Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Magyarország

kopaszozni lehet orrozni nem?

#778417 Ibiza

nagyon megy a kopaszozás..miközben orrozni nem lehet semmilyen formában...ez mi?

tényleg nem normálisak..

#778408 tozsdenyul Előzmény: #778391

Megy a kiügyvédkedés :)

"A hozzászólásodban szereplő politikai nyilatkozatokat "

a pápa? Hü de gyorsan lesöpörted szegényt...a cikkben hitéleti nyilatkozatokat tett, nem politikait, de végülis mindegy, úgyis csak egy hülye gazember?

Igazán apró kis hibák az agymosásban :

1. Nem csak az az antiszemita cikke van, amit "megbánt", hanem gyártotta folyamatosan. Nem elég nem antiszemitának lenni, annak is kellene látszani, na az még nem megy neki.

2. Nem Bayer a téma, csak a propaganda szerint. (a propaganda szerint csak ballib hiszti - egy fenét csak ballib - illetve szegény Bayert támadják)

Öt ismerjük, nincs újdonság.

Nem ö a téma, hanem hogy egy ténylegesen és bíróság által is (pedig nagyon megengedö a törvény), gyülöletkeltö, uszító, antiszemita cikkeket író embert, ebbéli tevékenységért kitüntet a kormány.

A gyülöletbeszéd, uszítás felkarolása semmilyen minimumot nem ér el a népnemzeti keresztényeknél? Nem kíván a népnemzeti keresztény utat mutatni az ügyben? Hogy, hé, pont a másik irány volna jó? Mert így nagyon úgy tünik, hogy a népnemzeti útmutatás itt (nem csak itt, majd talán bövebben) mintha pont ellentétes volna a jézusi tanítással.

Egy dolog irgalmazni, de az már mindjárt kitüntetést is jelent?

ez itt Trump?

#778406 TrendMan

Új vállalkozásba kezdenél? Megnyílt az EU-kassza

2016. augusztus 26. 14:52

nyomtatás

Megjelent a "Nem mezőgazdasági tevékenységek elindításának támogatása - Mezőgazdasági tevékenységek diverzifikációja, mikrovállalkozás indítása" pályázat, melynek a rendelkezésre álló keretösszege közel 14 milliárd forint. A mezőgazdasági termelők és magánszemélyek is maximum negyvenezer eurónak megfelelő támogatásra nyújthatják be kérelmeiket. Az elnyert támogatást ötéves kötelezettségvállalás mellett, két részletben kaphatják meg a nyertesek az üzleti tervben megfogalmazott célok megvalósítására.

hirdetés

Pályázatot írtak ki a nem mezőgazdasági tevékenységek indításának támogatására a Vidékfejlesztési program keretében. A most megjelent pályázattal együtt eddig a Vidékfejlesztési programban 36 pályázat jelent meg. A rendelkezésre álló mintegy 1300 milliárd forintos keretből eddig több mint 900 milliárd forintot hirdettek meg.

A pályázat részletei

• A rendelkezésre álló tervezett keretösszeg 13,85 milliárd Ft, mely két célterület között oszlik meg.
  • A támogatott támogatási kérelmek várható száma 1154 db.
  • A projektek megvalósítására a Vidékfejlesztési Program szerinti vidéki térségekben található településeken van lehetőség. Nem támogathatóak Budapest és a budapesti agglomerációhoz tartozó településeken végrehajtott beruházások.
  • Egyösszegű átalány formájában, két részletben, nyújtható támogatás.
  • Igényelhető támogatás 40 000 eurónak megfelelő forintösszeg 5 évre.
  • Az első kifizetési kérelem benyújtás alkalmával a támogatás a teljes összeg 75%-a. A fennmaradó 25% támogatási összeg igénylés az üzleti terv teljesítése előrehaladásának függvényében, legkorábban az első igényléstől számított 36 hónap elteltével, de legkésőbb 48 hónapon belül tervezhető és igényelhető.
  • A támogatási kérelmek benyújtása 2016.10.24-től lehetséges.
  • A projekt fizikai befejezésére a Támogatói Okirat kézbesítését követő naptól számított legfeljebb 48 hónap áll rendelkezésre.

Támogatható tevékenységek

1. Önállóan támogatható tevékenységek
  • a vidéki térségekben a mezőgazdasági mikro-vállalkozások által nem mezőgazdasági tevékenység indítása
  • a vidéki térségekben nem mezőgazdasági mikrovállalkozás indítása

Egyszerre két támogatási célterületre nem nyújthat be támogatási kérelmet a támogatást igénylő.

2. Önállóan nem támogatható tevékenységek

• A tájékoztatás és nyilvánosság biztosítása kötelezően megvalósítandó önállóan nem támogatható tevékenységek.

Nem támogatható tevékenységek

• mezőgazdasági termék feldolgozására
  • energetikai termelő és megújuló energia termelésre irányuló beruházás és fejlesztés
  • az üzleti tervben bemutatott projektben nem szereplő tevékenységek
  • elsődleges mezőgazdasági termelés

Műszaki- szakmai elvárások

• Az üzleti tervben vállalt (legfeljebb négy éves) időszak elteltével, de legkésőbb a támogatói okirat kézbesítését követő naptól számított 4. üzleti év végére támogatás igénylő teljesíti az üzleti tervben vállalt kötelezettségeket.
  • A Támogatói Okirat kézbesítését követő naptól számított, legfeljebb 9 hónapon belül megkezdi az üzleti terv végrehajtását.
  • Új turisztikai tevékenység indítása esetén a kedvezményezett köteles akkreditált képzésen részt venni, amely számára térítésmentes.

Támogatást igénylők

1. célterület esetében
Mezőgazdasági termelő, aki, vagy amely együttesen megfelel az alábbi feltételeknek:
  • mikrovállalkozásnak minősül
  • a támogatási kérelem benyújtását megelőző teljes lezárt üzleti évben elért éves árbevételének legalább 50%-a mezőgazdasági tevékenységből származik
  • székhelye/életvitelszerű tartózkodási helye legalább a támogatási kérelem benyújtását megelőző év január elsejétől a felsorolt településen van (3. és 4. melléklet)
  • rendelkezik ügyfél- azonosítóval
  • a fejlesztendő tevékenység nem szerepel a bejegyzett (NAV felé bejelentett) tevékenységei között

2. célterület esetében
Magánszemély, aki együttesen megfelel az alábbi feltételeknek:

• legalább a támogatási kérelem benyújtását megelőző év január első napjától életvitelszerű tartózkodási hellyel rendelkezik a felsorolt településen (3. és 4. melléklet)
  • 18. életévét betöltött, cselekvőképes természetes személy
  • rendelkezik ügyfél- azonosítóval
  • első ízben indít vállalkozást, vagyis: nem tagja, nem volt tagja, illetve nem tulajdonosa vagy nem volt tulajdonosa már bejegyzett vagy korábban bármeny okból megszűnt vállalkozásnak

tényleg nem normálisak..

#778391 prospero Előzmény: #778324

A hozzászólásodban szereplő politikai nyilatkozatokat nem tekintem iránymutatásnak, és az alábbi alapelvek miatt nem kellett volna elsőként tiltakoznom a kitüntetése ellen:

1. Megbocsátás ( pláne, ha a "bűnös " bocsánatot kér illetve megbánást tanúsít lsd. általam linkelt Bayer interjú 2015-ből: "ma már nem írnám le azt a mondatot." "Nem a zsidóságukkal van bajom, hanem a mondanivalóval"

2. Irgalom. 3. Kegyelem.

(Az vesse rá az első követ, aki közületek bűntelen)

A felebaráti szeretet parancsa, ha A Mérce az, hogy ellenségemet is szeretni kell, akkor Bayert is, nemcsak Salah Abdeslamot a párizsi merénylőt. Ha erre képtelen vagyok, mert ember vagyok, nem pedig Jézus, Isten fia akkor már nem vagyok keresztény??

Pont fordítva: A kereszténység lényege az, hogy felismered, hogy nem tudsz a mérce szerint élni, mert ember vagy és ezért szükséged van a megváltásra. Ami pedig Jézusban való hit nélkül nem megy.

(Én vagyok az Út, az Igazság és az Élet).

Mi történik, ha elfogadod Jézust, azaz megtért keresztény leszel? Egyrészt méginkább törekszel a mérce szerint élni, ami már nem kívülről jövő parancs, hanem belső késztetés, áradó szeretet, egy óriási erő, ami képessé tesz a megbocsátásra, a kegyelem és irgalom gyakorlására, az ellenséged szeretetére, másrészt viszont megmaradtál embernek, azaz nem fog sikerülni, nem leszel bűntelen továbbra sem, azaz továbbra is hibázni fogsz mindezek ellenére.

Az emberek itt értik félre leginkább a kereszténységet ti. azt várják, hogy egy megtért ember képes elérni a mércét az élete minden területén, soha többé nem téved, vagy vétkezik és ha kudarcot vall: akkor azt mondják rá: Te nem is vagy keresztény, micsoda álszent keresztény vagy te, hiszen nem érted el a Mércét, amit mindannyian ismerünk. Micsoda képmutatás.

És pont ezért van szükség Jézusra, hogyha elbuktál is a földi pályafutásod során, ő ott álljon melletted mikor visszatérhetsz Istenhez, és Isten rá való tekintettel megengedje az Ítéletkor hogy az eredendő bűn, azaz Istentől való elszakadás és megtagadás alól felszabadulj, illetve más bűneidet is megbocsátja amit már Jézus jelenlétében követtél el, és az Ő végtelen szeretetében maradj a továbbiakban örökké. Azaz nem érdem szerint ítél -mennyi migránst fogadtál be,mennyi jót cselekedtél, mennyire szeretted az ellenségedet, hanem kizárólag Jézusra való tekintettel, hogy életedben elismerted e Jézust. Azaz Jézus megváltása nem mindenkinek, csak azoknak jár, akik életükbe befogadták őt. Ha pedig nem kéred és kapod meg kegyelemből a megváltás ajándékát akkor marad a pokol, azaz az Isten nélküliség, itt a Földön is, mikor nincs vagy kevésbé van jelen a szeretet, irgalom, kegyelem, inkább csak a gyűlölet, halál, pusztulás. Lsd. iszlám állam területén élők életét.

Amiben pedig tévedsz még, hogy nemcsak keresztények hanem az istentagadók is ítélőszéke elé állnak majd. Mindenki. azaz te is. Nem csak nekem van elszámolnivalóm vele, hanem neked is.

ha már ennyire megy a bayerezés

#778380 Koffein

Török Gábor jól megfogalmazta a bayer ügyet. Akit idáig sem érdekeltek ezek a kitüntetések, azt most sem érdekli, de táborok egymásnak tudnak feszülni...

https://www.facebook.com/torokgaborelemez/posts/10...

"1. Vannak ennél sokkal fontosabb politikai témák. De ismerjük a politikai napirend természetét.
2. A magyar közélet szereplői és az egyes táborok rajongói imádják az ehhez hasonló ügyeket. Lehet lelkesedni, elhatárolódni, gyűlölködni, kiátkozni, egymást utálni.
3. A magyar közélet elszenvedőit ("emberek") általában hidegen hagyják az ilyen ügyek. Azt sem tudják, hogy ki az a Bayer Zsolt. Az meg végképp nem, hogy mi a baj vele. Így aztán az ilyen ügyeknek a választókra gyakorolt hatása minimális. Az elitekre és a táborokra gyakorolt hatása viszont jelentős.
4. A kitüntetés politikai döntés. Végső soron politikusok döntenek róla. Általában a lista többet mond a kitüntetőről, mint a kitüntetettekről.
5. Az ideális az lenne, ha politikai alapon soha senki nem kapna állami kitüntetést. De miután ez politikai döntés, a lista általában tele van olyanokkal, akiknek elsősorban vagy kizárólag politikai érdemeik vannak.
6. Bayer Zsolt kitüntetése is alapvetően politikai érdemekről szól. Ahogy számos más emberé is, akik most a díjukat visszaadók között vannak. Elképesztő amúgy, hogy mennyien vannak olyanok, akik esetében a politikain kívüli érdem szinte fel sem merülhet. Értékválasztás és ízlés kérdése, hogy kit melyik eset bánt vagy lelkesít jobban.
7. A köztársasági elnöknek minden olyan kitüntetésre tett javaslatot vissza kellene utasítania, amely ellentétes az alkotmány értékrendjével. Nem méltó a kitüntetésre, aki például a kommunista diktatúra vezető politikusa volt, de az sem, aki nem tartja tiszteletben az emberi méltóságot. Minden más esetben egyrészt mérlegelnie kell, hogy a személyes értékrendjébe belefér-e az adott javaslat aláírása, másrészt egyszerűen el kell fogadnia, hogy az érdemeket a különböző politikai erők másként ítélik meg. Ezért is támogatunk bizonyos politikai erőket, másokat pedig ezért ellenzünk.
8. Egy politikai döntés meghozatalakor számolni kell azzal, hogy annak politikai hatása is lehet. Ha a döntéshozók nem kalkuláltak a belső (hazai tiltakozások) és különösen a külső (nemzetközi vélemények) problémákkal, akkor nagy hibát követtek el. Ha számoltak vele, de azt kívánatosnak vagy vállalhatónak gondolták, akkor majd meglátjuk, hogy igazuk volt-e."

Dínóláb

#778379 Láma Előzmény: #778364

"miért vannak mindig döglegyek..amik belerondítanak.."

Nagyon sokan feltettük ezt a kérdést magunkban már, itt ezen a fórumon is. Hidd el . :)

Mi nem tetszik?

#778378 Láma Előzmény: #778128

"Cigánygyülölet -pipa"

Nem. Cigányokkal szemben sosem volt rasszista. Csak mindenki mással szemben. Nem fura ez a szelektív rasszistaság? A cigány meg amúgy egy f@sza kis nép, mint megtudtuk. Csak bennük van a dög. Érdekes ez a szelektív rasszizmus. Mi lehet az oka?

lazulj egyet nyúl

#778366 Ibiza Előzmény: #778363

A barátnőmmel már több mint két hónapja jártunk együtt, amikor úgy döntöttünk, hogy eljegyezzük egymást.

A szüleim támogattak, a barátaim bátorítottak, és a barátnőm maga volt

az álom! Egyetlen dolog zavart csak, de az nagyon, és ez nem volt más

mint a barátnőm kisebbik húga. A leendő sógorném 20 éves volt, szűk mini

szoknyát és rövid trikókat viselt. Időnként, amikor közel került hozzám

lehajolt és ilyenkor megcsodálhattam az alsóneműit. Szándékosan tette!

Ezt sosem csinálta, ha más is a közelben volt.

Öt hónappal az eljegyzésünk után egy szép napon a hugica felhívott és kérte, menjek át hozzá az esküvői meghívókkal kapcsolatban. Egyedül volt, amikor megérkeztem.
Suttogva mondta, hogy hamarosan házas ember leszek, de úgy érzi, hogy vágyai vannak velem szemben, amit nem tud visszatartani, illetve nem is igazán akarta visszatartani. Közölte velem, hogy szeretne velem szeretkezni; csak egyszer, mielőtt megházasodom és elkötelezem magam a nővérének.

Teljesen kiakadtam és egy szót sem tudtam mondani.

Majd így szólt:
- Most felmegyek a szobámba, ha akarsz, gyere fel utánam és megkaphatsz!

Elkábultam.
Teljesen lefagyva néztem, ahogy felmegy a lépcsőn. Mikor felért, lehúzta a bugyiját és ledobta a lépcsőre, ahol álltam. Egy pillanatra megálltam, majd megfordulva egyenesen a bejárati ajtó felé indultam.
Kinyitottam és kiléptem a házból. A kocsimhoz indultam.

Az apósom kinn állt.
Könnyes szemmel megölelt majd így szólt:
"Nagyon örülünk neki, hogy átmentél a teszten. Sosem kívánhatnánk jobb embert a lányunknak. Légy üdvözölve a családban!"

Mi az eset tanulsága?

A gumit mindig hagyd a kocsidban!

Dínóláb

#778364 Ibiza Előzmény: #778363

szar lehet neked nyúl..nem tudsz elülni magad mellöl :)

de elég a fajtádból..

Amúgy nem tudom miért kínozod magad itt..biztos van nektek valami jó kis pocsolya..jót lehet ott brekegni..büdös van..de legalább a teféléd :)

csak okulásodra a pacek jelentése arc..( a szleng és az argo nyelvjárás is használja) ne higgy a gyógyegér libsiknek..

Egy fórum a kollektív bölcsesség helye.. a formálódó gondolatok elméletek gyémánttárcsája..ami brilliánsokat hoz létre.. egy ember egy vélemény..valódi demokrácia egyenlőség (na jó nem..mert az élet eleve nem igazságos..lásd szegény nyusz) A pozitív energiák és tudás fókusza.. a magasabbrendű gondolatok tárhelye..a szinergiák gyurmája..KELLENE, hogy legyen..de nem..miért nem használjuk ki ezt..miért vannak mindig döglegyek..amik belerondítanak..

Dínóláb

#778363 tozsdenyul Előzmény: #778361

Ühüm :)

Na jó kapálózást, szellemi képességeidet ismerve jó lesz, és felemelö, Kazincy-díjas munka :)

Dínóláb

#778361 Ibiza Előzmény: #778360

próbálkozol mííí.. valakinek meg kellett csinálni a témát..a tavarisiknak nem ment.. Mellesleg a kollégáim mármint a képzett szakemberek nagy része nem volt tavarisi..minden szakemberre egy-két komcsi vattaember volt a felosztás.. tavarisik írták az utijelentéseket..nyaliztak ahogy a nyúlflékhez illik... kötelező volt nekik..

Ja jut eszembe.. oroszokhoz mehettem de celldömölknél nyugatabbra nem..:).. Sopronba csak rendszerváltás után jutottam el a melóból. :DD kollégák már röhögtek.. engem tutira leszedtek a vonatról civilruhás rendőrök.. kicsit uncsi volt mert fél évig jártunk Győrbe..

tényleg nevetséges..csak Ibiza retorikákkal próbálkozol..de hát semmi stílus.. butaság a köbön..

Dínóláb

#778360 tozsdenyul Előzmény: #778359

nincs azzal baj, hogy kaviároztál moszkvában, de ha szakember vagy is, akkor is jó elvtársnak kellett lenni hozzá, ha csak egy kicsit is gyanús vagy, nem engedtek sehova, pláne nem többször, pláne nem több helyre, pláne nem fizetve kaviárt pezsgöt

15x vittek szovjetbe? Kaviár, pezsgö? Kádárt sem tartották ilyen jól, elvtárs, elvtárs.

Nem kell többet mondanod, eléggé bemutattad a jellemed, nem meglepö, hogy ahogy most is, 40 éve is egy elvtelen személyiségzavaros nyomi szar voltál

Osszad csak az észt, ma úgyis a volt mszmp-s funkcik tolják a politikát is, minden jó elvtárs ott ül a parlamentben és dolgoznak az orosz-magyar barátságon

Antiszemita, rasszista, jó kommunista elvtárs, aki fossa a magyar nyelv legalját mindenkire

Te aztán kimaxoltad az életet hallod-e, ez aztán a valami, másnak ennyi szemét összehozásához három élet kell...:)

És mind odataláltok a NER -hez, mintha valami mágnes vonzana

Igazán rendkívüli

Mi a tököm nem tetszik neked bayeren, gyakorlatilag az ikred :)

Dínóláb

#778359 Ibiza Előzmény: #778356

:DD látom komoly komoly dossziém van macska jánoséknál.. kb 40x leírtam mert a tiféléd..próbálkozik.. azért tudtam 15x a volt szovjetekhez menni..mert Én voltam aki meg tudta csinálni a dolgot..beleraktam azt a tudást.. energiát amit kell.. a tavarisi szerelésvezető meg domborított.. bezony..szép volt..nyakig a kaviárban pezsgőben csajokban..:) a komcsi majomnak csak ahhoz volt esze 2farmerben ment a repülőre :)).. ostoba kis komcsik..Én meg vittem egy kis csomagot csajoknak.. és 50x többet kerestem vele..

sunyi kis majom vagy lássuk be.(csak a kedvedért egyes számban,) a retorikai fordulatokat is Ibizától szopjátok..a szerénység elvtársat is Én raktam neked videóval.. de már így is többet volt szó rólatok mint kéne..

semmi de semmi pozitív dolog nem lakik bennetek.. semmilyen hozzáadott értéket nem adtok..semmilyen saját vélemény.. azt próbáljátok rám és másokra nyomni amit ti tesztek.. kirekesztés cimkézés trollkodás az életetek..ahhoz képest állítólag eüben vagy ahhoz képest egész nap itt esz a fene.. nagy kereslet lehet rád.. :D ja..

lapítás sunnyogás és ha beír valaki valami pozitívat egy saját vélemény akkor őrült támadás..szardobálás..ahogy elvárható tőletek.. tőletek mert egy jelenség vagy.. leképezed a fajtád.

Azt gondolom sajnálni kell a tefélédet.. semmi saját élmény..semmi alkotás.. semmi karakter.. elismerést egymástól a ki a nagyobb troll.. ki adta többet vissza a vissza nem adhatót..

Dínóláb

#778357 tozsdenyul Előzmény: #778355

egyébként megint többesszámban beszéltél rólam, sértegetve, dehogy vagy te egy paranoid gyülölködö, az kizárt :)

Ide jársz a netre fényezni magad, saját gondolataidat tolva mindenhova, milyen alacsony már az önértékelésed, miközben olyan dolgokat próbálsz kivetíteni másokra (sunyi, gyáva, lapító, kirekesztö) amit te a szomszédos hozzászólásokban teszel, ne is kelljen keresni se :)

És miközben folyamatosan trágárkodsz, nöiesen visítasz, amikor nagy ritkán visszakapod. Megértem, ha pszichológusok járnak a fórumot követni, egyetlen nyomingerböl teljes tankönyvet lehet írni neurózisokból, értékelési zavarokból, személyiség zavarokból.

A net sem fog megoldást hozni a sikertelen életedre, amit a neten kell fényezned, de még ott is vetítve, hogy érezd magad valakinek. Nem fogod. Nem ettöl fogod.

Dínóláb

#778356 tozsdenyul Előzmény: #778355

Minden kérdésed hülyeség vagy felesleges, de legyen, csak hogy adjunk kontrasztot

"Írd le a világképed...a jó tulajdonságaidat."

Bocs, nincs önértékelési problémám, pláne akkora, hogy virtuális térben kelljen saját magamat fényeznem. Szerénység, elvtárs, nem mondták neked a kaviár mellett Moszkvában?

"Mit gondolsz a zsidókról?

Mit gondolsz israelről?

Mit gondolsz a cigányokról?"

Már leírtam a kedvedért tegnap . Felesleges 100-adszorra bizonyítanod, hogy vagy nem tudsz olvasni, vagy nem is érdekel a válasz.

"Mit gondolsz a migráns ügyben?

Támogatod vagy sem a migránsok MO-i betelepítését?

ne gyáváskodj valjáá szinet."

Tanulj már meg magyarul írni, gyalázod a magyar nyelvet, valami minimum szoruljon már beléd.

Én nem gyáváskodok (az a te éned, igaz?, 5 napja nem válaszol a beszari cica), a migráns topik legelején leírtam például, hogy muszlim migránsokat beengedni hiba, nem tenném. Más migránst (pl kárpátaljait igen). Tanulj meg olvasni, és akkor nem teszel fel felesleges kérdést.

Nincs politikai erö akiben látnék jövöt, 2018-ban fidesz gyözelmet szeretnék, majd 2022-ben megnézem kiben lesz jövö.

Lmp-ben se nincs pozim, schifferrel sem értek egyet sok mindenben, de nem utasítom el öket, mint lehetöség benne maradhatnak egy kalapban.

Ez megint nyilvánvaló lehet annak, (nyilvánvaló is volt többeknek, aszerint reagáltak) aki tud olvasni, és az adott vitát tudta értelmezni. Nem az LMP volt a lényeg, hanem az aktivizálás, fotelböl felülés.

Sajnos te hülye vagy az egyszerü mondatokhoz is. Aztán persze, kérdeznél. Csak az anyázás, sunyizás megy, miközben hülyébb vagy mint egy ovis, és te vagy aki sunyin lapít, nem válaszol. Vagy nem is érti a kérdést, ez is gyakori nálad sajnos.

Bátran moszkvában kaviározó ellenálló cicusom, lássuk megy-e az értelmezés. Mert sajnos elöre tudom, hogy néhány kérdésben nem fog.

Ez az anyázás azért jött (mert eddig te ugye soha), vagy mert linkeltem, hogy de már korábban mégis, tehát hazug szar is vagy, vagy a szokásos dolog, ha bemutatja valaki, hogy valójában milyen hazug, ostoba nyomi niemand vagy, akkor menetrendszerüen jön a trágárkodás habzó szájjal válaszul?

Dínóláb

#778355 Ibiza Előzmény: #778329

:) hozod a libsibalos csürhe szinvonalát. de hát így játsztok ki.. elöbb utóbb lehull a máz..

sunyi lapos emberek ezek mind.

a kérdésekre kellene válaszolni

Ibiza kérdései:

Ideje már nem csak pofázni.

Írd le a világképed...a jó tulajdonságaidat.

Mit gondolsz a zsidókról?

Mit gondolsz israelről?

Mit gondolsz a cigányokról?

melyik magyar politikai erőben látod a jövőt?

Mit gondolsz a migráns ügyben?

Támogatod vagy sem a migránsok MO-i betelepítését?

ne gyáváskodj valjáá szinet.

Szerk: mi a véleményed az LMP-ről és milyen funkciót töltesz be?!?

okosnyúl válasza: csakhogy lássuk kik ezek..

Migránsokról? Írtam már, legyen legalább noteszed...

mit gondolok a malájokról?

Indiáról, Thaiföldröl?

Ugyanazt, amit a zsidókról, izraelröl...

Kb semmit.

Konkrét dolgokról igen, általánosságban nem érdekel, véleményem sincs.

mintha kimaradtak volna válaszok!!! nyusszancs

amúgy "' menj anyádba" :))

tényleg nem normálisak..

#778336 KawaBazsy Előzmény: #778333

Badacsonyban a Borbarátok étterem nagyon jó, 10 éve járok oda. Fent a Szeremley-nél mi is akartunk ebédelni, de csak hideg kaják voltak. Ill. igen jó halsütőket találtam, kis netes túrással.

tényleg nem normálisak..

#778335 Illuzio Előzmény: #778333

Értem, de ez a tényeken nem változtat.A b@szkodás pont a nagypofáju, felfuvalkodott komcsikat érintette.Azt fajtát aki most hatalmon van.

tényleg nem normálisak..

#778333 Sumér harcos Előzmény: #778326

de idén a legjobb lángost békéscsabán lehet szájba kapni:)

http://www.beol.hu/bekes/kozelet/iden-a-bekescsaba...

csak sajnos nem tudok ránézni sem a termékre tavaly junius óta.

Történt ugyanis baráti fius-lányos vegyessel balaton északi turnén voltunk,BFüred,Tihany,Révfülöp,Badacsony,Szigliget. Badacsonyban felsétáltunk a központból a Kisfaludy házhoz,már fent ragyogo étterem-többen soherkodtak,nem eszünk kilátással, oké.Lefelé féluton voltak lángososok,na majd ott,mondták.Mondjuk én már gondoltam baj lesz,mert én nem igy nyaralok.Na mind1,lángos teraszon ,hát bevágták hidegolajba gondolom,ezáltal ilyenkor megszivja magát-az ostobák. Akkor ugy éhesen jonak tunt,de később kevésbé,felért az a lángos szájbaba..kodtunkkal. Azóta nem kérek lángost senkitől,még a szaga-szelétől is reszketek:)