Kinn is sok asziväs...ott sem ismeretlen oratekerés sem, én helyedben céget bíznék meg vele
Kinn is sok asziväs...ott sem ismeretlen oratekerés sem, én helyedben céget bíznék meg vele
hogy hozod be? P rendszämmal Ausztriäban nem mehetsz keresztül. Tréler?
Koszi szepen. A kinti ugyintezes hogy megy ki kell vonatni a forgalombol vagy labon el lehet hozni?
Nekem altalanos hasznalatra kellene, mert evi 10-13 ezer kmet megyek max es ez a konstrukcio tunik a legoptimalisabbnak.
Tervezek 1 turat majd csak az a gond, hogy kint is van szemet boven. :/
A fijjuk azt írják a fórumon, h gyengébb a bőrözése, azért kopottak..
Én is nézegetm kint a játszós autókat. :-) Regadót ki tudod számolni (kalkulatorlap), műszaki ha van rajta 8E a honosítás, ha nix, akkor 40E. Rendszám, forgalmi, törzskönyv úgy 25E. Azt meg, h mennyibe kerül a ki meg be, azt megint ki tudod számolni (mennyit fogyaszt a kocsid, hova kell menni). Én nyáron kempingben, télen hostelben alszom, ha autóra vadászom ott.
Elkeserito az itthoni Civic Fn2 Type R felhozatal. 87 ezer kmet futott, de mar a kormany ki van kopva pfff... Becsuletesneppernel is a szervizkonyv alapjan 20-30 ezrenkent volt olajcsere.
Kerdesem az lenne hogy abehozatal mennyi munkaval jar Nemetorszagbol (felteve ha van talalat)?
Koszi elore is
egyelőre akkor sem vok oda értük,már az elektromos "biciglikért.
ilyen a mentalitásuk,ilyen törökös,misung nép ez a német.
nekem is.
Sokkal jobban kéne újonnan, mint egy mai kocsi..
kurta jo:)
ebből elszaggattam többet is a kilencvenes években,de csak 3ajtósakat.:)
Találtam egy régi tesztgyűjteményt, fotóztam neked belőle 5 gen Civic tesztet. CRX is van.. :-)

Csak kivi vagyok, h mennyivel kevesebb, mint a Sharan.
Ez sem úgy élmény, mint egy sportkocsi, hanem inkább a praktikuma, a helykínálata, meg a szolgáltatásai miatt szeretek vele autózni.
borkostolás helyett:))))biztosan örülnének a többiek:)
de akkor ez most elmaradt,mert bénye lesz.
ugyan többen ugy láttam svk partyt is birták volna,szegény Csokinak rontom a partyját:)
1héttel előbb benéz,nincs semmi keveredés.:)
talán 2 vagy 3éve van meg ez a passat,
egyszer ültem benne eddig, volt vele egy pesti utam M5,M0,egy kis város-vissza,mert az enyém szervizben volt,de nem is néztem.
meg a vásárlás napján megtaposgattam rendesen,hogy mit tud.
tettem bele egy sony usb rádiot,akkor láttam belülröl is:)
ugy nem hoz lázba,igy nem is nagyon foglalkozom vele,nem sokkal nagyobb élmény,mint a kombi francia.
majd ránézek a komputerre egyszer,szerintem többet eszik,mint a megane bőven, gondolnám.
szerintem is 6-7.5liter 100on.
Én sem értem. Esetleg körny. védelmi oka is lehet, németeknél rák tudja.
Apád Passatja hogy fogyaszt? A Sharan 6.5-6.6 körül vegyesben, amivel a paraméterek ismeretében nagyon elégedett vagyok.