Dínóláb
Ibiza Előzmény: #778356:DD látom komoly komoly dossziém van macska jánoséknál.. kb 40x leírtam mert a tiféléd..próbálkozik.. azért tudtam 15x a volt szovjetekhez menni..mert Én voltam aki meg tudta csinálni a dolgot..beleraktam azt a tudást.. energiát amit kell.. a tavarisi szerelésvezető meg domborított.. bezony..szép volt..nyakig a kaviárban pezsgőben csajokban..:) a komcsi majomnak csak ahhoz volt esze 2farmerben ment a repülőre :)).. ostoba kis komcsik..Én meg vittem egy kis csomagot csajoknak.. és 50x többet kerestem vele..
sunyi kis majom vagy lássuk be.(csak a kedvedért egyes számban,) a retorikai fordulatokat is Ibizától szopjátok..a szerénység elvtársat is Én raktam neked videóval.. de már így is többet volt szó rólatok mint kéne..
semmi de semmi pozitív dolog nem lakik bennetek.. semmilyen hozzáadott értéket nem adtok..semmilyen saját vélemény.. azt próbáljátok rám és másokra nyomni amit ti tesztek.. kirekesztés cimkézés trollkodás az életetek..ahhoz képest állítólag eüben vagy ahhoz képest egész nap itt esz a fene.. nagy kereslet lehet rád.. :D ja..
lapítás sunnyogás és ha beír valaki valami pozitívat egy saját vélemény akkor őrült támadás..szardobálás..ahogy elvárható tőletek.. tőletek mert egy jelenség vagy.. leképezed a fajtád.
Azt gondolom sajnálni kell a tefélédet.. semmi saját élmény..semmi alkotás.. semmi karakter.. elismerést egymástól a ki a nagyobb troll.. ki adta többet vissza a vissza nem adhatót..