Hozzászólás
banyaiz Előzmény: #783966Visszatért a neted? :)
Elégedett voltam a gyorssal. Szinte már békeidőket idéző. Sőt.
Árfolyamilag a helyzet furfangos. Ez a jövő év nagyon izgalmasnak tűnik Trump mesterrel. Ebből hogyan jön ki a bét, otp.
De ne is nézzünk jövő évre az év vége is nagyon érdekesnek tűnik.
Nagyon ködössé vált nekem a történet.
Ha csak Otp számait nézem, szerintem jövőre mennie kellene, további javulás , az árazása viszont csinos azért már itt 8-9k között azért nem 6 k környékén bolyongunk.
Az alulteljesítést a bét szépen behozta arra mint erőre kevésbé számíthatunk mint a nyomorúságos 3-4 k környékén.
Nálam okosabbaknak kell ebből kihámozni mi a teendő. :)
Nagyjából azt mondanám 7 k alatt már igen olcsó ezekkel a számokkal. Ha ezek javulnak tovább akkor eljön a 8 k alatt igen olcsó időszak mondjuk akár jövőre is. Márpedig nem látom mitől romlanának a számok amikor a hitelállomány 50%-al több lenne az is bőven beleférne, éppen túlestünk chf őrületen, és nyomottak a marzsok. :) Így hoz 20% feletti tőkearányos nyereséget. :) Nagyjából takarékláng felett működik egy picivel a bank, 20% környéki tőkére vetített nyereséggel. Ez igen lelkesítő, mondhatnám úgy is, hogy egy elemző ezt meglátja és orgazmusközeli állapotba kerül, hogy mi folyik ennél a banknál. :) Ez miatt különösebben nincs ok az aggodalomra.
A világban viszont elég kaotikus a történet .