sort kicsapva,long 50%a tartva ,50zárva.
sort kicsapva,long 50%a tartva ,50zárva.
amilyen maki ez a papir,eddigi recept az elmult időszakban,kicsi csorgás,kioldalaz tulvettséget,aztán egy- két nap kinyit 100ft pluszban és fel,és mindenki csak néz utána.
legalábbis én igy néztem utána pl. Decemberben is volt ilyen.:)
vajon megy-e még a recept?ez volt a kori vagy csorog- esik tovább?
itt mindenki hozzáértő már,vagyis nem nagyon van olyan aki ne lett volna egy lakás árával bukóban pályafutása alatt:)
longot zártam már,sőt 900felett sortot nyitottam,
ma ujra longot nyitottam,de sortot is tartom még.
na pattan vagy nyekken??
ne viccelj, tök jól csinálod. Egyébként meg patent a piac, mert nézni se kell és csurog :)
Ösmerlek má', te!
;-)
Az ember igyekszik valami okosnak tűnőt írni, marha hozzáértő színben feltűnni, erre jössz, és lerombolsz mindent...:-)
persze, véremben van :)
Te most kötözködsz?! :-)
Mondom senki se adja. Ennyi vevővel nem lehetne emelkedni, ha bárki is adná.
jaja azért emelkedik, mert semmi se történik :)
Nagyon kemény, még 9 ezerről sem fordul le rendesen. Senki nem adja el, alig van forgalom.
Még a végén kis szarakodás után megy tovább.
Két adaggal van, azokat tartom, még a végén ez lesz a jó megoldás. (?)
lövésem sincs hol az emelkedés vége.
Sunyi szar, ilyenkor utálom, semmi beszállóhely, csak szépen lemarad az ember... :-/
volt 3longom hirtelen,tegnap fent zártam.
ma egyet visszanyitottam lent.
pedig itt ilyen árfolyamon már nagyon rühellem a longot.
fogalmam sincs mi fog történni........
megint ez a csendes felfele araszolgatás van...
eshetne még.
de miért van az az érzésem,hogy ez még egy legrosszabb Trump iktatoskommunikáciora sem fog nagy nyekkenni.
várnám szeretttettel lent vhol.
lehetséges.
én még mindig kibic vok:)
otp-nél fontos szintek a kerek ezresek a 250 a 650 és a 950.. ha simán átmegy a 9k-n akkor kattognak a stopok..vételik és eladásik elmegy 250 ig ahol újabb stopok laknak..túlszalad.. ezért mondtam sztem 9450 a teteje..
Visszafelé meg fogja majd a 9250 és a 186.. 9k alatt pedig esik/túlleng 8800ig onnan vissza 8950..ha lemegy 8650ig akkor nagy százalékban lemegy 8250-ig..
:) így gondolom.. Én swingre venném..de nálam nem ér többet 6800nál most..
Az a baj régebben voltak szektorok amik mentek és amik lefelé tartottak.. bankok olaj..vegyipar..ma már minden vagy fel vagy le.. eldurran egy zacskó és mennek le a piacok.. sok halálos dolog repked.. sztem a tőzsde most életveszély..olasz bankok..görögök.. törökök..oroszok.. ukránok.. euró..
mára 8800-9000 ,de inkább langyos pisi.
ráadásul amerika zárva ma?