Regisztráció Elfelejtett jelszó

Auto-motor technika

Pedig jól hangzanak az a…

#788060 KawaBazsy Előzmény: #788044

Pedig jól hangzanak az adatai, nem tom miért nem tudták tartósra csinálna. Az utsó előtti Celica GT motorja volt 2.0i, 175 ló az vmiért nem esik szét.

részemről ne,én ugyan ho…

#787950 Sumér harcos Előzmény: #787949

részemről ne,én ugyan hozzá nem nyúlok amig szét nem esik.

(de akkor 243.000km ig már szét kellett volna hullania annak a lapátnak.)

de lehet már akkor sem,attól függ mennyit ér akkor még az auto piacon a szétesés pillanatában,aztán ha sok lenne a javitás,kuka vagy szétbontom,főleg ha vmi csoda folytán huzná még 5-8évig nálam:)

A srác autóalkatrész ker…

#787949 KawaBazsy Előzmény: #787932

A srác autóalkatrész kereskedő, van némi tapasztalata. De akkor nem kérdezek rá.. :-)

:)igazából nem hallottam…

#787932 Sumér harcos Előzmény: #787789

:)

igazából nem hallottam.

illetve annyi szörnyűséget hallottam már az 1.5dci-ről,hogy az már 5regényre is elég volna,sokszor rá sem merek már nézni az udvarban.

most vittem át műszakin éppen a saját 1.5dci-met,10éves jubilált,szervizkönyv,MO-i szalon,1tulaj,összes számla megvan,243.000km-itt mindenféle lapátokhoz,motorhoz nyulva nem volt még,továbbra sincs semmi gond vele,10ezrenként olajat cserélek ujkor óta.

1hátsó rendszámtábla izzó.

1hátsó ablaktörlő lapát.

ennyi volt műszaki előtt.

Te Sumér, erről hallottá…

#787789 KawaBazsy

Te Sumér, erről hallottál már?

"Az a Thalia, édes istenem, sosem tudtam megemészteni a formáját. A 1.5 dci illetve a Ford régebbi 2.0tdci delphi rendszerek idő előtti halála is megelőzhető lenne egy viszonyleg egyszerű kis trükkel: A magasnyomású szivattyú alacsony nyomású körében levő lapátkerék lapátjai nem anyagában edzettek, hanem van rajtuk egy kopásálló réteg, ami vagy a "jó" minőségű gázolajnak vagy csak a sorsának köszönhetően idővel lekopik róla, így előbukkan az edzetlen réteg, és az annak rendje és módja szerint elkezd leforgácsolódni. Az így keletkezett spém szépen tönkreteszi az injektorokat, amiket felújítanak vagy kicserélnek, de a hiba kiváló okát nem szüntetik meg így az autó továbbra is időzített bomba lesz és újabb pár ezer-tízezer km múlva a hiba megismétlődik. Viszont, ha ez a szivattyú lapátkerék időben ki van cserélgetve (igazából nem tudom megmondani mikor én úgy legkésőbb 100e km-re saccolom, de lehet, hogy előbb), akkor jelentősen meghosszabbítható az üzemanyagrendszer élettartalma.."

Egy haver hsz-e a TC-ről, rá tudok kérdezni..

Honda

#787511 Ddavid Előzmény: #787504

Kosz. A Vin infon lekerdeztem es nem volt se baleset, se lopas. Visszahivas sincs az autora, de allapot alapjan is rendben van. Ma lesz megnezve komolyabban. Majd megirom a fejlemenyeket.

Honda

#787495 Ddavid Előzmény: #787429

Szia,

Hat a Honda is VW szinten van ilyen szempontbol, de a Mazda korrekt. Holnap a szervizben beprobalkozom, mert megy atnezesre. Az bizalomra ad okot hogy 148 ezret mutat es a gyari szerelesu csontra kopott fektarcsak vannak rajta. Belsejebol olyan max 80-100 ezer kmre tippeltem volna.

Majd irok mi lett a dolog vege. :

Honda

#787422 Ddavid Előzmény: #786314

Sziasztok,

Nincs valakinek ismerose Honda szervizben veletlenul? Elektronikus szervizkonyvet akarok kikerni, de nem vagyok biztos hogy ide is adjak. Valakinek ezzel tapasztalat vagy tipp esetleg?

Betiltottak néhány BMW-t, Nissant és Porschét

#786888 Kissherceg

http://totalcar.hu/magazin/hirek/2017/01/04/betilt...

Dél-Koreában tavaly is, de a távol-keleti országban nem végeztek félmunkát. Miután kiderült, hogy a VW manipulált károsanyag- és zajkibocsátási értékeket adott át a hatóságoknak, alaposabb vizsgálatot indítottak. Úgy néz ki, ezeken nem csak a VW csoport modelljei akadtak fenn, bár a tíz autóból hét Porsche. A BMW X5 M, az Infiniti Q50, a Porsche Macan S Diesel, Cayenne SE Hybrid és Turbo, a 918 Spyder, Cayman GTS, 911 GT3 és Panamera SE Hybrid, a valamint a dízelmotoros Nissan Qashqai esetében találtak szabálytalanságot. Ezek mindaddig nem forgalmazhatók, amíg nem sikerül igazolni, hogy a szériamodellek minden hatályos szabálynak megfelelnek.