Dínóláb
tozsdenyul Előzmény: #778355Minden kérdésed hülyeség vagy felesleges, de legyen, csak hogy adjunk kontrasztot
"Írd le a világképed...a jó tulajdonságaidat."
Bocs, nincs önértékelési problémám, pláne akkora, hogy virtuális térben kelljen saját magamat fényeznem. Szerénység, elvtárs, nem mondták neked a kaviár mellett Moszkvában?
"Mit gondolsz a zsidókról?
Mit gondolsz israelről?
Mit gondolsz a cigányokról?"
Már leírtam a kedvedért tegnap . Felesleges 100-adszorra bizonyítanod, hogy vagy nem tudsz olvasni, vagy nem is érdekel a válasz.
"Mit gondolsz a migráns ügyben?
Támogatod vagy sem a migránsok MO-i betelepítését?
ne gyáváskodj valjáá szinet."
Tanulj már meg magyarul írni, gyalázod a magyar nyelvet, valami minimum szoruljon már beléd.
Én nem gyáváskodok (az a te éned, igaz?, 5 napja nem válaszol a beszari cica), a migráns topik legelején leírtam például, hogy muszlim migránsokat beengedni hiba, nem tenném. Más migránst (pl kárpátaljait igen). Tanulj meg olvasni, és akkor nem teszel fel felesleges kérdést.
Nincs politikai erö akiben látnék jövöt, 2018-ban fidesz gyözelmet szeretnék, majd 2022-ben megnézem kiben lesz jövö.
Lmp-ben se nincs pozim, schifferrel sem értek egyet sok mindenben, de nem utasítom el öket, mint lehetöség benne maradhatnak egy kalapban.
Ez megint nyilvánvaló lehet annak, (nyilvánvaló is volt többeknek, aszerint reagáltak) aki tud olvasni, és az adott vitát tudta értelmezni. Nem az LMP volt a lényeg, hanem az aktivizálás, fotelböl felülés.
Sajnos te hülye vagy az egyszerü mondatokhoz is. Aztán persze, kérdeznél. Csak az anyázás, sunyizás megy, miközben hülyébb vagy mint egy ovis, és te vagy aki sunyin lapít, nem válaszol. Vagy nem is érti a kérdést, ez is gyakori nálad sajnos.
Bátran moszkvában kaviározó ellenálló cicusom, lássuk megy-e az értelmezés. Mert sajnos elöre tudom, hogy néhány kérdésben nem fog.
Ez az anyázás azért jött (mert eddig te ugye soha), vagy mert linkeltem, hogy de már korábban mégis, tehát hazug szar is vagy, vagy a szokásos dolog, ha bemutatja valaki, hogy valójában milyen hazug, ostoba nyomi niemand vagy, akkor menetrendszerüen jön a trágárkodás habzó szájjal válaszul?