El, de nem tetszik.
Még az előző rendszerbeli listás ügyek se zárultak le, nincs itt az ideje újakat készíteni.
El, de nem tetszik.
Még az előző rendszerbeli listás ügyek se zárultak le, nincs itt az ideje újakat készíteni.
Még a nyugdíjasokhoz hozzászólva, fiatalon láttam az "Éjszakai Utazók" c. filmet. Ugo Tognazzi rendezte, ez segítség megtalálni. Nézzétek meg, érdekes gondolatébresztő lehet.
Napi vizes vb plusz.
Ezúttal + nettó 495 millió, azaz bruttó cirka 630 millió.
https://mno.hu/belfold/megint-dragult-a-vizes-vb-v...
Lassan az eredeti összeg (25 milliárd) négyszeresénél tart ez a sz@r.
Nem véletlenül erőltethetik Paks2-t és az olimpiai helyszínek megépítését annak ellenére, hogy nem rendezünk olimpiát.
Éhesek még a fiúk.
elolvastad a cikket? mert amúgy részben tárgyilagosan elemez.. csak nem ez a konklúzió.
nem hinném a pártok bármelyike is ne készítene listákat..
amikor a telefonos kampányok mennek..ott is simán begyűjthető..hány mp alatt teszi le valaki a kagylót..ami elég egyértelmű adat..
Viva, 444.hu !!!
Nincs kizárva, hogy az van, amit írsz. Kíváncsian várom a folytatást, hogy ennek mi lesz a vége.
Ha már olimpia nincs 2024-ben, az összes helyszín ettől függetlenül felépül.
Noooormális?????
http://index.hu/sport/2024/budapest/2017/04/08/bud...
ne gondold túl..lehet csak gumicsont..vagy beb..tk egy téglát a pocsolyába a békák közé..kiváncsiak kik kapják a "Fegyverbe" parancsot..
Az sem biztos nem valamilyen titkos infó van a háttérben.. és ez arra egy jelzés.. figyelünk.
Érdekes játék lesz.. figyelni kell az új forradalmárokat... és a pártok reakcióit.
Miért nem írtál róla hiszen neked, nektek fontos.
Amúgy nem ügy..nem nagy ügy...vihar a biliben...MUK (márciusban újra kezdjük) van.. a c.neoliberál erők (nihillibsik) úgy érzik eljött az idejük.. eléggé látszanak az egymásra rakott kockák.
Alapvetésekből indul a dolog:
egyik azt hiszi, itt ez a jó fej milliárdos sorosbá kinek minden álma a szegények és a pénztelen tehetségek támogatása. Hálásnak kellene lennünk neki..a lába nyomát is csókolgatni... és mivel jót akar ezért a hatalom ártani akar neki..szegény szegény..de hát mindig a jót bántják.. mint a mesében..báncsák az igazhitűt..jaa nem az igazszivűt.
a másik azt gondolja a létező zsidó tőke befolyási övezetének és érdekkörének a helytartóit nevelik amit egy jó minőségű iskolával álcáznak..ezek gyutacsai a politikai befolyásolásnak..
Nem kell nagy ész soros miért támogat emberek.Számomra egyértelmű a jövő generációjából válogatja az értelmesebb embereket, amik beérve később növelik az ő és érdekkörük befolyását,ezek az iskolák egyfajta gyülekezetek. .az újliberalizmust terjesztik.. nyílván ez nem mindig jön be...lásd viki..vannak akik egy idő után átlátnak rajta..vagy csupán használják mint slozipapírt...de nem zárom ki küldenek is embereket belülről nézzék a valót.
Én látom mit tesz..és mit mond.. betámadja/ta forintot.. OTP-t.. kapcsolatrendszerét működtetve árt MO-nak.. miközben másról ugat.. szervezi az eu elleni "menekült" inváziót... népi hagyományához híven lételeme a békétlenség a bizonytalanság... hiszen ott lakik az ő üzlete..pénzének nagy részét úgy kereste valami ellen ment..valamit rombolt.(lásd GBP) elég ha aktivizálja 10jó emberét akik intézik a dolgot..keltik a gyanút...plusz pár zsebében lévő politikus (szakértő) nyilatkozata..majd egy induló kereskedési pakk.haveri médiás disznók hozzák az eredményt .és már rakkendroll.. nem a piacon keresel hanem befolyásolod azt.
Számomra egy szar ember aki kártékonyabb mint krumplibogár..
nagy a hallgatás CEU ügyben, nem téma? :)
Kíváncsi leszek, mostanra, hogy a magyar tudományos élet 99.9%-a felállt hangosan a CEU mellé, lesz-e mersze/pofája telibeszarni öket Viktornak?
Nyilván lesz, mégiscsak illiberális nagy demokrata. Számít a nép.
Csak semmi jóra :)
Azt meg sem kérdezem, Áder és Viktor miért küldi a gyerekét "agymosó" egyetemre? Nöügyekkel nem foglalkozunk :)
Tengerpart, és nincs messze Valencia, ha ennyi elég :)
Ki:)
A helyet Henci vagy Csusza elmondja neked, nem publikus. Itt hozzájárulok, hogy neked elmondják, és Bazsy-nak, ha érdekli.
Ricsi, végül kimentél, és ha igen Valenciába ?
(kb fél év kiesett a fórumból)
" - We are dead.
-We are dead.
- You are dead!"
(G. Orwell : 1984)
Be in CEU, be dead.
Vizes vb plusz:
http://mfor.hu/cikkek/vallalatok/244_millioert_orz...
Miközben egész Európa bennünket irigyel és gőzerővel halad előre a fityiszes gazdasági csoda, eközben Szlovákiában:
http://mfor.hu/cikkek/makro/Megcsinaltak__szlovak_...
furcsa logika.. nekem butaság.. egy 2 nyugdijas diplomás épitész ne szóljon bele..de egy vegetáló ösztönlény az igen.. akkor már iskolához kell kötni? vagy adózáshoz? nők is? vagy csak férfak..és a harmadik neműek..az egyebek?
Egy választás attól választás..reprezentálja a lakosságot..a véleményüket..elvek programos..és sajna származás szerint..
azt irtad fenntartják a fekáliát.. Én mondtam vagy visszatartják..
és kérdeztem..melyik a nem fekália?
Nem, nem hülyék, de egy bizonyos kor után nem kellene beleszólni a fiatalabb generációk életébe, magamat is beleértve.Van még két szavazásom? max három.Ezért írtam, hogy kutya kötelessége a társadalomnak tisztességesen eltartani Őket. 65 év fölött nincs szavazás 70 fölött nincs közszereplés. Ja és a fekáliának nincs oldala.
Már megint a semmit akarjátok vagdosni.
Spanyolországban a minimálnyugdíj 750 Eur, ezt akkor is megkapod, ha migráncs vagy, és a nyugdíj előtt legalább 10 évig itt laktál. Nem kell hozzá dolgozni, nem kell semmit csinálni, jár. Ami Magyarországon 28 500 HUF.
Namost, ezek a nyugdíjasok kávéházba járnak, öltözködnek, sonkát esznek, és így hozzájárulnak ahhoz a magas belső fogyasztáshoz, ami itt van. És ettől vannak munkahelyek, érdemes kávéházat üzemeltetni, ruhaboltot üzemeltetni, disznót tartani a sonkájáért.
Magyarországon van 2 milla nyugdíjas. Ha azok fogyasztatnának rendesen, elindulna a komoly belső fogyasztás, és minden sokkal jobb lenne. Egyszerűen ettől.
De elvenni egyszerűbb. Értem én ezt a komcsi felfogást is, de egyet nem tudok vele érteni. Miért nem tud az irigyelt magyarországon az működni, mint a lenézett spanyolországban. Lehet, mást is számolni kellene, nem csak a kifizetett nyugdíjat.
Nem vagyok közgazdász, de itt, és másutt is működik, magyarországon meg nem. És nem azért, mert itt mindenki hülye, talán jobban értenek a gazdasághoz, mint mondjuk kuszaszem.