Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

Mint pulikutya, úgy megy…

#784564 Csusza

Mint pulikutya, úgy megyeget a dax után.

:-)Jókat fogunk még besz…

#784432 Csusza Előzmény: #784395

:-)

Jókat fogunk még beszélgetni ezekről az időkről, az tuti.

Vagy egy kellemesen hűs koktéllal a kézben egy mediterrán teraszon, vagy egy langyos kannás bor mellett a parkban... :-)

Amúgy szépen zárta a hetet végül, el kell ismerni.

ezekből a 8k feletti vét…

#784395 Kissherceg Előzmény: #784338

ezekből a 8k feletti vételekből jó sztorik lesznek, csak nem tudjuk, hogy 12k vagy 4k mellett :)

Kellemes hír. Picit meg …

#784337 Csusza Előzmény: #784332

Kellemes hír. Picit meg is rángatták, látom.

Egyre bikább a hangulat, bővítek is.

Tovább a szingapúri úton…

#784335 banyaiz Előzmény: #784332

Tovább a szingapúri úton. :)

Na végre valami értelmes dolog. 9% lesz akkor nagy vonalakban a még fennálló bankadót közömbösíti a hatása sacc/kb. 10-20 mrd közötti összeg/év.

Hát megbecsüljük ezt is, szerintem ez jó húzás nemcsak Otp-nek úgy általában is.

Én is lejjebb vártam, mé…

#784309 Csusza Előzmény: #784279

Én is lejjebb vártam, mérges is vagyok.

De sebaj, majd beszakad, amikor tele vagyunk, és nem számítunk rá! :-D

Most értem gép elé. Szer…

#784232 Csusza Előzmény: #784205

Most értem gép elé. Szerintem semmi gond, csak egy kis langyosság. Nem tudom, jót tenne-e neki, ha odáig lemenne, bár lehet, hogy igen.

Egy adag vételem teljesült 8010-en.

:-) Kösz. Ma csak kicsik…

#784192 Csusza Előzmény: #784190

:-) Kösz. Ma csak kicsik játszadoznak, ez látszik a halvány forgalomból. Csordogál is lassan lefelé.

8000-nél tervezek venni kis dózissal.

Most értem haza, látom l…

#784146 Csusza

Most értem haza, látom lefordult. Két stopomat ki is szedték, így 8090-en elment a fele pakkom. (beker átlag 7930 körül volt)

csak nincs faktor,jokor …

#784136 Sumér harcos Előzmény: #784030

csak nincs faktor,jokor szórtad pénteken,mai zárót nézve.

volt egy sortom de 8130 körül zártam,ráért volna.

11 k környéke pontosan…

#784063 banyaiz Előzmény: #784053

11 k környéke pontosan forintra nem tudom, emlékeim szerint néhány forint hiányzott a 11k-hoz. 10 k felett megnézzük .

Most ahhoz, hogy nyugodtak legyünk az kellene vsz, hogy a kamatemelések útjára tudjon lépni végre EU is.

Nagyon nyögvenyelős. Ha ez válságkezelés nem ilyen kínszenvedés hanem már mostanra visszaállt volna világban a normál ügymenet már rég ATH-n lennénk.

Csak hát látod mi van .

Olyan dolgok vannak amit tankönyvekben nem láthattál. Ez az egész helyzet példátlan. Persze rá tudom húzni a kaptafámra dolgot ha nagyon akarom, de ez példátlan gazdaságtörténetben ami most van bizonyos elemeiben.

Erre még csak EU-ban növekvő politikai kockázatokat nézem ami valahol szintén ennek a vergődésnek a következménye. Ezek zavaró dolgok.

Egy biztos pont van Otp fundamentumai. :) A többi az kaotikus.

Ezt azért "megnyugtató" …

#784053 Csusza Előzmény: #784027

Ezt azért "megnyugtató" olvasni, hogy nem csak én vagyok bizonytalan :-) és egyre óvatosabb.
Bár most még azt vallom, hogy lesz itt hamarosan új csúcs is.

Tényleg, mennyi is volt a történelmi csúcs?

"Te akkor sem kedvelnéd …

#784031 banyaiz Előzmény: #784030

"Te akkor sem kedvelnéd meg Vityát, ha lehagynánk Szingapúrt is"

Erre minden esély megvan, hogy így lenne. :)

Igen rév vám esete Otp-nél. De ha mellőztük volna ezt a bankadót az lett volna az igazi. Elférne a számlámon is a részvényenkénti 4-500 -600 forint amit becsengetett a bank a költségvetésbe. Nem tudom mennyi volt pontosan olyan 30 mrd/év környéke. Most már csökken végre.

Közvetlen összefüggést nem látok a makrohelyzet és a különadók között vsz inkább ártottak mint használtak. Mérték, módszer, kommunikáció stb.

Ath-val megindultunk a szingapúri úton olyan 500 k-s Bux értéknél már közelítünk hozzájuk majd. Szép kihívás, de legyen úgy. :)

Mondom ha bekövetkezik hajlandó vagyok elgondolkodni rajta, hogy megkedveljem, nem ígérem, de meggondolom. :)

Otp árfolyamilag most így év végén a kérdés fogós. Lehet, hogy nem év végén lesz a csúcson hanem már novemberben? Még ez is lehet.

Te akkor sem kedvelnéd m…

#784030 matgab Előzmény: #784027

Te akkor sem kedvelnéd meg Vityát, ha lehagynánk Szingapúrt is. Akkor azt mondanád, hogy ha nem loptak volna ennyit, akkor már 10 éve lehagytuk volna Szingapúrt... :-)

A bankadónál ne felejtsd el, hogy az más helyen jól jött és valszeg vissza is kereste annak az összegét már az OTP a változó makrohelyzet miatt...

3) péntek zárás előtt eladtam az összes OTP-met. Valahogy túl nagyot ugrottak a bankpapírok az elmúlt héten, hétvégén csak rossz hír mozdíthatna jelentőset...