és túlnyert Viktor miatt. Veremben etetik, neten olvasni se tud, kiszolgáltatott, a betegségének is. Bukni fog, a kérdés az idő. Amikor telik a hócipő (történelmi tény) nincs latolgatva h mi lesz utána, és mindig lett utána valami, jellemzően jobb mint az előző volt, legalábbis az előzőek orvoslása kérdésében – és legalábbis időlegesen. Most annyi a tapintható harag és düh (évek óta, ez most csak a gyújtópont) h örülni kell ha az idoljaitok nem a lámpavason végzik… Ha valaki, épp a sororos (úm malteros) liber zsidó izé ment meg ettől, mert a mélyrétegekben erős igény lenne rá… Ti hol éltek? a népesség nagyon lecsúszott és nagyon dühös, a tüntetők az ő mondandójukat is megjelenítik. Díszcigány lenyúlta a lét de a cigók is forrponton… nem lesz itt több 2/3, sőt, és ezt tudja a Habonyművek is… ezért trükköznek, de bénán, kevesek. Nem a Jobbik lesz az igazi kihívó, van még 1 év… De mindenkit minősít miket ír, a patkányság is.

Ültök a fotelban és nézitek a műsort – de nem érzitek, nem érzékelitek jól sztem…

Nézzétek és értsétek ezeket: szellemesség és felülemelkedettség, hit és irónia, honfitársaktól… https://kepek.444.hu/2017/04/13/univerzalis-balhe-ilyen-sok-jo-transzparenssel-meg-sosem-tuntettek-magyarorszagon

Rákóczi népe, hej! :-)

sok barom libsi..

#793069 Ibiza

sok barom libsi..

megy a pofátlankodás..megint lesz ennek böjtje..

Usában trumpit az újságirók felállva várják úgy tisztelik meg..utána int leülhtnek.. nem az embert.hanem magát a beosztást tisztelik.. a a Köztársasági elnök nem sanyi vagy pityu.. mint ahogy a templomban..zsidagógában sem fingunk hangosan és nem szólitjuk a papot vagy rabbit sem dezsőnek vagy dancinak..

Ha nekem bejön egy ilyen a privát zónámba úgy, hogy nem kapott engedélyt akkor pofán verem.. ez demokratikus..mert vallási felekezettől független.

a nihillibsik zsizsegését láthassuk.. minden hagyományt semmib vesznek..devalválnak.. mások jogait megkérdőjelezik semmibe veszik..de a sajátjukra nagyon kényesek..

Sok barom.. ne felejtsük…

#793067 Ibiza

Sok barom.. ne felejtsük el ez a diktatórikus fasiszta kormány engedélyezi a tüntetést.. és persze még ő a hibás.

"Veszélyes játékot űz a Fidesz a tüntetőkkel"

persze.. sok kis taknyosorrú nem tartja be a helyszint az időt.. de más a hibás.. usában szétvernék őket.

de gondolom ide is megérkeztek az érdekeltek szakszolgálati szakértői.. (moszad?)

http://24.hu/belfold/2017/04/13/veszelyes-jatekot-...

Áder

#793065 Csusza Előzmény: #792954

Igen, ez van, tényleg érdekes. Mondjuk én, mint "jobbikos" nem örülök, hogy így alakulnak a dolgok. Bár egyre kevésbé hoz lázba már ez az egész...

csak tréfából

#793064 Ibiza

usában szigorúbb szabályok vannak az iskolák alapitványok egyesületek átláthatóságára mint nálunk.. nem tudom mit kell finomkodni.. minden befizetés legyen látható...nem a 7 guriga felettiek..

NEM TEHETEK RÓLA Kevés a…

#793063 Ibiza Előzmény: #793036

NEM TEHETEK RÓLA Kevés az eszed..kb 543x leirtam milyen politikai irány és politikai pártokra van szükség a véleményem szerint....

Mellesleg nem te kérdezted hanem én.. a többi stimmel füles..

ceu kozben

#793062 tozsdenyul Előzmény: #793059

naivabb vagy ricsinel is draga szivem

az hogy van nalad, hogy Brusszelrol meg a malterosokrol csakis a leghatsobb szandekot feltetelezed, a fideszrol meg nem tudod elkepzelni? :)

nem visszafele kovetkeztetes zajlott, a dolgok elott ment itt a vita, nem is kicsi, csak azota is kuzdesz a disszonanciaddal

a kiiraskor lehetett cel a migrincs, meg a nemzet, de amikor letelepedesi kotvenyre kerult a sor, akkor hirtelen megvaltozott a cel? logika? :)

igerem, nagyon vigyazok majd, nehogy kikotyogjam, hogy nem a Telapo hozza az ajandekot

(upsz)

ceu kozben

#793059 Spade Előzmény: #793053

ott követed el a logikai hibát már megint, h a népszavazás kiírásakor a cél lehetett a migráncs elkerülés, akkor még nem tudták a végeredményt sőt biztosak voltak benne sztem h érvényes lesz, tehát nem tudták h majd a jobbik a letelepedési bizniszt kéri cserébe sőt sztem még a jobbik se tudta. Tehát az első lépés után a döntési fán következett egy következő döntés nem érvényes mi a fasz legyen , alkotmány módosítás ? aztán még 1 döntés h engedjenek-e a jobbiknak. Ezek az irányított gráfon (döntési fán) különböző csomópontok amin nem mehetsz visszafelé tehát nem is következtethetsz visszafelé (tipikus implikáció megfordítása)

Ami a jogászkodást illeti, a 90% nem is jogi előny hanem politikai ami sokkal komolyabb a jogit 3 nap alatt le lehet tv-el papírozni ahogy a fidesz rendszeresen meg is teszi, de szembe menni 90%-kal az könnyen végzetes lehet

télleg léptem

ceu kozben

#793053 tozsdenyul Előzmény: #793046

nem

ha a cel a betelepites elkerulese, akkor siman lezarjak a kotvenyesdit, meg meg adnak mas kis kedvesseget a jobbiknak joszivvel ha kell, es alkotmanyoznak

Ennyire egyszeru

De bizony hogy kizarja, es teljesen egyertelmuen

sot, ha a cel a nepakarat ervenyesitese, akkor is alkotmanyoznak

igy viszont bizony hogy szembekoptek a 3 millio szavazot, miert? hogy a jobbikkon uthessenek egyet, es tovabb lophassanak a kotvenyesdivel

Kerj egy kavet, dolj hatra nyugodtan, es figyeld csak milyen marha sokra lesz eleg az ervenytelen nepszavazas alkotmanymodositas nelkul az EP-ben :)

Meg az alkotmanymodositassal sem 100 % hogy az EP figyelembe venne, de hogy a nepszavazas 0, az biztos

pontosan 0-t er, egy ervenyes 51%-os meg valamit

most tenyleg neked, mint jogaszkodonak magyarazzam, mennyit er egy nem ervenyes nepszavazas???

re

#793052 Spade Előzmény: #793049

a magyart ápt-t csak példának hoztam fel a német is valami hasonló lehet az unió miatt.

Nekem a katalánok mást meséltek, nagyon is le akarnának pattanni csak nincs meg a többség . Ami ott is látszik ha már zászló, h nagyon sok házon van kint zászló van akinél a katalán és van akinél a spanyol akár szomszédonként váltakozva, ki lehet találni h melyik mit jelent :)

Lépnem kell