nem követem mert nem érint.
Júliusban raktam be.. ne kelljen már mindent a szádba tenni.. :) bocs ez kicsit erotikusra sikerült.
Gúgli a barátod. Pályázatíró céget érdemes megkeresni, nekem ez egy pályázatíró cég hírlevelében jött akikkel korábban együtt dolgoztam. http://tampont.hu/
Nem találom a kiírást, csak azt, h okt-re volt tervezve a pályázás újranyitása. Te tudsz vmit róla?
"Az előzetes információk alapján Őszre várható olyan kapacitásbővítő pályázati kiírás,amely önállóan támogatja az ingatlan beruházásokat.
(GINOP-1.2.3.-16)
A konstrukció kombinált, ami az alábbiakból áll össze:
1. vissza nem térítendő támogatás: 30%
2. támogatott hitel: 60%
3. és CSAK 10% önerő.
A vissza nem térítendő támogatás maximális összege: 50 millió Ft
A kamattámogatott hitel maximális összege: 100 millió Ft
FONTOS :
Az építési engedély köteles beruházások kizárólag JOGERŐS ÉPÍTÉSI ENGEDÉLY birtokában adhatók be!
Területi korlát:
Nem nyújtható támogatás Közép-Magyarország régiójában megvalósuló projekteknek!"
Én kezdem kellemetlenül érezni magam, hogy hagyományos üzletágban gondolkozok:
Jack Ma, az alibaba.com alapítója (Kína leggazdagabb embere) mondta:
"Szegényeknek a legnehezebb szolgálatot tenni. Add ingyen, ők azt hiszik, csapda. Mondd nekik, hogy pici befektetés, azt felelik, keveset hoz. Mondd, hogy csináljuk nagyban, azt felelik, nincs pénzük. Mondd, hogy próbáljunk valami újat, azt felelik, nincs tapasztalatuk. Mondd, hogy tradicionális üzlet, azt felelik, túl nehéz. Mondd, hogy újfajta üzleti modell, azt felelik, MLM. Mondd, hogy nyissanak saját boltot, azt felelik, nincsenek lehetőségeik. Mondd, hogy kezdjenek új üzletbe, azt felelik, nem értenek hozzá.
Mindegyikükben van valami közös:
A Google-ban kutakodnak, a barátaikra hallgatnak, akik ugyanolyan reménytelenek, mint ők, többet agyalnak, mint egy egyetemi professzor és kevesebbet tesznek, mint egy vak ember.
Csak kérdezz rá, mit akarnak tenni. Nem fognak tudni válaszolni.
Ahelyett, hogy a szíved remegne gyorsabban, miért ne csinálj valamit gyorsabban, ahelyett, hogy csak agyalnál valamin, miért ne tégy valamit érte. A szegényekben egyvalami közös:
Egész életük a várakozásról szól."
ezután úgy fog fogyni a számlatömb mint a cukor. :)
azért mögé kéne rakni valami adócsökkentést.. tsg-i adó nem sok.. az osztalékot terhelő adókat kellene csökkenteni.
Megküldték elektronikusan a vállalkozásunk minősítését és végrehajtási eljárás miatt nem felelünk meg a megbízható adózói feltételeknek.
Írnom sem kell, nem volt végrehajtás tárgyév és megelőző öt évben.
Bosszant és le vannak szarva, nem akarom, hogy ezzel is sakkban tudjanak tartani.
Pedig de :(
szépen kielemezték uber vs taxi paródiát :)
http://iflgazdasag.blog.hu/2016/01/24/hiaba_van_igazatok_taxisok_ha_bunkok_vagytok_10_hibapont