Regisztráció Elfelejtett jelszó

Migránsok és bevándorlók

migránsok által elhagyott ENSZ-hátizsákok

#787782 MGHUN Előzmény: #787779

Undorító, lehet, hogy így jutott be a berlini merénylő is. Így sohasem fogunk megszabadulni a terrortól. A liberálisok folyton csak azt majmolják, hogy semmit nem tesz a Magyar állam a terroristák kiszűréséért, hát tessék, ezért nem is lehet. Ki tudja, hogy éppen hol és mit tervezgetnek ezek a rohadt jihadisták.

Lehet, hogy már több ezren vannak európában. És persze, hogy egy Istenesdit játszó amerikai az. ez olyan, mint egy csendes megszállás, belülről irányítva. Azt hiszi, hogy ezzel jót tesz, és jó ember lesz, de lehet, hogy ő tehet a berlini t. támadás aldozatainak haláláról is. Így sokkal inkább hasonlít egy gonosztevőre.

Lohan néni már ráérzett...

#787781 MGHUN Előzmény: #787777

Itt a videó. Ha valakinek az inrto nem tetszik, a párt jelképe miatt, sajnálom, viszont csak ez az egyetlen feltöltés. Ezt a TV nem adta.

SE intro-val, se annélkül.

#787780 MGHUN Előzmény: #787777

Ezt én értem, de a liberálisok, nem csak az a fajtája ilyen, akit felsoroltál. Képesek a saját népük érdekeit figyelmen kívül hagyni, hogy egy kisebbségét kielégítsék. Itt van pl. az a Gyöngyöspatai eset, amikor a romák rettegésben tartották (valószínűleg tartják)

az ottani idős embereket , ahogy ők ott mondták, ha jól informálódtam "öregeznek", az öszes jobb oldali szervezet felvonult az utcákon (azon a héten nem is jelentettek rablásos, betöréses bűncselekményt, ami csodával határos volt akkor), és a TV a botrányt kiváltó videó helyett annyit adott le, hogy nyilas terror van Gyöngyöspatán. A liberálisok akkor is a kisebbséget védték, a valódi áldozatokat, pedig figyelmen kívül hagyták. Egy idős bácsi konkrétan felakasztotta magát, mert még egy cigánycsaládot be akartak költöztetni a szomszédjába, és inkább megölte magát, mint, hogy a leendő szomszédjai tegyék azt.

#787777 Ibiza Előzmény: #787775

a liberalizmus alapja az elfogadás és a szabadság..mások és mások életének érdekének elveinek a tiszteletben tartása.. ezeknél a libsibalosoknál erről szó nincs..

belemásznak mások privát zónájába.. pofátlanok erőszakosak..diktálni akarnak.addig libsik amig az van amit akarnak..amúgy semmilyen más véleményt elvet eszmét nem fogadnak el.. ebből látszik ezeknek semmi köze a liberalizmushoz.. ez más..nagyon más...új nevet adtam nekik

nihilliberálisok vagy clibsibalosok..

#787775 MGHUN Előzmény: #787759

Engem is az agyvérzés kerülgetett, mikor végignéztem. Ez a liberalizmus... Azt hiszik, hogy ők a megtestesült jóság, és mindent jobban tudnak mindenkinél, de közben romlásba döntenék az országot. Ráadásul az esetek 50-70%-ban ilyen idegesítőek is.

Ez a nő egy nagyképű, tudatlan bányarém, aki, ha bármi rosszat is hall a migránsokról más szájából, felháborodik, viszont, ha a saját népéről van szó, azt úgy tudja ócsárolni, hogy az már fáj.

Magyarul egy hazaáruló, multikulti-hívő feminista, férfi és Magyargyűlölő szipirtyó. Előre gyászolom a Magyar népet, ha az ő fajtája hatalomra kerül, mert ha ez megtörténik akkor VÉGÜNK!!!!!

#787759 TrendMan Előzmény: #787740

Szörnyű, hogy érvei nincsenek, csak hangja, és ha érvekkel találkozik, akkor felemeli a hangját és ennyi.

Ez a nő egy csapás, a megtestesült nősoviniszta, nem bííírom.

Nem 'gondolkodó' és nem liberális, sokkal inkább anarchista, üres fejű sorscsapás.

#787758 MGHUN Előzmény: #787748

Ez igaz. Ilyen volt pl a középkori spanyol inkvizíció, ma a cionizmus, és muszlim terrorizmus. Úgylátszik, hogy az ilyeneket nem lehet elkerülni. Most jött ki pl. a Soul exodus c. film, melynek a trailerjében Magyar hazánkat egy zsidó "úriember" kapásból a bűnösök országának nevezi. Valamint Svédországban muszlimok tüntettek a korán alapú törvények bevezetéséért. Ott kezdődik a baj, ha ezt az adott ország/országok vezetői egészen egyszerűen leszarják.

Akkor az adott szélsőséges vallási csoport(ok) felbátorodnak, és csak tovább radikalizálódnak. Viszont a muszlimnak, mint zárójelbe téve hozzátettem a szunnita ágazata a harcias, erőszakos típusú. Ezért is alakult az iszlám állam szunnitákból,

és a Közel-keleti országok szunnita kisebbségeiből. Amúgy most megint nőgyűjtő akcióba kezdtek, mint azt olvastam valahol, szóval Lohan nénit tárt karokkal várják. XDDD

#787748 Ibiza Előzmény: #787740

nekem maga az iszlám az békés vallás.. . egyistenhívő..kinyilatkoztató vallás mint a zsidó vagy a keresztény..

mind mindenütt a világon akkor van a gond amikor valamilyen izmus vagy vallás követői kiválasztottnak..egyedüli igaz embereknek gondolják magukat.. nem fogadnak el másokat és világi törvényeket..árnyalatok nélkül fekete-fehéren értelmeznek dolgokat..

Egy idő után radikalizálódnak..erőszakos hittérítésbe..szent háborúba kezdenek.. majdnem minden vallás követői végigmentek ezen.

Ezért volt hiba azokat kontroll nélkül beengedni..akiknek a keresztények hitetlenek..és akik kijelentik..nekik csak az istenük parancsa számít..semmilyen emberi törvényt nem fogadnak el.

#787740 MGHUN Előzmény: #787703

Sajnos ez tényleg így van, igazad van. Főleg, ha radikális terrorista akarna lenni. A muszlim alapból egy harcias, hódító vallás (legalábbis a szunnita ágazata), és a nőkkel sem bánnak valami jól. Ezt sokan figyelmen kívül hagyják, mint például Lohan.

Itt van példának pl. ez a liberális "gondolkodó", aki nem tudja, hogy ha európa iszlamizálódna, akkor még jobban nőellenes, hímsoviniszta állam lenne Magyarország.

#787703 rbbj11 Előzmény: #787633

szerintme nehany kereszteny megölösevel ha megtisztula lelke, akkor bärki felveheti az iszläm hitet :)

Valószínűleg azért ő nem...

#787690 TrendMan Előzmény: #787689

Vagy ami nekünk nem racionális, az neki az.

pl. a nézettségnek a negatív reklám is jobb, mint ha nincs.

Valószínűleg azért ő nem...

#787689 MGHUN Előzmény: #787634

Egy olyan színésznőnek, mint neki biztos nagy lehet a nyomás a vállán, mint sok másiknak, ezért valószínűleg nem tud racionálisan gondolkodni.

#787633 MGHUN Előzmény: #787619

Mert, ha nőkkel volt, akkor feltehetően eléggé liberális lélek, és a mai helyzetet tekintve ezen már nem lepődtem meg annyira. De amúgy az iszlám vallás nem igazán nyitott az ilyen féle "fajtalankodásokra", szóval elvileg nem is vehetné föl az iszlám vallást.

#787619 Koffein Előzmény: #787617

Azért nem lepődtél meg, mert lefeküdt lányokkal? Hogy következik az egyik a másikból? :)

#787617 MGHUN Előzmény: #787510

2013-ban, egy interjú során azt mondta: "Tudom, hogy heteroszexuális vagyok. Lefeküdtem lányokkal, eggyel volt párkapcsolatom... Azt hiszem, valami újra vágytam."

Ezek után nem lepődöm meg a nagy vallásváltáson.

érdekes lehet

#787348 banyaiz Előzmény: #787099

http://index.hu/belfold/2017/01/12/menekultek_ugye...

Múltkor felszólaltam itt a terrorizmus miatt 10 évre ítélt csóka ügyében akkor erről is van észrevételem.

Ez a dolog nem is értem mit keres a bíróság előtt. Szerintem egy ejnye bejnye és a média felkapta az bőven mint büntetés elég, még sok is.

Hát ha valaki lát az utcán rendőr elől futó embert és azt elgáncsolja akkor garázdaságot követett el? Nyilván ez más eset mert tisztában volt vele mi a szitu ott, és úgy keménykedett, ami butaság volt a részéről. De hát akkor se látom ezt megalapozottnak ezért elítéljék mint garázdát, nem is szólva közösség tagja elleni erőszakban ami szintén felmerült lehetőségként.

Ez ugyanaz pepitában mint a múltkor a "terrorista".

A "terroristánál" egy mezei kiutasítás , a riporternél pedig a rendőrségi szakban bűncselekmény hiányában el se jut a bíróságra. Nagyjából ez a reális eljárás vsz.

Az igazságszolgáltatás ilyen vakvágányokon ennyi időt eltölt minden pics pöcs hülyeséggel persze, hogy nem jut idő olyan ügyekre amik oda valók. Totális szereptévesztésnek tűnik mindkét ügy.

Az rendben van a munkáltatója elbocsájtotta ha úgy ítélte meg átlépte ott a "hatáskörét". De garázdaság ez? Szerintem a garázdaság akkor állna meg ha mondjuk a békésen üldögélő menedékkérelmet beadó emberek közé bemenne és ütné , rúgná őket.

Összességében azt tudom mondani szerencsétlen nő az orbáni -orwelli gonosz migráns kampány áldozata. Túl sok M1-et nézhetett és elvesztette az ítélőképességét, és a realitásérzékét. :) Ami baromi nagy hülyeség volt, de vsz ez az eset nem garázdaság.