Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

Üdvmondjuk Trump jobb le…

#780281 BudFox Előzmény: #780276

Üdv

mondjuk Trump jobb lenne Magyarországnak.

Viszont Trump meg mondott olyat hogy szerinte kevés fegyver van az országban, szerinte még több kéne hogy az emberek meg tudják védeni magukat :D

totál elment ilyen téren az esze....

de én várnék tőle valami komoly lépést valami téren, valami átütőt...nem ilyen langyos kormányzást mint az Obama alatt.

nekünk jobb a tramp.. me…

#780276 Ibiza Előzmény: #780273

nekünk jobb a tramp.. mert a meglévő vonalnak szúrjuk a szemét..mert nem ugrálunk füttyentésre..

Szerencsére nem királyság van.. az elnök egy intézmény..nem személy..azt csinálja amit mondanak...ha nem akkor jön egy őrült lövöldöző..választások után vélhetően minden marad a régiben... apró változásokat belevihet..sokat nem.

amúgy érdekes nem..minden héten van őrült lövöldöző usában..génmódosított kajáktól vagy fel vannak programozva? bekapták a kulcsszót.

OTP

#780274 BudFox Előzmény: #779969

Azért én is félek ettől az elnökválasztástól...meg még mi jöhet ?

Különben az OTP már 8000 felé menne...

úgyhogy most nagyon észnél kell lenni aki benne ül.

Lehet hogy jobb lenne Tr…

#780273 BudFox Előzmény: #780232

Lehet hogy jobb lenne Trump,

csak a tőzsdének nem lenne jó. mert óriási esések lennének.

Amiatt lenne jobb hogy Trump -nak nem tudnak parancsolni a lobbisták mert rengeteg pénze van és xarik rá...Azt csinálja mit Ő akar, emiatt persze kiszámíthatatlan is, ezért félnek a pénzemberek tőle.

Lásd. Soros is Clintont pénzeli.

Nem tudom milyen ember l…

#780232 banyaiz Előzmény: #780191

Nem tudom milyen ember lehet ez a Trump de ami a kampányban lejön róla egy elég nagy tuskónak tűnik. Ez valahol a demokrácia válsága, hogy elnökjelöltként a végső küzdelemig eljutott. Túlzott tiszteletet nem ébresztett bennem. Clintonnét igazán nem tudom hová tenni olyan semleges érzéseket vált ki, olyan színtelen szagtalan. De kulturálisan "összetettebb" figurának néz ki Trumpnál . Trump "papánál". :)

Na közben törölve lett amire válaszoltam, vagy eltűnt valahová. Na mindegy szóval ez a papázás nálam ilyen népies probléma , népies urbánus vitára lehet visszavezetni, kulturális hiányosságok előbukkannak nálam.

...

Csusza: Kicsit el van anyátlanodva a papír, de ha minden a tervek szerint megy év végére izmoznia kellene. Ez a német bankos sztori se dobja fel vszínű.

Ettől a választéktól nem…

#780203 Csusza Előzmény: #780190

Ettől a választéktól nem is lehet elájulni! :-D

Ahogy otp-től sem, igen erőtlen, valami kivárás van, esetleg következő felminősítésre(?) gyúrás.

nem bántásból hanem tisz…

#780191 Ibiza Előzmény: #780190

nem bántásból hanem tiszteletből..mint ahogy kosztó papázol

Nem vagyok elájulva én s…

#780190 banyaiz Előzmény: #780176

Nem vagyok elájulva én se a választéktól. Trumpnak nem örülne a piac első reakcióként vsz. Aztán utána konkrétan miket lépne ki tudja. Clinton esetén pozitív reakciókat várnék mert kevésbé ködös mit lehet tőle várni nagyjából.

Elég szorosnak néz ki utolsó pillanatig nyitott . Most csak a vita előtt is alatt is volt rángatózás , mi lesz majd választás közeledik.

...

Ibiza: Koruk alapján néni , bácsi de egyébként egyiket se nézném annyinak amennyi. Ez az amerikai álom. :) Nem bántásból papáztam egyébként .

A kampány azért csak kam…

#780176 Csusza Előzmény: #780134

A kampány azért csak kampány. Utána mindenki lehiggad, és tudjuk, hogy töredékét sem lépi meg az ígéreteknek. Nem fogják kiforgatni a világot a sarkaiból.
Amúgy mindét figura borzasztó, tipikus amerikai stílus, én nem is nézem őket.

jól jelzi a szervilitást…

#780145 Ibiza Előzmény: #780134

jól jelzi a szervilitást.. trump az papa orbán meg egy féreg ugye?

Miközben egyik az csak egy külföldi jelölt a másik az a Hazád? miniszterelnöke...

Csak megjegyzem az elnök vagy m.elnök az egy intézmény nem személy.. csak szmbe jutott.

Clinton Trump meccs ok…

#780134 banyaiz Előzmény: #780131

Clinton Trump meccs októbert meghatározhatja vsz.

Néztem a vitát szerintem Trump húzta a rövidebbet. De nehéz megsaccolni hogyan csapódott le amcsi fejekben.

Nem láttam extrát Trump papától, Clintontól se de vsz Trumpnak kellene valamit mutatnia nyerjen.

Ha minden tervek szerint alakul év végére kell keménykednünk .

Tapasz: vsz ez a magyar népszavazás nem fog különösebb hatást tenni rá, konkrétan szerintem semmilyen hatást. De ha Trump megnyeri a választást az egy Brexithez hasonló felfordulást hozhatna legalábbis első reakcióként. Lehetnek előtte is parázások. Bankadó emelés csökkenő EU támogatások miatt dupla tökönlövése lenne saját magunknak. Ennek az ideje lejárt amikor ment chf parasztvakítás. Akkor volt a gonosz bank műsor, most a bankok segítsék a gazd növekedést műsor van. Gonosz bank műsor egyszeri és megismételhetetlen szellemi termék volt. :)

Bazz, ha én fogorvoshoz …

#780131 Csusza

Bazz, ha én fogorvoshoz megyek, akkor ezt a dögöt visszaadják.
Úgy látszik a mai parodontológiai klinika sem tett jót neki... :-/
Előre szólok, hétfőn újra megyek, mehet a shortolás! :-)

Én szinte kizártnak tartom, hogy 7k alá visszamenjünk. Jó papír ez.

háát ha hétfőn nem szökk…

#780114 Ibiza

háát ha hétfőn nem szökken 250 fölé akkor sztem irány a 6950

Aki az előző felmenetelb…

#780090 Tapasz Előzmény: #780089

Aki az előző felmenetelben 7400 ért vett, az több, mint 4 évet ült benne. Soha nem lehet tudni. Ráadásul, ha már nem lesz uniós pénz, akkor jöhet megint a bank adó.

Kiváncsi leszek az érvényes szavazás eredménye milyen hatással lesz a jövő hét hétfői kereskedésre.

aki ugy 7630on vásárolt,…

#780089 Sumér harcos Előzmény: #780061

aki ugy 7630on vásárolt,azzal ugy mi lesz?

2honapra beragadt?

hirre adni,nagyon benne van szept 16 óta,eddig.

mondtam 250 a fontos szi…

#780034 Ibiza

mondtam 250 a fontos szint..de nincs jelentősége..

Na, legalább nem kötötté…

#780027 Csusza

Na, legalább nem kötötték 7200 alá, ez is valami.