Szerintem Renzi gyorsabb volt nálad, és PÜ-ben már kérdezte... :-)
Szerintem Renzi gyorsabb volt nálad, és PÜ-ben már kérdezte... :-)
Á, az olasz higgadt és bölcs nép, tudja, hogy kell dönteni!
:-D
csak egy dolog számit, hogy állsz pozicioval?:)
Olasz,görög ,,,smafu:)
olyan medve szag van a levegőben... Vagy csak az olasz alpokból hozza ide a szél?
Bazz, ma is lekötötték. Nem lesz ennek így jó vége... :-/
Nem vagyok felhőtlenül boldog, hogy így elgyengült nap végére. Napok óta vérszegény... :-/
na vajh jo vételek-e akár csak rövidre a 8k alalattiak?
Matgab sem nyilatkozott vételről:)
vettem egy kicsit 8alatt.
de vennék 7600on is.
volt longom,de 8100-8200között repült.
igy kibicként semmi sem olcso számomra.:)
volt 2richter certim is 5800-5900ról,de ott meg Matgab irta,hogy vásárolt,igy abban a pillanatban dobtam,ahol beirta,akkori pillanatnyi realon:)
Szerencsére már ritkán ragaszkodom hozzá érzelmi alapon. Régebben jellemző volt rám, ez igaz. Amit írtam, nem kell kp-nek venni. :-) Csárt alapján kereskedem elsősorban, másodsorban piaci hangulatot figyelek. Van céláram és stop szintem.
Most azért tartom, mert 8000-et támasznak tartom, bár nem a legerősebbnek, de azért megtarthatja. A 7600-7650 szerintem most a masszív támasz, ha lemegy odáig.
A 8200-nál részleges kiszállót viszont elqrtam, ez bosszant.
Felfelé nem szeretek venni, inkább lefelé, bár ez a pakk tényleg felfelé menet állt össze, mert nem volt rendes kori, hogy ott szálljak be.
érzelmi alapon ragaszkodsz a pozihoz..nem jó..
most keveset kereskedek..nem érek rá.. régebben meztelennek éreztem magam ha nem volt otp-m..
ilyenkor én eladtam.. rektam be 200ponttal magasabbra vételi stopot..nem a chart szerinti helyre.. és nyomtam rá egy shortot hatiban.. esetleg buxot shortoltam hozzá..
Én nem tudom, hogy mit szeretnék. (Kicsit határozatlan vagyok? :-) )
Le is mehetne -mondjuk 7650?-, beleférne a csártba, meg ott tudnék venni normál áron, de ugyanakkor ph@sz módon nem adtam el semmit sem 8200-nál, így van bőven, tehát nem jó érzés, ha lejjebb megy.
Ha feljebb megy, akkor tudok kiszállogatni, nyerőt eltenni.
De itt meg végképp nem veszek, kb ez az átlagom, itt nem bővítek.
Szóval nem tudom, merre lenne jó... :-)
én nem bánnék egy 7500-7900 közét vhová:)
1karika le,1karika fel:)
Te már semminek sem tudsz örülni??? Örülj, hogy nem függesztették fel a kereskedést érdeklődés hiánya miatt! Az ilyen hozzáállás miatt tartunk ott, ahol tartunk, borzasztó!
;-)
Tényleg förtelmesen gyenge, de legalább nem adták be 8k alá, örüljünk ennek, Vincent! :-)
de szép forgalom van ma.
Igen ez lenne a lényeg. :)
Bosszantó, hogy ezt a válságot nem tudta komoly akvizíciókra kihasználni. Legalább annyi haszna lett volna ennek , hogy olcsón jó bankokat megtud venni. De hát ez nem jött össze.
Érdekes nagyon a bank helyzete, lehet matekozni rajta. Ha egy lassú kúszás lesz hitelezésben akkor valahol beáll kb erre a környékre a profitja. Kellene valami nagy ugrás valami extra bónusz. :)
Na jó de hát ne elégedetlenkedjünk ennél sokkal rosszabbul is állhatna a dolog jó pár bank rendesen szopóágra került ebben a balhéban. Ehhez képest Otp helyzete igen jó. Csak hát a régi szép időkhöz képest ez a kúszás ez lehangoló egy kicsit. :)