Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

OTP

#779969 Csusza Előzmény: #779897

Szia! :-)) Örülök, hogy itt vagy, meg hogy ilyen szép köröket csináltál, gratulálok! ;-)
Mi itt csak kicsiben, aprózva nyomjuk a szakmát... :-)

OTP

#779897 BudFox Előzmény: #779753

Sziasztok. :-))

Már egy ideje nem néztem be...hogy álltok manapság ?

Nekem idén ez a 3. menet OTP -m.

Volt egy ugye még Quaestorból :

4334 - osztalék , tehát olyan 4167 -ről volt és 7000 -en adtam el.

a 2. pakk olyan 6800 körülről volt osztalékkal együtt, amit 7090 -en adtam ela mostani pakk. 7290 -ről van.

eladhattam volna hétfőn felminősítés rallíban 7620 körül...de hát az vártam hogy megyünk nagyon...

Most kicsit konszolidálódunk azthiszem...

ha USA nem esik még akkor megyünk feljebb, és jön a mikulás rally is majd.

év végére jó lenne 7700-8000 -et megcélozni.

Mindörökké legjobb bankr…

#779783 banyaiz Előzmény: #779686

Mindörökké legjobb bankrészvényről beszélsz :)

Forint ügyileg Matoék stabil de gyenge Ft-ban utaznak . Mióta mozog már ebben a 30x-31x sávban? Évek óta. Ez exportnak jó dübörög is. Még chf hitel hegyeknél is ez volt a jegybanki pol.

Szerintem arra van kivárás most merre indulnak a nagy piacok ősszel. Új csúcsok felé vagy kis para.

Lassú dolog az, hogy olyan alapok akik nem vehették elkezdjék venni komolyan. Ha lesz ok rá, hogy innen lényegesen tovább menjen több alap jöhet szóba mint potenciális vevő. Az ilyet meg kell becsülnünk ínségben , migrációs krízisben. Világvégében. :)

A másik része azért a piac már ezt a felminősítést kb akkor elkönyvelte amikor bankokkal megtörtént a megegyezés. Csak az időpont volt a kérdéses, meg az, hogy nem pávatáncról van e szó. Azért azóta jöttünk 4000 Ft-ot mondjuk.

Év végére vagyok kíváncsi ha úgy alakul ahogy elképzeltem, hátha egy kis lóvét csoportosítanak ide. Jöhetne egy kis esegetés és év végére all in Bét. :) Ábrándozgatok itt egy kicsit.

Más is kivár, halál gyen…

#779753 Csusza Előzmény: #779728

Más is kivár, halál gyenge a forgalom.

Itt én sem bővítek egyelőre.

semmi történés részemről…

#779728 Sumér harcos

semmi történés részemről azóta,van egy sortom továbbra is.

de abból sem nyitok többet itt.

longom egyelőre nincs,nem zavar a partvonal kicsit,de innen(7500) nem is longolom.

ts10(8072 kiütés) sortcertit nem nyitok az esetleg felhuzott árfolyamnál sem,,várom hátha kihoznak legkésőbb jövőhéten mondjuk egy ts11 nevezetűt,biztonságosabb kiütéssel,ha szükség lenne rá.

ez a 7380-7600 árfolyam nekem nagyjából kivárás,nem kapkodok.

Na így viszont mindjárt …

#779721 Csusza Előzmény: #779717

Na így viszont mindjárt más! Várom a 220 forintos eurot... :-)

" egy 250 forintos eurot…

#779717 matgab Előzmény: #779705

" egy 250 forintos eurot nem könnyű elképzelni. :"

acsajok nem szoktak panaszkodni neked arról, hogy gyenge a fantáziád?? :-) Mondtam 316-nál, hogy EUR alapra helyeztem a jövedelmeimet, míg a kiadásaim forintban vannak-ergo a HUF erősödés egyértelmű.

Igen, akkor nagyon erős …

#779705 Csusza Előzmény: #779688

Igen, akkor nagyon erős volt, én akkor sem értettem, miért. (mondom, tényleg tök hülye vagyok a devizákhoz, csak a csártot látom)

300 körül nem hiszem, hogy nagyot lehet bukni euroval, egy 250 forintos eurot nem könnyű elképzelni. :-)

nem rossz de ki emléxik …

#779688 Ibiza Előzmény: #779686

nem rossz de ki emléxik már a gagyi közepi 300alá szúrásra..

http://stooq.com/q/?s=eurhuf

3y válaszd ki

amúgy csak azért ment mert vettem 309 en egy raklappal.. igaz egy kisebbet hétfőn.. gondoltam hátha nincs még felminősítés.

Amúgy jó pénz a forint.. ár-érték arányban sokat kapnak ez eurért.. munkában szolgáltatásban..most talán mennek föl a bérek romlik az arány.. talán érdemes lenne eurra váltani 300körüli értéken..

nem fogják de elvileg lenne jelentősége..a sorosféle malacok hoppon maradnának.. hacsak nem tudnak belső infókat az eurral kapcsolatban.. elég megbízható helyről hllottam a bankokban pihennek a shillingek meg a német márkák.

Én nem értek hozzá, de a…

#779686 Csusza

Én nem értek hozzá, de azért figyelgetem forintot, és ma eur/huf 308-ig ment, ami nem gyenge szerintem, mintha ez egy szint lenne.
https://finance.yahoo.com/chart/EURHUF=X#eyJtdWx0a...

OTP-ben meg forgalomnövekedést látok. Intézményiek már vehetik, ezt nem érdemes feledni, meg ők nem tudtak előre árazni.

Valóban nem ment 9 ezerig három nap alatt, ez viszont igaz, tehát szar a papír, temetni kell... :-)

Azért arra nem számíthat…

#779660 banyaiz Előzmény: #779644

Azért arra nem számíthattunk, hogy erre a híre kilő 8 k fölé. Főleg most, hogy itt ősszel azért lesz esemény külföldön.

Lényeg a lényeg, hogy a szopóágról arra az ágra keveredtünk ahol a jó hírek érkeznek. Ebből sorozatból chf hitel őrületek, bankadó, tranzakciós adó ötletelés egyéb sarcokon, bóvliba süllyedés stb stb , tartunk a fény felé, jó sorozatba kerültünk. A tendencia kedvezőre fordult. :) Ezen kell tovább robognunk.

Pünkösdi királyság volt …

#779618 Ibiza

Pünkösdi királyság volt a felértékelés, a Huf is csak pár órát bölénykedett.

7250 komoly szint az 500az karcsú..de ezzel sem bír..650ig el kellene menni de nem tud átmenni a zöccázon..inkább a 250 az iránya sztem.. 186nál elemi vételi erő szokott kerekedni.. 250-500 között ellesz egy darabig ahogy látom.