hehe :)))))
hehe :)))))
:-)
Jókat fogunk még beszélgetni ezekről az időkről, az tuti.
Vagy egy kellemesen hűs koktéllal a kézben egy mediterrán teraszon, vagy egy langyos kannás bor mellett a parkban... :-)
Amúgy szépen zárta a hetet végül, el kell ismerni.
ezekből a 8k feletti vételekből jó sztorik lesznek, csak nem tudjuk, hogy 12k vagy 4k mellett :)
Kellemes hír. Picit meg is rángatták, látom.
Egyre bikább a hangulat, bővítek is.
Tovább a szingapúri úton. :)
Na végre valami értelmes dolog. 9% lesz akkor nagy vonalakban a még fennálló bankadót közömbösíti a hatása sacc/kb. 10-20 mrd közötti összeg/év.
Hát megbecsüljük ezt is, szerintem ez jó húzás nemcsak Otp-nek úgy általában is.
Én is lejjebb vártam, mérges is vagyok.
De sebaj, majd beszakad, amikor tele vagyunk, és nem számítunk rá! :-D
vettem egy pakkot ma.
de szerettem volna lentebb is.
Most értem gép elé. Szerintem semmi gond, csak egy kis langyosság. Nem tudom, jót tenne-e neki, ha odáig lemenne, bár lehet, hogy igen.
Egy adag vételem teljesült 8010-en.
recseg a 8000?vagy holnap pattan?
7700-7900 közé lenézhetne.
:-) Kösz. Ma csak kicsik játszadoznak, ez látszik a halvány forgalomból. Csordogál is lassan lefelé.
8000-nél tervezek venni kis dózissal.
ügyes fiú :) ma elég csendes a történet
Most értem haza, látom lefordult. Két stopomat ki is szedték, így 8090-en elment a fele pakkom. (beker átlag 7930 körül volt)
csak nincs faktor,jokor szórtad pénteken,mai zárót nézve.
volt egy sortom de 8130 körül zártam,ráért volna.
11 k környéke pontosan forintra nem tudom, emlékeim szerint néhány forint hiányzott a 11k-hoz. 10 k felett megnézzük .
Most ahhoz, hogy nyugodtak legyünk az kellene vsz, hogy a kamatemelések útjára tudjon lépni végre EU is.
Nagyon nyögvenyelős. Ha ez válságkezelés nem ilyen kínszenvedés hanem már mostanra visszaállt volna világban a normál ügymenet már rég ATH-n lennénk.
Csak hát látod mi van .
Olyan dolgok vannak amit tankönyvekben nem láthattál. Ez az egész helyzet példátlan. Persze rá tudom húzni a kaptafámra dolgot ha nagyon akarom, de ez példátlan gazdaságtörténetben ami most van bizonyos elemeiben.
Erre még csak EU-ban növekvő politikai kockázatokat nézem ami valahol szintén ennek a vergődésnek a következménye. Ezek zavaró dolgok.
Egy biztos pont van Otp fundamentumai. :) A többi az kaotikus.
Ezt azért "megnyugtató" olvasni, hogy nem csak én vagyok bizonytalan :-) és egyre óvatosabb.
Bár most még azt vallom, hogy lesz itt hamarosan új csúcs is.
Tényleg, mennyi is volt a történelmi csúcs?
"Te akkor sem kedvelnéd meg Vityát, ha lehagynánk Szingapúrt is"
Erre minden esély megvan, hogy így lenne. :)
Igen rév vám esete Otp-nél. De ha mellőztük volna ezt a bankadót az lett volna az igazi. Elférne a számlámon is a részvényenkénti 4-500 -600 forint amit becsengetett a bank a költségvetésbe. Nem tudom mennyi volt pontosan olyan 30 mrd/év környéke. Most már csökken végre.
Közvetlen összefüggést nem látok a makrohelyzet és a különadók között vsz inkább ártottak mint használtak. Mérték, módszer, kommunikáció stb.
Ath-val megindultunk a szingapúri úton olyan 500 k-s Bux értéknél már közelítünk hozzájuk majd. Szép kihívás, de legyen úgy. :)
Mondom ha bekövetkezik hajlandó vagyok elgondolkodni rajta, hogy megkedveljem, nem ígérem, de meggondolom. :)
Otp árfolyamilag most így év végén a kérdés fogós. Lehet, hogy nem év végén lesz a csúcson hanem már novemberben? Még ez is lehet.
Te akkor sem kedvelnéd meg Vityát, ha lehagynánk Szingapúrt is. Akkor azt mondanád, hogy ha nem loptak volna ennyit, akkor már 10 éve lehagytuk volna Szingapúrt... :-)
A bankadónál ne felejtsd el, hogy az más helyen jól jött és valszeg vissza is kereste annak az összegét már az OTP a változó makrohelyzet miatt...
3) péntek zárás előtt eladtam az összes OTP-met. Valahogy túl nagyot ugrottak a bankpapírok az elmúlt héten, hétvégén csak rossz hír mozdíthatna jelentőset...