17:32-kor nem látod késleltetve sem a zárót? 17:22-től már fent van mindenhol.
17:32-kor nem látod késleltetve sem a zárót? 17:22-től már fent van mindenhol.
Dől a lóvé. Előző negyedév is bazi erős volt, most megint bőven a várakozások felett.
Érthető a lelkesedés a piacon .
Most kellene a hitelállomány komoly növelését hozzátenni tovább tudjon lépni innen. Minimum fel kellene vinni a hitel /betétet 1/1 vagy fölé.
Nagyjából az van, hogy sikerült kijönni a versenylónak a mocsárból, most már csak el kell kezdenie futni.
Ez sem könnyű , de egy fokkal azért könnyebb mint a meglévő problémahalmazok kezelése mint fő tevékenység.
A válságmenedzselésből ami igen jól sikerült álltuk az ütéseket, jön a következő fejezet a hitelezés brutális bővítése címszó.
Ha ez a fejezet is összejön akkor nem nagyon tudunk megmenekülni az Ath-tól. :)
Ha nem akkor viszont a meglévőből sokkal többet nehéz kihozni eredményben. Le van most tisztítva a sok hulladéktól végre. Ezt a kecsege különadót kell még kitisztítani belőle egyszer talán megszabadulunk attól is.
A nagy kérdőjel most már a hitelbővülés hogyan hol milyen ütemben stb stb.
Fontos lehet ez a Trump-orosz vonal. Ha ki tud valahogy hozni egy olyan megegyezést ami EU-nak , ukránoknak, oroszoknak , és Usának is jó és megszűnnének a szankciók ruszkikkal , Ukrajna se lenne ebben a fenyegetésben az Otp-nek nagyon jó lenne. Ukrán, orosz két kitörési pont vsz.
Csak egy baj van nem tudom mi lehet ez az egyezség ami minden fél számára elfogadható. :)
Zárót még nem látom, csak késleltetve, de gondolom nem kötötték le, ha már így vették egész nap. Tetszik. Főleg, hogy most már kb fele tőkével vagyok benne.
:-)
Azért nem lettünk nyugodtabbak, hogy vettél...
Meglátjuk, elég jó várakozások vannak azt még felülteljesítené nem volna baj. :) Külföld eseget ezt veszik ma is. De a többi bux papírt se szórják. Biztatónak tűnik.
vettem, elvileg esnie kellene, de mivel direkt ezért csak keveset vettem, ezért most ezzel szopat a faktor, hogy nézegethetem a pár ezer forintos nyerőt a százezres nyerők helyett... De legalább nem milliós bukó...
Amíg nem voltam, bekattant egy agad vételem, 8110-en teljesült. Azért nem túl nyugodtan nézem ezeket a beker árakat, ilyeneket még nem láttam. :-)
Jó gyj-re gyúrok, bár érdekes lesz, holnap megint nem lesz se net, se áram nálunk. Az elmű szerintem szándékosan időzít így... :-)
a kötéseim 50%a kb certi,általában.
most azért kizárt,hogy ts11et vegyek,8545ös kiütéssel.
más ts certi meg nincs is,mivel ma elrepült a ts10.
én sem szeretek utána menni.
még mozizom is mindig,nemtom meddig birom.
Matgabnál nincs faktor??
Megnézzük a gyorsot ma/holnap. Trumpok után kész felüdülés az ilyen tevékenység. :)
Aztán lesz dec 8-án ecb ami kérdőjeles , fed szintén decemberben .
Lesz néhány index átsúlyozás cece stb év vége felé szokásos mókák.
Ha ilyen érték környékén zárjuk be az évet mint ahol most vagyunk itt 8k környékén valahol nem lehetünk elégedetlenek vsz. Benne van azért a kalapban, hogy év végére megcibálják még. Akár komolyabban is megcibálják még év végére. Nemzetközi jó hangulatba váratlan dolog nem rondít bele, vagy Trump, vagy a jegybankok. Felülteljesítésünk úgy néz ki idén megmarad.
Tegnap is bux ahol kinyitott nem volt az a nagy hanyatt esés.
ts10 rotty.
ts11 et is olcson adják.
~8070, egy adag vétel.
Nem jó érzés, nem szeretem felfelé venni, de most ez van.
Éreztem az ívet . Clintont vártam, illetve ha Trump akkor komolyabb esést . Ehelyett Trump, és az esés érdeklődés hiányában elmaradt. Egyetlen jó dolog elképzeléseim megvalósítását a daxra korlátoztam. :)
Kicsit fordítva sültek a dolgok.
Csak napközben. A reggeli nyitással együtt azért volt benne 195 forint (2.44%) mozgás.
Bosszant is, hogy reggel nem vettem, de azt hittem, hogy ennél sokkal jobban meglöttyintik. :-/
ilyen vízszintes napi kereskedést utoljára 2009 tavaszán láttam...
Bocs, akkor belezavarodtam a pozijaidba. :-)
Mondjuk néha a sajátomat sem értem, főleg, hogy miért is vagyok benne...
irtam lentebb:)
mindent kidobtam multhéten még.
összesitve bukoban,olyan rossz volt a xarabb sortom belépője,hogy a két másik pozi sem tudta rendbe tenni.
teljes partvonal.
kibic vok jelenleg és semmi sem drága:)