Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

Clinton néni előnye állí…

#783258 Csusza Előzmény: #783245

Clinton néni előnye állítólag vészesen elapadt, lehetnek még meglepetések, ezek nyilván megrángatnák a piacot.

Brutál a bét, öntik bele a rengeteg pénzt, elszoktunk ettől, nagyon fura.

Nem is tudok mit kezdeni a szituval, csak lesek és agyalok...

Az a kérdés meddig tudun…

#783247 banyaiz Előzmény: #783241

Az a kérdés meddig tudunk felülteljesítőek lenni . Ugye pár évig dögrováson voltunk alulteljesítés. Az papírforma , hogy erre jön a felülteljesítő időszak. Csak annyi a kérdés ami az alulteljesítésnél is volt meddig tart. :)

Tavaly is kemények voltunk egyik legjobb piac volt a világon Bét. Idén is jók vagyunk . 2 felülteljesítő év. Jó ideinek még nincs vége.

Ami ennél is fogósabb kérdés mi lesz ebből az usa kamatemelés , világ többi része lazítás műsorból. Ami hát finoman szólva nem éppen tankönyvi helyzet. Az tény eddig bármennyire nem tankönyvi a válságból kilábalás mégis a tőzsdék mozgása tankönyvi. Márpedig ha ez így marad akkor fényes jövőt kell vizionálnom a piacoknak. Érdekes a helyzet. Mit össze bűvészkednek a jegybankok azért dollár ne erősödjön brutál módon tovább. Nagy matek mehet ott. No mindegy ebben okosak nem tudunk lenni, de a tankönyvi verzió alapján a piacokon az igazi emelkedésnek még a válságból kilábalást jelző kamatemelések után/közben kellene jönnie. Ez a tankönyvi történet. Hát kíváncsi leszek továbbra is megyünk e bevált recept alapján függetlenül a zavaró körülményektől.

Nagyon úgy néz ki sima C…

#783245 banyaiz Előzmény: #783130

Nagyon úgy néz ki sima Clinton , de hát azért nyugtával majd.

Év végébe persze ne legyen semmi egyszerű jegybanki döntés megint Fed-nél kamatemelés benne van, Ecb pedig ezzel párhuzamosan QE csökkentés.

Ezt én sérelmezem év végére ilyen döntések lehetőségét hagyják bekavarva az év végi rallykba. Tavaly is ezt játszották nyújtották amíg lehet.

Na de ilyen apróságoktól eltekintve ha megnézed 2 napig zárva voltunk külföld esegetett. Bét pedig hát nem lehet mondani nagyon ettől meghatódott volna.

Van lóvé és ez csodákra képes. :) Most nézem buxot + 0,6% , úgy felkötötték hó végén, és utána míg zárva voltunk külföld esett.

Abszolút felülteljesítésben vagyunk idén is.

Komoly forgalom van ma e…

#783239 Csusza Előzmény: #783134

Komoly forgalom van ma eddig, de emelkedés nélkül. Ha a vevő befejezné a shoppingolást, lenne zuttyanás...

nekem a tavalyi volt jo,…

#783134 Sumér harcos Előzmény: #783129

nekem a tavalyi volt jo,ez már nem lesz olyan.

nekem az idei évben becseszett a március,mikor singapuri alappal belenyult.

olyannyira,hogy időbe telt mire a március hatását rendbe tettem.

Igen,ezek az alapok, azo…

#783130 Csusza Előzmény: #783115

Igen,ezek az alapok, azok vesznek ilyen bután, bármi áron. Viszont nincs kiszálló, mintha a kicsik mind ülnének a cuccukon. Usa nem fog bekavarni, nyanyuska fog nyerni, Trump elcseszte. Piacnak ez már előre tetszik.

Én is későbbre vártam ezeket a pénzeket, de úgy látszik már öntik a lét. Át kell értékelni a stratégiámat...

Az a 7650-es short nem t…

#783129 Csusza Előzmény: #783113

Az a 7650-es short nem tetszik. :-\ A mai szerintem nemrossz, én is gondolkoztam ilyesmin, de napok óta látszik, hogy nincs eladó. Én 8k alatt nyitnám, azt várom, szerintem onnan kellene egy lefordulás. Vétel meg 650-600 között először.

Ha így lesz egyáltalán. :-) Vagy kimaradok az hátralévő részéből. Bár inkább így legyen, ez fennállásom legjobb éve, nemakarom elcseszni, ha ennyi volt az évem, azzal is elégedett lennék.

De azért ne ennyi legyen, mert hiányzik a kereskedés... :-)

Az volt a várakozásom d…

#783117 banyaiz Előzmény: #783113

Az volt a várakozásom döccenünk egyet szep-okt nov eleji amcsi választás előtt, és év vége erős lesz.

Hát az esegetés majdhogynem érdeklődés hiányában elmaradt valami volt de hát az 0.

Szerintem short szempontból ez lehet ami kecsegtet amcsi választás , vagy valami váratlan nagyon rossz hír derült égből az mindig előferdülhet.

Ha győz Clinton én nehezen tudom elképzelni amcsik eséssel reagáljanak (persze ettől még azt se zárhatjuk ki:) Ha ők ott emelkednek és nálunk ilyen bivaly módon állnak a piachoz hát az longosnak tűnik.

Nov 8 amcsi elnökválasztás, az jövő hét utáni hét .

Van lóvé az alapoknál úg…

#783115 banyaiz Előzmény: #783106

Van lóvé az alapoknál úgy tűnik. Hóvégi záró gyakorlatilag a mai záró, jövő hét szerdán nyitunk ha jól sejtem.

Nekem ez nagyon tetszik. Ami érdekes, hogy a forgalmak nem kiemelkedőek .

A másik már amcsi elnökválasztás előtt bivalykodunk.

Ezek elgondolkoztató dolgok. Bár úgy néz ki Trump mester tökön lőtte magát a jelölti vitákon, de azért csak nincs még végleges eredmény és már előtte 30 k körüli bux Otp bivaly.

Nekem ez arra utal amit beszéltünk felminősítés után , hogy nem azonnal, de azért jön a lé , mondjuk én év végére is bőven elégedett lettem volna ilyesmi árfolyammal.

Most ezek után kicsit kíváncsi vagyok akkor mi lesz év végén.

jo nekedén beragadtam 1s…

#783113 Sumér harcos Előzmény: #783112

jo neked

én beragadtam 1sorttal 7650 környékén,1et meg nyitottam ma záró körül.

és van egy longom szinte ma aljról.

és ezt a diszes xarkupacot áthuzom,mint csiga a taknyot ezen a hosszuhétvégén:)

azt hiszem cserélnék veled.

:)

vagy talán nem is annyira xar lapok ezek?be(el)dobnád?:)

"vannak elképzeléseim ho…

#783112 Csusza Előzmény: #783108

"vannak elképzeléseim hol adok,hol veszek,hol sortolok,de le sem merem irni őket."

Na, ezzel én is így vagyok. :-) Bár egyelőre sem felfele, sem lefele nem érték el az ingerküszöbömet, így továbbra is pozi nélkül vagyok.

azóta ténykedtem,kötötte…

#783108 Sumér harcos Előzmény: #783106

azóta ténykedtem,kötöttem is kétszer.

de gőzöm sincs mi lesz.

jövőhét karcsú szerdán nyit.

fel-le minősités-november4-ugyan a felre multkor is 500pontot zuttyant,hirre adni volt.

amerikka választások.

vannak elképzeléseim hol adok,hol veszek,hol sortolok,de le sem merem irni őket.

Csak kitépték, nem bírta…

#783106 Csusza Előzmény: #783087

Csak kitépték, nem bírtak magukkal. Napi maxos, plusszos zárás pénteken, ezek buzik...

És én ma reggel már azt …

#783087 Csusza

És én ma reggel már azt hittem, elindul valami normális kori, erre megint nem engedik el, hihetetlen.

Jól néz ki. Év vége…

#782726 banyaiz Előzmény: #782723

Jól néz ki. Év vége ha minden a tervek szerint megy elég combos lesz buxban. 30 k körüli bux 8 k körüli otp és hol van még az év vége.

Rég jártunk már 8 k felett nem bánkódnék miatta. :)

Ész nélkül veszik, hihet…

#782723 Csusza Előzmény: #782700

Ész nélkül veszik, hihetetlen. Ennyit gondolkodnak az alapok. :-)

Henci!Kérlek, hívd fel H…

#782703 Ricsi Előzmény: #782700

Henci!

Kérlek, hívd fel Hosszhuszárt, hogy írtam neki mailt. Ha változott a címe, add meg az enyémet, hogy írjon rám, köszi:)