"Szerintem ez volt a legrosszabb Megane evör" :-) http://totalcar.hu/tanacsok/nepperuzo/2016/08/20/e...
"Szerintem ez volt a legrosszabb Megane evör" :-) http://totalcar.hu/tanacsok/nepperuzo/2016/08/20/e...
köszi,visszatérünk rá.
augusztus igazából rendesen tömve van.
minden autómat elég jól vettem, teljesen tiszták voltak..azért elviszem általában egy kozmetikába.. szépen kipucolják.. 100.000km alatti autót veszel abban nem sok dolgot kell cserélni.. én még elviszem egy olaj-olajszűrő-légszűrő-pollenszűrős cserére.. megnézem milyen tiszta a hűtővíz..milyen a fékfolyadék..oszt hagy szóljon..
100k km alatt ha túlzottan használják az kilátszik..motortérben..alvázon gumikon kormányon üléseken..pedálokon..szőnyegeken..
most van olyan szolgáltatás megmondják mennyi volt a km órákban az utóbbi vizsgákon
A Celica monnyuk közel volt hozzá, főleg a 200K km tükrében. A Saabom volt még nagyon gyári, de abban csak 93E volt..
Majd dobj egy privit, ha van kedvetek, s ráértek vmely 7végén átugrani..
"A használt kocsi az lutri, az ember igyekszik csökkenteni a kockázatokat, de 0-ra nem lehet."
ez teljesen igy van,vsz sarkosan- hasznaltautoban csak xar van és xarabb,teljes szalonállapot az nincs.
az auto folyamatosan kopó mechanika,tárgynak nem nevezem,mert egy csoda,főként a sportkocsik:)))
1500
ja és a 2500as mazdák ez kevesebb de iszonyat mit ráraktak

pick upokat nézegettem külföldön miket használnak..igazi melóra..Toyota és Isozu.. isis is ezeket használja.
Láttam olyan Toyotát szanaszét volt már verve a kaszni.. szét volt használva de szépen ment.
Ebben sincs sok km, s jól néz ki a kormány. Bár ha jól látom, ez gumis, nem bőrös..
Hmm.. vigyázz rá továbbra is, jó lesz a zasszonynak, ha megunod. :-)
Haverom a GLK-t nézte, az nekem is tecc (bár nem kéne suv), mert az is ez a közép méret. De a 2.2 cdi motor abban a szériában állítólag már nem megbízható, így ejtette..
igen.
ugyan a tiguan szóba sem jött,vhogy olyan amorf kis kotla szerepbe került a nézelődés során,mint az x3,x1.
szerintem testre,fizimiskára is elbujhat még a konkurens crv mögött.
Persze, használattól, meg autótól is függ. Azért meglepődöm, h ennyi kilométertől már málik szét a bele.. milyen idős? A Sharan Trendline (sport) felszereltség, ezért nincsen gumirozva egy csomó dolog, ami a többiben igen, s ezért nem málik szerencsére.
A CRV VW konkurense a Tiguan. A Touareg nem csak egy számmal nagyobb, hanem a Phaetonnal együtt a luxus kategóriába tartozik. Ennek megfelelő alkatrészárakkal..
Belsőből sajnos nem tudsz mindig következtetni. Az én Golf Plus-omban bizonyítottan kevesebb, mint 29 ekm van, mivel 0 km-esen én vettem át a szalonban...a vezető oldali ablakemelő gombok kopottak (4 elektr. ablak van benne), a kormány gyárilag bőrös, de színehagyott, leszívta a nap....bő ápolóval kenegetem, selymes atapintása, de színehagyott...bőr sebváltószoknyát már kenni kellett cipészkellék boltban kapható bőrfestékkel, mert az is kopott....kézifék bőrözés még gyári újnak néz ki...a legdurvább, hogy az 5-ik ajtóról már 5 éves korában lemállott a hátsóablakfűtés, a szálak mint a hajhullás hevertek a kalaptartón....bontott üveget nem sikerült szerezni, a gyári 90 eFt lett volna, úgyhogy azt az balakot lefújom mindig páramentesítővel, a klimát meg amúgy is mindig járatom, mert hosszú nem használástól tönkremegy....amúgy vsak olajat, vizet, szűrőket kap évente, így nem sokba kerül és elvisz, ha kell...kívülről pico bello a külseje, arra nem lehet panasz...motortér jobban néz ki, mint az utastér....ez nem a tisztaságra utal, mert mindkettő ragyog,hanem a kopásra...korábbi Polom és Cordobám sokkal jobban nézett ki belülről messze több használat mellett....
igen,talán egy crv jobb lenne.