10 éves
Haverom a GLK-t nézte, az nekem is tecc (bár nem kéne suv), mert az is ez a közép méret. De a 2.2 cdi motor abban a szériában állítólag már nem megbízható, így ejtette..
igen.
ugyan a tiguan szóba sem jött,vhogy olyan amorf kis kotla szerepbe került a nézelődés során,mint az x3,x1.
szerintem testre,fizimiskára is elbujhat még a konkurens crv mögött.
Persze, használattól, meg autótól is függ. Azért meglepődöm, h ennyi kilométertől már málik szét a bele.. milyen idős? A Sharan Trendline (sport) felszereltség, ezért nincsen gumirozva egy csomó dolog, ami a többiben igen, s ezért nem málik szerencsére.
A CRV VW konkurense a Tiguan. A Touareg nem csak egy számmal nagyobb, hanem a Phaetonnal együtt a luxus kategóriába tartozik. Ennek megfelelő alkatrészárakkal..
Belsőből sajnos nem tudsz mindig következtetni. Az én Golf Plus-omban bizonyítottan kevesebb, mint 29 ekm van, mivel 0 km-esen én vettem át a szalonban...a vezető oldali ablakemelő gombok kopottak (4 elektr. ablak van benne), a kormány gyárilag bőrös, de színehagyott, leszívta a nap....bő ápolóval kenegetem, selymes atapintása, de színehagyott...bőr sebváltószoknyát már kenni kellett cipészkellék boltban kapható bőrfestékkel, mert az is kopott....kézifék bőrözés még gyári újnak néz ki...a legdurvább, hogy az 5-ik ajtóról már 5 éves korában lemállott a hátsóablakfűtés, a szálak mint a hajhullás hevertek a kalaptartón....bontott üveget nem sikerült szerezni, a gyári 90 eFt lett volna, úgyhogy azt az balakot lefújom mindig páramentesítővel, a klimát meg amúgy is mindig járatom, mert hosszú nem használástól tönkremegy....amúgy vsak olajat, vizet, szűrőket kap évente, így nem sokba kerül és elvisz, ha kell...kívülről pico bello a külseje, arra nem lehet panasz...motortér jobban néz ki, mint az utastér....ez nem a tisztaságra utal, mert mindkettő ragyog,hanem a kopásra...korábbi Polom és Cordobám sokkal jobban nézett ki belülről messze több használat mellett....
igen,talán egy crv jobb lenne.
A Touareg luxus szabadidő autó, ennek megfelelő a fenntartása is. Minden drága hozzá. A Honda CRV egész más kategória, én napira azt venném.
Az ülés az én Touaregemnél sem volt még megkopva sem. Tartós anyag. Haver Passatjánál viszont, amit újonnan vett 2005-ben. 290 ezer kilométerrel a kormány alig kopott (pedig főleg BP), az ülés bőr viszont ki van lukadva.
Kormányt akkor kell átbőrözni, ha nagyon szar sztem. Ha autót keresek, s átbőrözött kormányt látok, lépek is tovább..
Leonban rengeteg a <20km es ut ami ugyanolyon kopast eredmenyez mintha 200 kmt menne az ember.
Hondabol en Civic FN2 Type R-t neztem, mert kozutra meg pont jo lenne es tartos. De aliy vannak es eleg dragak :/ pedig a belso tere meg mindig barmelyik mostani muanyagos gepet odavag.
ezekből a tyuaregekből nagy a meritőháló itthon,viszonylag jol felszereltből is,ezért kötöttünk ki nála,egyébként...én nem vok vw fan.
eredetileg Honda diesel CRV van vadászva,de csak automata.
szinte lehetetlen,nincs mennyiség.
100.000km-nél?,az kemény fészkelődés volt eddig:)sok a szeretőd minden ülésre jut 1,szeretitek a természetet leonban:)
240.000nél semmi foszlás nincs az enyémen.
plusz 380.000kn-nél a tyuaregnél ,amit néztem,hihetetlen,de semmi üléskopás nem volt meglepetésemre.
a kormányom már kopott 240.000nél.
de 8000ft-ért bebőröznék.
köszi
Nekunk az 5 eves Leonban az ules kezd kikopni az ulolapnal. Pedig most lesz benne 100 ezer km. Alacsony a kocsi es mindig ki kell forogni az ulesbol. A Mitsu kormanya most kezd kopogatni 160 ezer kmnel, de gondolim gyurus kezzel gyorsabb lenne a folyamat. Bar mindent meg lehet magyarazni foleg ha az ember nagyon akar valamit venni...
Még megvannak a szintén R5-ös Touaregem fényképei, 247 ezerrel csak a kormányon látszott kopás, ott is csak a bal oldalon. Nézem is, h a Sharan kevésbé kopott ott. Aztán eszembe, jutott, h az kézi váltós, azért ott szorongatja az user. Ezen meg végig van pici kopásnyom az aut. miatt.
Nekünk nem volt gond a motorral, de a TC-s lista szerint nem jó megvenni az öngyilkos vízpumpa miatt..
Anno olvastam vmi összehasonlítást, s kb a 30E ft-os kategóriától ajánlották. Ezt vettük, akkor akciósan 30 volt.
Egyszer vettem új autót.Kocsi beszámítás szóba jöhetett volna.Mondom szervizelve volt az autó mégis mennyibe számolják be.Mondja a szalonos pofa hogy az nem jelent semmit.Akkor mondom minek a szervízbe hordani,teljesen felesleges.Az újat csak egyszer vittem.
2-3hete néztünk egy 2008-2009 tuareget 2.5diesel, egy rokonnal,magyart,szervizkönyv,kurvasok kilométer,viszonylag szép,törve nem,aztán pofátlanul aláigértünk,telefonszámot hagytunk,azóta sem hivtak.
de volt benne vagy 380.000km,de minden végig szervizkönyvezve,magyar vw szervizben,ott amelyik szalonból bizonyitottan kivitték.
láttam a hirdetésben nem voltak a fákon levelek,mondom miota eszi a fene ezt itt?február ota hirdették-kis hazánk diszes össz. nácioi szeretik ha ez 150ezerkmre vissza van tekerve,igy nem kell.
végül hozzátartozóm kicsit sajnálja a pofátlanságunkat már.....
szerintem jobb,hogy ott maradt.
rétegvastagság mérőből melyik márkát vagy milyen főszempontok alapján szabad megvenni belőlük?
vennék,de látom van 4800ért is meg mittomén 250ezerért is,látom a profibbak talán aluminiumon,muanyagon is mérnek?
számomra főszempont-tartós,megbizható legyen,de azért nem gondoltam 200ezret adni érte.
vagy árban honnan indul,amit már meg szabad venni?
A kilométer futásra én a belsőtér állapotából próbálok következtetni. Nem egyszerű, mert minden kocsiban máshogy kopnak a dolgok, meg a használati módtól is sokminden függ. A használt kocsi az lutri, az ember igyekszik csökkenteni a kockázatokat, de 0-ra nem lehet. Azt az oldalt kell nézni, h használtnál mennyi pénzt takarítasz meg egy újhoz képest, s ha költesz is rá, jó esetben még mindig pozitív a szaldó.