http://index.hu/belfold/2017/01/12/menekultek_ugye...
Múltkor felszólaltam itt a terrorizmus miatt 10 évre ítélt csóka ügyében akkor erről is van észrevételem.
Ez a dolog nem is értem mit keres a bíróság előtt. Szerintem egy ejnye bejnye és a média felkapta az bőven mint büntetés elég, még sok is.
Hát ha valaki lát az utcán rendőr elől futó embert és azt elgáncsolja akkor garázdaságot követett el? Nyilván ez más eset mert tisztában volt vele mi a szitu ott, és úgy keménykedett, ami butaság volt a részéről. De hát akkor se látom ezt megalapozottnak ezért elítéljék mint garázdát, nem is szólva közösség tagja elleni erőszakban ami szintén felmerült lehetőségként.
Ez ugyanaz pepitában mint a múltkor a "terrorista".
A "terroristánál" egy mezei kiutasítás , a riporternél pedig a rendőrségi szakban bűncselekmény hiányában el se jut a bíróságra. Nagyjából ez a reális eljárás vsz.
Az igazságszolgáltatás ilyen vakvágányokon ennyi időt eltölt minden pics pöcs hülyeséggel persze, hogy nem jut idő olyan ügyekre amik oda valók. Totális szereptévesztésnek tűnik mindkét ügy.
Az rendben van a munkáltatója elbocsájtotta ha úgy ítélte meg átlépte ott a "hatáskörét". De garázdaság ez? Szerintem a garázdaság akkor állna meg ha mondjuk a békésen üldögélő menedékkérelmet beadó emberek közé bemenne és ütné , rúgná őket.
Összességében azt tudom mondani szerencsétlen nő az orbáni -orwelli gonosz migráns kampány áldozata. Túl sok M1-et nézhetett és elvesztette az ítélőképességét, és a realitásérzékét. :) Ami baromi nagy hülyeség volt, de vsz ez az eset nem garázdaság.