Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Auto-motor technika

Behozatal

#784463 rbbj11 Előzmény: #784456

Kinn is sok asziväs...ott sem ismeretlen oratekerés sem, én helyedben céget bíznék meg vele

Behozatal

#784456 Ddavid Előzmény: #784450

Koszi szepen. A kinti ugyintezes hogy megy ki kell vonatni a forgalombol vagy labon el lehet hozni?

Nekem altalanos hasznalatra kellene, mert evi 10-13 ezer kmet megyek max es ez a konstrukcio tunik a legoptimalisabbnak.

Tervezek 1 turat majd csak az a gond, hogy kint is van szemet boven. :/

Behozatal

#784450 KawaBazsy Előzmény: #784449

A fijjuk azt írják a fórumon, h gyengébb a bőrözése, azért kopottak..

Én is nézegetm kint a játszós autókat. :-) Regadót ki tudod számolni (kalkulatorlap), műszaki ha van rajta 8E a honosítás, ha nix, akkor 40E. Rendszám, forgalmi, törzskönyv úgy 25E. Azt meg, h mennyibe kerül a ki meg be, azt megint ki tudod számolni (mennyit fogyaszt a kocsid, hova kell menni). Én nyáron kempingben, télen hostelben alszom, ha autóra vadászom ott.

Behozatal

#784449 Ddavid Előzmény: #784333

Elkeserito az itthoni Civic Fn2 Type R felhozatal. 87 ezer kmet futott, de mar a kormany ki van kopva pfff... Becsuletesneppernel is a szervizkonyv alapjan 20-30 ezrenkent volt olajcsere.

Kerdesem az lenne hogy abehozatal mennyi munkaval jar Nemetorszagbol (felteve ha van talalat)?

Koszi elore is

Találtam egy régi tesztg…

#782827 KawaBazsy Előzmény: #782445

Találtam egy régi tesztgyűjteményt, fotóztam neked belőle 5 gen Civic tesztet. CRX is van.. :-)

Csak kivi vagyok, h menn…

#782446 KawaBazsy Előzmény: #782441

Csak kivi vagyok, h mennyivel kevesebb, mint a Sharan.

Ez sem úgy élmény, mint egy sportkocsi, hanem inkább a praktikuma, a helykínálata, meg a szolgáltatásai miatt szeretek vele autózni.

borkostolás helyett:))))…

#782445 Sumér harcos Előzmény: #782436

borkostolás helyett:))))biztosan örülnének a többiek:)

de akkor ez most elmaradt,mert bénye lesz.

ugyan többen ugy láttam svk partyt is birták volna,szegény Csokinak rontom a partyját:)

1héttel előbb benéz,nincs semmi keveredés.:)

talán 2 vagy 3éve van me…

#782441 Sumér harcos Előzmény: #782437

talán 2 vagy 3éve van meg ez a passat,

egyszer ültem benne eddig, volt vele egy pesti utam M5,M0,egy kis város-vissza,mert az enyém szervizben volt,de nem is néztem.

meg a vásárlás napján megtaposgattam rendesen,hogy mit tud.

tettem bele egy sony usb rádiot,akkor láttam belülröl is:)

ugy nem hoz lázba,igy nem is nagyon foglalkozom vele,nem sokkal nagyobb élmény,mint a kombi francia.

majd ránézek a komputerre egyszer,szerintem többet eszik,mint a megane bőven, gondolnám.

szerintem is 6-7.5liter 100on.

Én sem értem. Esetleg k…

#782437 KawaBazsy Előzmény: #782427

Én sem értem. Esetleg körny. védelmi oka is lehet, németeknél rák tudja.

Apád Passatja hogy fogyaszt? A Sharan 6.5-6.6 körül vegyesben, amivel a paraméterek ismeretében nagyon elégedett vagyok.