Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

Mostanában mókás kedvükb…

#783741 banyaiz Előzmény: #783733

Mostanában mókás kedvükben vannak a választópolgárok, Brexit , Trump. :)

Hát mondom ezt a vadat csak nem választják, olyan dolgokat mesélt a kampányban még ő is megrémült saját magától. Gyanús kellett volna legyen ennyire szoros volt még így is a közvéleménykutatás. Egy zsiráfot kiállítottak volna ellene 51-49-re legyőzi. :) Nehéz elhinni, hogy ezzel a produkcióval győzött de hát ez van.

Most aztán jól megkuszálta a dolgokat.

Mert ezzel a kamatemelés esélye eléggé lecsökkent decemberben, év vége hatás, és mellé ajándékba egy Trump. Találjuk ki ebből mi sül ki.

Értem már, hogy pl Bokros népszerűsége miért ilyen alacsony ha egy Trumpot megválasztanak Usa elnöknek. Mindenki megőrült vagy mi van itt. :)

Aztán lehet nem lesz annyira rossz mint ahogy kinéz, konszolidálódik elnökként. Kell egy kis idő míg ez letisztul. Hogyan fog hozzá a dolgokhoz első hetekben, hónapokban.

érdekes, hogy olyan, min…

#783739 matgab Előzmény: #783737

érdekes, hogy olyan, mintha erre sem akarna esni... Bezzeg a Brexitnél milyen jól lehetett vásárolni.

Vagy megvárjuk az USA-t, hogy az hogyan reagál? Gyanús itt nekem még minden.

:-) Én egyiknek sem, kb …

#783737 Csusza Előzmény: #783735

:-) Én egyiknek sem, kb olyan, mintha itthon Gyurcsány és Bokros indulna, olyankor kinek szurkoljak? :-)
Shortjaidat tartod? Ha igen, meddig?

Na, milyen biztosak volt…

#783733 Csusza Előzmény: #783573

Na, milyen biztosak voltunk benne, hogy a néni nyer, erre befut a bácsi! :-)

Tök biztos voltam Clintonban, jól kimosta az én agyamat is a "pártatlan" média... :-D

Tegnap, amíg nem volt netem, bekattant egy vételem 7910-en, remélem nem szívom meg vele. A hisztinek hamarabb el kell ülnie, mint brexit után, nem gondolom, hogy Trump miatt ne vennék tovább az otp a nagy befektetők. Most sem ők dobálták el, hanem a kicsik.

Szvsz, bár mostanában semmiben sem vagyok biztos. Vagy mégsem? :-)

egyből csorog is lefelé:…

#783599 Sumér harcos Előzmény: #783583

egyből csorog is lefelé:)

mondjuk győz clinton,egyből 8500lesz gondolom.

még a ts11 sem biztonágos.

ts10 még meguszta eddig,de rezeg a léc.

na megyek agyonütöm ezt …

#783583 matgab Előzmény: #783573

na megyek agyonütöm ezt az otp rallit.

Vétel (igaz csak kevés, hogy utána sokat tudjak venni 7200on... :-) )

FBI nem kispályázik , …

#783573 banyaiz Előzmény: #783566

FBI nem kispályázik , választás előtti napokban ámokfutnak. Gondolom mentek a kemény üzenetek , hogy ez nem a szervezet legjobban időzített akciója volt . :) Jó , hogy nem választás napján letartóztatják valamelyik jelöltet vagy mind a kettőt.

mind a 3pozimat kivágtam…

#783569 Sumér harcos Előzmény: #783241

mind a 3pozimat kivágtam a francba még multhéten.

2sort,1long.

összesitve bukó.

partvonal.

ts10 közel van,azt biztosan kiütik.

Én már nem tippelgetek, …

#783567 Csusza Előzmény: #783561

Én már nem tippelgetek, ezt már rég nem tudom követni. :-)

Bár otp 8800 sok szerintem.

Kösz. Az jó, éppen aznap…

#783566 Csusza Előzmény: #783558

Kösz. Az jó, éppen aznap nem lesz nálunk se áram, se internet, izgi lesz úgy. :-)

Usa meg már beindult a hírre, hogy a banyát tisztára mosta az FBI.

Gondolom szóltak pár FBI dolgozónak, hogy dönthetnek, meg akarják-e tartani az állásukat a választás után vagy sem... :-)

ha jol emlexem 11en hajn…

#783561 thibi99 Előzmény: #783557

ha jol emlexem 11en hajnalban?!ha clinton ma' am nyer,akkor szep mikulasunk lesz:-) tippek:otp 8800,mol 20k,ricsi 6600,mtelecom 530 ha trump nincsenek a tippek ervenyben.s nektek?

Ne felejtsük el a héten …

#783556 banyaiz Előzmény: #783547

Ne felejtsük el a héten gyors is lesz, halmozzuk az élvezeteket, tiszta hedonizmus amcsi elnökválasztás és otp gyors egy héten.

Annak örülnék igazán ha nemzetközileg az év vége optimista lenne fő indexek menetelnének felfelé mert bux amilyen erős most akkor tudna igazán mutatni valamit vsz. Egy jó nemzetközi hangulatban év végén mit tud. Ez álomszerű lenne. :)

Na de ne ábrándozzak vissza a valóságba megnézzük majd a gyorsjelentést . Trump nagyon nem kellene mert csak összezavarná a helyzetet . Clinton se sima eset de kiszámíthatóbb vsz a piacoknak. Végre izmozunk most nem kellene a balhé ilyen Trumpokkal. :)

Mondjuk az is érdekes lenne megnézni mit alkot Trump 4 éves elnöksége alatt. Azt hiszem az unortodoxia eltörpülne mellette lennének ereszd el a hajam dolgok a tőzsdén. Keressük az extrém sportokat akkor ő ebből a szempontból jó jelöltnek tűnik. :)

Szerda reggelre kiderül.

Az a jó ha erős. Minél…

#783555 banyaiz Előzmény: #783547

Az a jó ha erős. Minél bivalyabb annál jobb . :) Bux átment korábbi csúcson, és milyen simán egyszer esett vissza róla egy kicsit.

Nem tetszik nekem ilyen szoros az a választási előrejelzés.

De én is Clintont várom, valahogy nem tudom Trumpot elnöknek elképzelni .

Ha Clinton akkor az adja a varázsát a helyzetnek bejön a képbe a kamatemelés decemberben kontra év vége hatás.

Ha Trump akkor szerintem ő egy darabig háttérbe szorítja a jegybanki témákat. :)

Bux pedig annyira kemény ilyen események előtt megy ATH-ra.

Rettenetesen erős ez mos…

#783547 Csusza Előzmény: #783422

Rettenetesen erős ez most. Szerintem is úgy fogják réssel áttépni 8k-n, hogy csak lesni fogjuk, ahogy elporol.
A ripacs banya fog nyerni usában, ez nem kérdés szvsz.

Teljesen át kell gondolnom a stratégiát. Meg is vettem az első adagot ~7920-on. Fájóan magas ár, de ha egyszer ez van...

Jól tartotta magát főleg…

#783422 banyaiz Előzmény: #783268

Jól tartotta magát főleg külföldet nézve és, hogy bux kb 100 pontra van ATH-tól.

Az álomforgatókönyv Clinton+ felminősítés+ jövő héten vártnál jobb gyors = Bux átugorja a korábbi ATH-t és száguld Otp. :)

Te ez a Clinton Trump tényleg szorossá vált most néztem amcsi oldalt ahol az összes közvéleménykutató alapján folyamatosan frissítik az elektorokat 208-164 melegszik a pite. Úgy nézett ki egy hete Trump készen van, ez nem tetszik nekem. Ha megválasztják olyat esünk mint egy ólajtó, ez így izgalmas lesz.

Jól bebombázták a végére…

#783276 banyaiz Előzmény: #783268

Jól bebombázták a végére. Ami még bux szempontból érdekes vsz 30100 környékén volt a csúcsa eddig. Igencsak közel voltunk ma hozzá.

Azért az egy olyan szint lehet amin olyan nagyon könnyedén nem fog átmenni .

Nem tudom mi a bánat van külföldön eséssel készülnek a választásra, lehet egy kicsit túldimenzionáltam ennek az elnökválasztásnak a jelentőségét. Ha Clintonra esnek majd választás után akkor árulás van. Nekem úgy tűnik az előrejelzések alapján Trumpnak semmi esélye. Nagyot kellene forduljon az utsó napokban.

Na, csak elengedték végr…

#783268 Csusza Előzmény: #783247

Na, csak elengedték végre. Mondjuk megint megszívattak, mert kicsit feljebb (~7980) vártam még, ott terveztem ráadni.
Most már remélem meg sem áll 600-650-ig, ott már veszegetnék.